Jelena Karleusa İnstagram

Jelena Karleusa İnstagram

Son dakika Jelena Karleusa instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jelena Karleusa instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jelena Karleusa instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jelena Karleusa İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jelena karleusa instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 jelena karleusa instagram haberi bulunmuştur. Tüm jelena karleusa instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuğçe Aral'dan Jelena Karleusa'ya sert cevap
Tuğçe Aral'dan Jelena Karleusa'ya sert cevap 'Bayan bacak' unvanına sahip manken/şarkıcı Tuğçe Aral ile Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa Instagram'da birbirine girdi.
11.05.2018 Magazin
Jelena'dan Demet Akalın'a cevap!
Jelena'dan Demet Akalın'a cevap! Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosiz'in eşi Jelena Karleusa hakkında yorum yapan Demet Akalın'a cevap gecikmedi. Karleusa, sosyal medya hesabından, "Ben o doğmadan önce yaptım" dedi.
26.04.2018 Magazin
'İkiniz de erkeğe benziyorsunuz' deyince çıldırdı!
'İkiniz de erkeğe benziyorsunuz' deyince çıldırdı! Tosic'in eşi Jelena'nın paylaşımına şarkıcı Ebru Polat "İkiniz de erkeğe benziyorsunuz." yorumu yazdı. Bunun üzerine Jelena, yorumu silip Ebru'yu engelledi.
23.01.2018 Magazin
'Güzel ve seksi olabilirim; ama...'
'Güzel ve seksi olabilirim; ama...' Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, "Zeka, güzellikten daha önemli" dedi.
2.01.2018 Magazin
Korkunç olay! Yenge'yi arabada sıkıştırıp taciz ettiler...
Korkunç olay! Yenge'yi arabada sıkıştırıp taciz ettiler... Verdiği cesur pozlarla adından söz ettiren Beşiktaş'ın yıldızı Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, trafik magandaları tarafından sıkıştırılıp taciz edildi.
20.11.2017 Magazin
Jelena Karleusa tanınmaz halde!
Jelena Karleusa tanınmaz halde! Beşiktaşlı yıldız futbolcu Dusko Tosic'in şarkıcı eşi Jelena Karleusa imaj değişikliğine gitti.
17.10.2017 Magazin
Tosic, Jelena'yı kucağına alıp...
Tosic, Jelena'yı kucağına alıp... Beşiktaş'ın yıldızı Dusko Tosic ile şarkıcı eşi Jelena Karleusa, İstanbul'da aşka geldi.
30.09.2017 Magazin
Jelena paraya para demeyecek!
Jelena paraya para demeyecek! Beşiktaşlı Tosic'in şarkıcı eşi Jelena Karleusa'nın Türkiye'de sahne almaya başlayacağı öğrenildi. Jelena yenge, 1 saatte 50 bin TL alacak.
17.09.2017 Magazin
Jelena'nın annesi herkesi şaşırttı!
Jelena'nın annesi herkesi şaşırttı! Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, önceki gün annesi Divna Karleusa ile beraber Yunanistan'a gitti.
23.08.2017 Magazin
Kırmızı olsun, 7 bin lira olsun!
Kırmızı olsun, 7 bin lira olsun! Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, kıyafetlerine para harcamaktan çekinmiyor.
14.08.2017 Spor Magazin
Yenge bikini ile balkona çıktı!
Yenge bikini ile balkona çıktı! Beşiktaş forması giyen Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, bikiniyle verdiği balkon pozuyla dikkati çekti.
8.08.2017 Magazin
Jelena sahnede mükemmel; ancak evde...
Jelena sahnede mükemmel; ancak evde... Beşiktaş'ın yengesi Tosic'in eşi Jelena Karleusa, bu sefer bomba bir itirafla gündemde...
23.04.2017 Magazin
Jelena Karleusa öyle bir fotoğraf paylaştı ki...
Jelena Karleusa öyle bir fotoğraf paylaştı ki... Beşiktaş forması giyen Dusko Tosic'in şarkıcı eşi Jelena Karleusa, sosyal medya hesabından cesur bir paylaşımda bulundu.
10.01.2017 Magazin
Jelena Karleusa - Dusko Tosic için ayrılık iddiası
Jelena Karleusa - Dusko Tosic için ayrılık iddiası Beşiktaş'ın eski oyuncusu Dusko Tosic, kendisini Boşnak futbolcu Ongjen Vranjes ile aldattığı konuşulan ve bir yıldır Instagram'dan takip etmediği Jelena Karleusa ile boşanma kararı aldı.
29.01.2020 Beşiktaş
Skandal görüntülerin ardından bunu yaptı!
Skandal görüntülerin ardından bunu yaptı! Sırp gazetesi Kurir, Jelena Karleusa’nın +18 görüntülerini silmesi için Boşnak futbolcuya 300 bin euro teklif ettiğini yazdı. İhanet görüntülerine sesini çıkarmayan Tosic ise eşi ve çocuklarıyla doğum gününü kutladı.
21.01.2019 Magazin
Demet Akalın, Jelena Karleusa'yı topa tuttu
Demet Akalın, Jelena Karleusa'yı topa tuttu Şarkıcı Demet Akalın, Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'ya göndermede bulundu Demet Akalın, Jelena Karleusa'ya imaj değişikliğinden dolayı tepki gösterdi
25.04.2018 Magazin
Yengeyi kızdırdı
Yengeyi kızdırdı Sırp şarkıcı Jelena Karleusa, Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu eşi Dusko Tosic ile fotoğrafını “Doğum günü erkeği” notuyla Instagram’da paylaştı.
22.01.2018 Magazin
Yenge'nin yeni yıl paylaşımı!
Yenge'nin yeni yıl paylaşımı! Yeni yılda rotasını yurt dışına çeviren ünlüler arasında ünlü futbolcu Tosic de vardı. Beşiktaş'ın ünlü futbolcusu, yılbaşını ailesiyle birlikte Belgrad'da geçirdi.
3.01.2017 Magazin
Fenerlilerin Jelena aşkı bitmiyor
Fenerlilerin Jelena aşkı bitmiyor Ozan Tufan'ın tepkiler sebebiyle Instagram hesabını kapatmasının ardından Fenerbahçeli Udoh, Antic ile Van der Wiel ve Lens, Jelena Karleusa'nın fotoğraflarını beğendi.
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Jelena Karleusa İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jelena karleusa instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.