Tosic

Tosic

Son dakika tosic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tosic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tosic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tosic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tosic gelişmeleri de dahil olmak üzere 853 tosic haberi bulunmuştur. Tüm tosic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tosic Beşiktaş için anlaşmaya varıyor transferi Ali Koç bitiriyor! Tadic'ten sonra bir çalım daha
Tosic Beşiktaş için anlaşmaya varıyor transferi Ali Koç bitiriyor! Tadic'ten sonra bir çalım daha Daha önce Dusan Tadic'le görüşen ve yıldız futbolcuyu Beşiktaş'a getirmek için yola çıkan Dusko Tosic, Ali Koç'un araya girmesiyle büyük bir şok yaşamıştı. Siyah Beyazlı eski stoper bu sefer Hırvat forvetle masaya otururken, 29 yaşındaki oyuncuyla Fenerbahçe'nin ilgilenmesi Nevzat Demir'de ikinci şok etkisi yarattı.
26.07.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'taki 2 ayrılığı açıkladı! Biri Kanada'ya gidecek diğeri ise...
Beşiktaş'taki 2 ayrılığı açıkladı! Biri Kanada'ya gidecek diğeri ise... Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ lig sonunda Siyah Beyazlı takımdan ayrılacak olan iki futbolcuyu açıkladı.
21.03.2023 Beşiktaş
Kasımpaşa: 0 - Helenex Yeni Malatyaspor:  0
Kasımpaşa: 0 - Helenex Yeni Malatyaspor: 0 Süper Lig'in 34. haftasında Kasımpaşa, konuk ettiği Helenex Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı.
12.04.2021 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa 1-0 Beşiktaş
Kasımpaşa 1-0 Beşiktaş Beşiktaş, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Galatasaray'ın puan kaybettiği Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 19. dakikada Aytaç Kara kaydetti.
4.04.2021 Futbol
Gençlerbirliği 2 - Kasımpaşa 1
Gençlerbirliği 2 - Kasımpaşa 1 Süper Lig'in 31. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 yendi.
20.03.2021 Gençlerbirliği
Süper Lig - Kasımpaşa 1 - Trabzonspor 2
Süper Lig - Kasımpaşa 1 - Trabzonspor 2 Süper Lig’in 28. haftasında zirve mücadelesi veren Trabzonspor Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.
4.03.2021 Trabzonspor
Galatasaray - Kasımpaşa (CANLI ANLATIM)
Galatasaray - Kasımpaşa (CANLI ANLATIM) Son 5 maçta 15 puan toplayan Galatasaray, Kasımpaşa karşısında 6. galibiyetini alarak yeniden liderlik koltuğuna oturdu. 2-1
14.02.2021 Galatasaray
İki eski Beşiktaşlı yıldızı reddetti!
İki eski Beşiktaşlı yıldızı reddetti! Sergen Yalçın; Dusko Tosic ve Marcelo'yu veto etti
12.01.2021 Beşiktaş
Kızılyıldız ve Beşiktaş iddiaları vardı! Açıkladı
Kızılyıldız ve Beşiktaş iddiaları vardı! Açıkladı Şu anda boşta olan ve adı sık sık Beşiktaş'la anılan Tosic hakkında yapılan haberlere açıklık getirdi.
20.12.2020 Beşiktaş
Dusko Tosic Süper Lig'e geri dönüyor
Dusko Tosic Süper Lig'e geri dönüyor Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve son olarak Çin ekibi Guangzhou R&F ile sözleşmesi sona eren Dusko Tosic Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük görüşüyor.
5.12.2020 Futbol
Dusko Tosic Beşiktaş'a geri dönüyor
Dusko Tosic Beşiktaş'a geri dönüyor Beşiktaş'tan Guangzhou RF’e transfer olan Tosic siyah beyazlı kulübe geri dönmek istediğini açıkladı.
18.11.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Dusko Tosic sürprizi! Geri dönüyor...
Beşiktaş'tan Dusko Tosic sürprizi! Geri dönüyor... Savunmaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündeme eski futbolcu Dusko Tosic geldi. Çin'de sözleşmesi sona erecek olan futbolcu, tekrar Beşiktaş'a dönebilir...
27.08.2020 Beşiktaş
Tosic: Çin'de yaşadıklarım dünyanın sonu gibiydi
Tosic: Çin'de yaşadıklarım dünyanın sonu gibiydi Beşiktaş'ın eski savunmacısı Dusko Tosic, Corona Virüs tehtidinden nasıl kurtulduğunu açıkladı: Guangzhou’daki evimden havalimanına giderken gördüklerim inanılmazdı. Adeta dünyanın sonu gibiydi... Ancak o durumda bile bir korku hissetmedim. Beşiktaşlı taraftarların benim için kullandığı bir lakap var: Tank! Ve bir tank, asla korkmaz! Olabildiğince sakin kalarak hareket ettim”
28.03.2020 Futbol
Koronavirüsü Çin'de futbola bulaştı
Koronavirüsü Çin'de futbola bulaştı Ülke genelinde etkili olan ve tüm dünyayı tehdit eden ‘Koronavirüsü’, Çin’de son olarak futbolu da etkisi altına aldı. Yolu bir dönem Türkiye’den geçmiş Talisca ve Tosiç gibi oyuncuların forma giydiği lig, virüs sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.
31.01.2020 Futbol
Jelena Karleusa - Dusko Tosic için ayrılık iddiası
Jelena Karleusa - Dusko Tosic için ayrılık iddiası Beşiktaş'ın eski oyuncusu Dusko Tosic, kendisini Boşnak futbolcu Ongjen Vranjes ile aldattığı konuşulan ve bir yıldır Instagram'dan takip etmediği Jelena Karleusa ile boşanma kararı aldı.
29.01.2020 Beşiktaş
Antalyaspor'da Sinan Gümüş sesleri
Antalyaspor'da Sinan Gümüş sesleri Teknik direktörlüğe Tamer Tuna’yı getirip transferde atağa kalkan Akdeniz ekibi, Sinan Gümüş’ün peşinde. Kırmızı- Beyazlılar, gurbetçi yıldızı kadrosuna katmak için önemli mesafe kat etti.
9.01.2020 Futbol
Antalyaspor'dan Dusko Tosic itirafı!
Antalyaspor'dan Dusko Tosic itirafı! Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Guangzhou R&F ile yollarını ayıran Dusko Tosic'i transfer etmek istediklerini itiraf etti.
7.01.2020 Futbol
Antalyaspor'dan Dusko Tosic bombası! Yengeyle geliyor...
Antalyaspor'dan Dusko Tosic bombası! Yengeyle geliyor... Beşiktaş'ın eski yıldızı Dusko Tosic yeniden Süper Lig'e dönüyor. Futbol hayatını Çin'de sürdüren Sırp savunmacının adresi de belli...
3.01.2020 Antalyaspor
Dusko Tosic geri dönüyor! Yeni takımı...
Dusko Tosic geri dönüyor! Yeni takımı... Çin Ligi ekibi Guangzhou RF’le yollarını ayırmak için geri sayımda olan Sırp savunmacı Dusko Tosic, Trabzonspor’un ilgisine olumlu yanıt verdi. Menajerler aracılığıyla iletilen teklife sıcak bakan 34 yaşındaki oyuncunun, Türkiye’ye geri dönme konusunda istekli olduğu kaydedildi.
14.12.2019 Futbol
Başakşehir'den Dusko Tosic hamlesi
Başakşehir'den Dusko Tosic hamlesi Çin’de Guangzhou Rief forması giyen ve yeniden Türkiye’ye dönmek isteyen Dusko Tosic’e Başakşehir talip oldu. İstanbul ekibi, yıldız stoperi kiralamak için harekete geçti. Transfer devre arasında bitebilir.
13.11.2019 Başakşehir
Beşiktaş-Galatasaray rekabetinde 346. randevu
Beşiktaş-Galatasaray rekabetinde 346. randevu 95 yıllık rekabette Galatasaray'ın Beşiktaş'a karşı galibiyetlerde 122-110, gol sayılarında da 484-452 üstünlüğü bulunuyor.
26.10.2019 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Tosic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tosic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.