Dusco Tosic

Dusco Tosic

Son dakika dusco tosic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dusco tosic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dusco tosic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dusco Tosic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dusco tosic gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 dusco tosic haberi bulunmuştur. Tüm dusco tosic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jelena'dan ilginç tarz!
Jelena'dan ilginç tarz! Son zamanlarda futbolcu eşi Dusco Tosic’i aldattığı haberleriyle gündeme gelen ve yaptığı her paylaşımla olay olan Jelena Karleusa havuz paylaşımlarıyla 'yok artık' dedirtti.
2.07.2019 Magazin
Ljajic'den takım arkadaşına büyük övgü! "Kıskanıyoruz, çok büyük bir oyuncu..."
Ljajic'den takım arkadaşına büyük övgü! "Kıskanıyoruz, çok büyük bir oyuncu..." Beşiktaş'ın yeni transferi Adem Ljajic, "Burası çok büyük bir kulüp. Burada çok iyi bir kadro var. Bu kişisel olarak benim açımdan da çok büyük bir fırsattı" dedi.
21.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş 4 futbolcudan 50 milyon euro bekliyor!
Beşiktaş 4 futbolcudan 50 milyon euro bekliyor! Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nden uzak kalarak yaklaşık 50 milyon Euro maddi kayba uğrayan Beşiktaş, bu açığı oyuncu satışıyla kapatmak istiyor. Dusco Tosic’i 5 milyon Euro’ya satan siyah-beyazlılar; Pepe, Quaresma, Tolgay ve Oğuzhan’a gelecek iyi teklifleri kabul edecek.
13.06.2018 Beşiktaş
Beşiktaş Dusko Tosic'i KAP'a bildirdi!
Beşiktaş Dusko Tosic'i KAP'a bildirdi! Beşiktaş Kulübü, Dusko Tosic'in Guangzhou R&F'ye transfer olduğunu KAP'A bildirdi.
31.05.2018 Beşiktaş
Ve ilk ayrılık resmen açıklandı!
Ve ilk ayrılık resmen açıklandı! Beşiktaş, Dusco Tosic'in transferi konusunda Guangzhou R&F Football Club ile görüşmelere başlandığını açıkladı.
18.05.2018 Beşiktaş
Jelena Yenge'den ayrılık paylaşımı!
Jelena Yenge'den ayrılık paylaşımı! Beşiktaşlı oyuncu Tosic, 3 sezondur Beşiktaş'ta sürdürdüğü kariyerine Çin'de devam edecek.
17.05.2018 Spor Magazin
Tosic rekor kırdı!
Tosic rekor kırdı! Trabznospor'a konuk olan Beşiktaş'ta Dusko Tosic, gördüğü sarı kartla Süper Lig'de en erken kart gören oyuncu oldu.
5.03.2018 Beşiktaş
'İkiniz de erkeğe benziyorsunuz' deyince çıldırdı!
'İkiniz de erkeğe benziyorsunuz' deyince çıldırdı! Tosic'in eşi Jelena'nın paylaşımına şarkıcı Ebru Polat "İkiniz de erkeğe benziyorsunuz." yorumu yazdı. Bunun üzerine Jelena, yorumu silip Ebru'yu engelledi.
23.01.2018 Magazin
Dusko Tosic gidiyor mu? Teklif...
Dusko Tosic gidiyor mu? Teklif... Vida’nın transferiyle, satışı gündeme gelen Beşiktaş’ın Sırp oyuncu Dusco Tosic için Celtic 3 milyon euroya çıktı. Yönetim ise oyuncu için 4 milyon euro istedi.
17.01.2018 Beşiktaş
Korkunç olay! Yenge'yi arabada sıkıştırıp taciz ettiler...
Korkunç olay! Yenge'yi arabada sıkıştırıp taciz ettiler... Verdiği cesur pozlarla adından söz ettiren Beşiktaş'ın yıldızı Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, trafik magandaları tarafından sıkıştırılıp taciz edildi.
20.11.2017 Magazin
Beşiktaş'ın yıldız oyuncuları savcı karşısında!
Beşiktaş'ın yıldız oyuncuları savcı karşısında! Beşiktaşlı futbolcular Anderson Talisca ve Dusco Tosic haklarında başlatılan iki ayrı soruşturma kapsamında bugün adliyeye gelerek savcıya ifade verdi.
25.10.2017 Beşiktaş
Tosic'ten çok kazanıyorum
Tosic'ten çok kazanıyorum Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Dusco Tosic’in şarkıcı eşi Jelena Karleusa, önceki gece İstanbul Gayrettepe’de Masquerade Club’te sahneye çıktı.
28.09.2017 Magazin
39 yaş pozu
39 yaş pozu Beşiktaşlı futbolcu Dusco Tosic’in eşi, Sırbistan’ın ünlü pop starı Jelena Karleusa geçtiğimiz hafta 39 yaşına girdi.
19.08.2017 Magazin
39 yaş stili
39 yaş stili Beşiktaş’ın Sırp asıllı yıldız futbolcusu Dusco Tosic’in eşi Jelena Karleusa, 39’uncu yaş gününü ailesiyle kutladı
17.08.2017 Magazin
Trabzonspor'un Tosic aşkı alevlendi!
Trabzonspor'un Tosic aşkı alevlendi! Stoper bölgesi için günlerdir Serdar Taşçı’dan yanıt bekleyen Bordo-Mavililer, Beşiktaş forması giyen Dusco Tosic için tekrardan harekete geçti. Sırp futbolcunun maliyet raporunu araştıran Muharrem Usta, birkaç gün içerisinde transferi sonuçlandırmayı planlıyor.
16.08.2017 Trabzonspor
Jelena sahnede mükemmel; ancak evde...
Jelena sahnede mükemmel; ancak evde... Beşiktaş'ın yengesi Tosic'in eşi Jelena Karleusa, bu sefer bomba bir itirafla gündemde...
23.04.2017 Magazin
Ve Tosic imzayı attı
Ve Tosic imzayı attı Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu, yeni sözleşmeye imza attı
24.09.2021 Beşiktaş
'Beşiktaş taraftarı benden nefret etti'
'Beşiktaş taraftarı benden nefret etti' Beşiktaş'ta bu sezonun en iyi performans gösteren isimlerinden olan ve taraftarların sevgisini kazanan Dusko Tosic, Sırp basınına özel açıklamalarda bulundu.
10.11.2016 Beşiktaş
'Yenge' sosyal medyayı yine salladı!
'Yenge' sosyal medyayı yine salladı! Beşiktaşlı yıldız futbolcu Dusco Tosic’in eşi olan Sırp şarkıcı Jelena Karleusa, yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu...
10.10.2016 Magazin
Beşiktaş, Portekiz'e gitti
Beşiktaş, Portekiz'e gitti Beşiktaş, yarın Portekiz'in Sporting Lizbon takımıyla yapacağı karşılaşma için bu ülkeye gitti.
9.12.2015 Beşiktaş
İşte Beşiktaş'ın kamp kadrosu
İşte Beşiktaş'ın kamp kadrosu Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Eskişehirspor ile pazar günü saat 17:00'de karşılaşacak olan Beşiktaş'ta kamp kadrosu belli oldu.
3.10.2015 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Dusco Tosic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dusco tosic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.