15 yaşındaki çocuk 14. kattan düşerek hayatını kaybetti
15 yaşındaki çocuk 14. kattan düşerek hayatını kaybetti Adana’da 15 yaşındaki çocuk 14. kattan düşerek hayatını kaybetti.
29.05.2023 Yaşam
Karda düşmeden yürümenin 10 kuralı
Karda düşmeden yürümenin 10 kuralı Karda güvenli yürüyüşün 10 kuralını açıklayan Op. Dr. Aybars Tekcan, “Uygun ayakkabı giyin, küçük adımlar atın, ellerinizi cepten çıkarın, dizlerinizi bükülü tutun, güneş gözlüğü takın, kulaklarınızı açık tutun, ıslak zemine ve bina girişlerine dikkat edin, kestirme yollardan kaçının” dedi.
15.01.2021 Sağlık
Balkondan kanepeyle düştü!
Balkondan kanepeyle düştü! Aydın'ın Kuşadasıiİlçesinde bir arkadaşının ihtiyaç fazlası ikili kanepesini, merdivenler yerine üçüncü kattaki evin balkonundan iple sarkıtarak indirmek isteyen 43 yaşındaki Ali Yendekoğlu, koltukla birlikte zemine düştü. Olay yerine çağrılan ambulans arıza yapınca, ikinci bir ambulansla hastaneye kaldırılan Yendekoğlu yaşamını yitirdi.
2.05.2017 Haber
Eğlencenin dozunu kaçıran kızlar
Eğlencenin dozunu kaçıran kızlar Eğlencenin dozunu kaçıran kızlar
15.02.2017 Arşiv
Ünlü şarkıcının düşüşü çok korkuttu..
Ünlü şarkıcının düşüşü çok korkuttu.. Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift bir reklam filmi için kamera karşısına geçti. Reklamda koşu bandında şarkı söyleyen Swift aynı zamanda şarkıya hareketlerle de eşlik etmek isterken yere düştü. İşte büyük korku yaşatan o anlar…
21.01.2022 Magazin
Yumruğu tutturamayınca...
Yumruğu tutturamayınca... Sokakta arkadaşıyla kavga eden adama yumruk atmak isteyen adam rezil oldu.
20.07.2015 Yaşam
Şov yapmak isterken...
Şov yapmak isterken... ABD'nin New York eyaletindeki bir istasyonda metro bekleyen insanlar, bir maceraperestin trajikomik denemesine tanıklık etti. Bir platformdan diğerine atlamak isteyen adam, çok az bir farkla atlayışında başarısız olunca kendini raylarda buldu.
26.06.2015 Yaşam
Bu şaka korkudan öldürür!
Bu şaka korkudan öldürür! Bu şaka korkudan öldürür!
2.12.2014 Arşiv
Artistlik motosiklet gösterisi hüsranla bitti!
Artistlik motosiklet gösterisi hüsranla bitti! Artistlik motosiklet gösterisi hüsranla bitti!
28.10.2014 Arşiv
Lübnan'da bir kişi canlı yayın esnasında denize düştü
Lübnan'da bir kişi canlı yayın esnasında denize düştü Lübnan'da canlı yayın esnasında arkada fotoğraf çekmeye çalışan bir adamın dengesini kaybedip denize düşmesi kameralara yansıdı.
20.10.2014 Arşiv
Direk dansıyla hava atayım derken rezil oldu
Direk dansıyla hava atayım derken rezil oldu Direk dansıyla hava atayım derken rezil oldu
15.09.2014 Arşiv
Sarhoş kadın böyle düştü!
Sarhoş kadın böyle düştü! Rusya'nın Belgorod kentinde, çekilen görüntülerde yolda yürüm eye çalışan sarhoş bir kadın görülüyor. Alkolu fazla kaçıran bir kadın sokakta yürürken dengesini kaybedip adeta daire çiziyor. Daha sonra kontrolünü kaybedip yere kapaklanıyor.
4.09.2014 Dünya
At sırtında ALS'ye destek veren kızın hazin sonu
At sırtında ALS'ye destek veren kızın hazin sonu ALS'ye destek veriyim derken atın üzerinden böyle düştü...
25.08.2014 Arşiv
Üçü birden nehre düştü
Üçü birden nehre düştü ABD'de enteresan bir kaza. Üç uçak birden nehire düştü. İşte o anlar...
8.07.2014 Dünya
Spiker canlı yayında yere çakıldı..
Spiker canlı yayında yere çakıldı.. Giydiği topuklu ayakkabı azizliğine uğrayan güzel spiker dengesini kaybederek yere çakıldı. İşte o spikerin talihsiz anları…
30.06.2014 Dünya
Galata Köprüsü'nden yaşlı bir adam denize düştü ve..
Galata Köprüsü'nden yaşlı bir adam denize düştü ve.. Galata Köprüsü’nden denize düştüğü belirtilen yaşlı bir adamı kurtarmak için vatandaşlar seferber oldu. İşte o anlar…
21.04.2014 Haber
Düşüşüyle sosyal medyayı salladı
Düşüşüyle sosyal medyayı salladı Türkiye'de bir grup gencin doğa yürüyüşü sırasında başına gelenlerin yer aldığı görüntüler, sosyal medyada büyük ilgi çekti. Çıktığı kaya üzerinden düşen gencin görüntüleri ve arkadaşlarının soğukkanlılığı ilgiyle izlendi.
11.04.2014 Arşiv
Röportaj sırasında sıra dışı kaza..
Röportaj sırasında sıra dışı kaza.. As TV muhabiri röportaj yaparken, dengesini kaybetti ve daha sonra kendini bir anda denizin içinde buldu. İşte o anlar…
9.04.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri