Durica

Durica

Son dakika Durica haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Durica ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Durica haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Durica

haberleri sayfasında son dakika yaşanan durica gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 durica haberi bulunmuştur. Tüm durica haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor, Jan Durica'ya 400 bin avro ödeyecek
Trabzonspor, Jan Durica'ya 400 bin avro ödeyecek TFF Tahkim Kurulu, Trabzonspor'un Jan Durica'ya 400 bin avro ödemesine karar verdi.
4.04.2019 Trabzonspor
12 milyonluk hamle! Burak Yılmaz ve 5 yıldız...
12 milyonluk hamle! Burak Yılmaz ve 5 yıldız... Ekonomik olarak yeniden yapılanmaya giden Trabzonspor'da yönetim; Onur Kıvrak, Burak Yılmaz, Juraj Kucka, Luis Ibanez, Olcay Şahan ve Esteban Alvarado gibi yüksek maliyetli oyuncularla yollarını ayırıp rahat bir nefes alma planı içinde. Hedef takımın kadro maliyetini 13-14 milyon euro seviyelerine indirmek.
21.12.2018 Trabzonspor
Trabzonspor, Morteza ve Ayuk için harekete geçti!
Trabzonspor, Morteza ve Ayuk için harekete geçti! Trabzonspor, hem son anda yetiştirme bedeliyle ilgili pürüz çıkan Ayuk’u hem de bonservisi elinde olan Morteza’yı bitirmek için geri sayıma geçti.
5.08.2018 Trabzonspor
Trabzonspor gidenlerden 68 milyon kar etti
Trabzonspor gidenlerden 68 milyon kar etti Trabzonspor Kulübü, 2018-19 sezonu öncesi farklı takımlara transfer olan oyuncuların bonservis bedelleri ile yıllık ücretlerinden 68 milyon TL civarında bir kar sağladı.
27.07.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'un yeni transferi perşembe geliyor
Trabzonspor'un yeni transferi perşembe geliyor Bordo-mavili takımın İranlı stoper Majid Hosseini'nin transferinde büyük aşama kaydettiği ve oyuncunun perşembe günü Trabzon'da olmasının beklendiği bildirildi
10.07.2018 Trabzonspor
Trabzonspor 3 transferi açıklayacak!
Trabzonspor 3 transferi açıklayacak! Trabzonspor, Okay’ın Celta Vigo’ya gidişi sonrası transfer için gaza bastı. Fırtına’da, Caen’den stoper Da Silva, Gençlerbirliği’nin kalecisi Hopf ve Osmanlıspor’dan Aminu ile imzaların bu hafta atılması bekleniyor.
18.06.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'dan transfer açıklaması
Trabzonspor'dan transfer açıklaması Trabzonspor Kulübü Genel Koordinatörü Özkan Sümer: "Okay'ın yerini kapama noktasındaki çalışmalarımızın ne kadar etkin olduğunu zaman gösterecek. Ben büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum
16.06.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da yeni hedef Mbemba!
Trabzonspor'da yeni hedef Mbemba! Transfer döneminde önceliği savunmaya takviye yapmak olan Trabzonspor, Demokratik Kongolu Mbemba'yı listesine aldı.
14.06.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'a Fransız stoper!
Trabzonspor'a Fransız stoper! Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan ve bu noktada önceliğini stoper bölgesine veren Trabzonspor'un, tamamlanan sezonda Fransız ekibi Caen'de forma giyen Damien Da Silva'nın transferinde son aşamaya geldiği öğrenildi.
6.06.2018 Trabzonspor
Sürpriz stoper için görüşmeler başladı
Sürpriz stoper için görüşmeler başladı Transfer çalışmalarını sürdüren Bordo Mavililer'in, Caen ile sözleşmesi sona eren Damien Da Silva ile görüştüğü ve pazarlıkların olumlu ilerlediği öğrenildi.
30.05.2018 Trabzonspor
Transfer operasyonu tam gaz devam ediyor!
Transfer operasyonu tam gaz devam ediyor! Özkan Sümer’in raporu doğrultusunda uygun maliyetli isimlerle görüşen Trabzonspor, bu oyuncuları sezon başı kampına yetiştirmeyi hedefliyor.
29.05.2018 Trabzonspor
İşte Trabzonspor'un listesi! 5 futbolcu...
İşte Trabzonspor'un listesi! 5 futbolcu... Trabzonspor’da ayrılıklar yaşanırken,yönetimde eksikleri kapatmak adına transfer çalışmalarına başladı. Fırtına’nın geniş listesinde Numan Çürüksu, Sakıb Aytaç, Umar Aminu, Serdar Gürler ve Teemu Pukki’nin olduğu öğrenildi.
27.05.2018 Trabzonspor
Durica, Trabzonspor'a veda etti
Durica, Trabzonspor'a veda etti Trabzonspor'un Kardemir Karabükspor'u 3-0 yendiği maçta Slovak savunma oyuncusu Jan Durica, son kez Trabzonspor forması giydi. Tecrübeli futbolcu, son maçının ardından taraftarlara veda etti.
18.05.2018 Trabzonspor
Jan Durica'nın kararı bekleniyor
Jan Durica'nın kararı bekleniyor Trabzonspor tecrübeli savunma oyuncusu Jan Durica ise sözleşme uzatmak istiyor. Ancak Durica geleceği hakkında kararsız.
24.04.2018 Trabzonspor
Fırtına dağıldı! Tam 6 futbolcu...
Fırtına dağıldı! Tam 6 futbolcu... Trabzonspor'da Onur Kıvrak'ın ardından Uğur Demirok ve Kamil Ahmet de sezonu kapattı. Yedek kaleci Esteban'ın sakatlığı sürüyor, Rodallega ve Okay Yokuşlu'nun da ağrıları sürüyor...
24.04.2018 Trabzonspor
Ankara'da harika geri dönüş! Trabzonspor kaçtı, Osmanlıspor yakaladı...
Ankara'da harika geri dönüş! Trabzonspor kaçtı, Osmanlıspor yakaladı... Süper Lig'in 29. hafta kapanış maçında ligde kalma mücadelesi veren Osmanlıspor, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı karşılaşmada, harika bir geri dönüş yaparak Trabzonspor ile 3-3 berabere kaldı ve 1 puanı hanesine yazdırdı.
16.04.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da Kayserispor mesaisi
Trabzonspor'da Kayserispor mesaisi Trabzonspor, Süper Lig’in 28’inci haftasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
3.04.2018 Trabzonspor
Aslan'a evinde yan bakılmıyor!
Aslan'a evinde yan bakılmıyor! Süper Lig'in 27. haftasında evinde Trabzonspor'u ağırlayan Galatasaray maçı 2-1 kazanarak liderliğini sürdürdü.
1.04.2018 Galatasaray
Trabzonspor 3 golle 3 puanı aldı
Trabzonspor 3 golle 3 puanı aldı Trabzonspor zorlu Akhisar deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı.
12.03.2018 Trabzonspor
Deprem! 11 futbolcunun bileti kesildi
Deprem! 11 futbolcunun bileti kesildi Gelecek sezon için çalışmalara şimdiden başlayan Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'ın transfer listesi Muharrem Usta'ya gitti.
8.03.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da sakatlık şoku!
Trabzonspor'da sakatlık şoku! Trabzonspor'a deneyimli stoperi Jan Durica'dan kötü haber geldi.
6.03.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'u Negredo ve Babel işbirliği yıktı
Trabzonspor'u Negredo ve Babel işbirliği yıktı Süper Lig'in 24. hafta kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.
5.03.2018 Beşiktaş
Trabzonspor - Beşiktaş
Trabzonspor - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta kapanış maçında Trabzonspor, Beşiktaş'ı konuk ediyor.
5.03.2018 Beşiktaş
Scoutlar Trabzonspor-Beşiktaş maçına çıkarma yapacak
Scoutlar Trabzonspor-Beşiktaş maçına çıkarma yapacak Trabzonspor'un parlayan yıldızları Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü Beşiktaş maçında izlemek üzere Avrupalı kulüplerin scout ekipleri Trabzon'a geliyor.
3.03.2018 Trabzonspor
CANLI! Alanyaspor - Trabzonspor
CANLI! Alanyaspor - Trabzonspor Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a konuk oluyor.
24.02.2018 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Durica ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki durica haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.