Tahkim Kurulu

Tahkim Kurulu

Son dakika Tahkim Kurulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tahkim Kurulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tahkim Kurulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahkim Kurulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahkim kurulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.803 tahkim kurulu haberi bulunmuştur. Tüm tahkim kurulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
6.04.2024 Fenerbahçe
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu PFDK'den yapılan açıklamada ceza aldığı açıklanan Jayden Quinn Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat hakkındaki kararların durdurulduğu belirtildi. Bununla birlikte iki oyuncu da Adana Demirspor maçında forma giyebilecek. Tahkim Kurulu Talimatı’nın 20. maddesi uyarınca uygulamanın durdurulduğu açıklanırken, oyuncular hakkındaki yeni karar ilerleyen tarihlerde verilecek.
3.04.2024 Futbol
Fenerbahçe'den PFDK cezalarına itiraz!
Fenerbahçe'den PFDK cezalarına itiraz! Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a verilen 1 maçlık ceza için Tahkim Kurulu'na itirazda bulundu. Tahkim Kurulu toplanıyor.
3.04.2024 Fenerbahçe
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
Tahkim Kurulu'ndan Icardi kararı
Tahkim Kurulu'ndan Icardi kararı Tahkim Kurulu, Mauro Icardi'ye verilen men cezasını onadı.
26.02.2024 Galatasaray
PFDK, Mauro Icardi'nin cezasını açıkladı
PFDK, Mauro Icardi'nin cezasını açıkladı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Mauro Icardi'ye MKE Ankaragücü maçında rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle 1 resmi maçtan men ve 19 bin 500 TL para cezası verdi.
26.02.2024 Galatasaray
Tahkim Kurulu itirazı reddetti! Kayserispor'un 3 puanı silinecek
Tahkim Kurulu itirazı reddetti! Kayserispor'un 3 puanı silinecek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Kayserispor'un 3 puan tenzili ile ilgili itirazını reddetti ve Kulüp Lisans Kurulu’nun kararını onadı. Bu gelişme sonrası sarı-kırmızılı takımın 29 olan puanı 26'ya düşecek.
20.01.2024 Kayseri Spor
Tadic kafaları karıştırdı! Cengiz Ünder mi, İrfan Can Kahveci mi? İsmail Kartal kararını verdi
Tadic kafaları karıştırdı! Cengiz Ünder mi, İrfan Can Kahveci mi? İsmail Kartal kararını verdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Tahkim Kurulu’nun cezasını 2 maça indirdiği Fred ve Mert Hakan, bu akşam takıma dönüyor. İrfan Can Kahveci de sarı kart cezasını tamamladı. Fenerbahçe’de 4 eksik bulunuyor. Tüm bu gelişmelerin ışığında İsmail Kartal; en çok merak edilen konuya dair kararını verirken Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci arasındaki sağ kanat tercihini yaptı. İşte tüm detaylar...
10.01.2024 Fenerbahçe
Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak
Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yaptığı yumruklu saldırıyla son bulmuştu. İki takım kupada yeniden karşı karşıya gelecek. Milliyet yazarlarından Mustafa Anıklı kupadaki maçta ev sahibi takım taraftarlarının tribünde yer alabileceğini belirtti.
21.12.2023 MKE Ankaragücü
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi
TFF Başkanı Büyükekşi açıkladı! İşte Süper Lig'in yeniden başlama tarihi Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunmuştu. Tecrübeli hakem, sarı - lacivertlilerin eski başkanının çirkin saldırısından sonra hastaneye kaldırılmıştı. TFF, yaşanan skandal olayın akabinde tüm ligleri süresiz olarak ertelemişti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
Mustafa Artuç kimdir? TFF Tahkim Kurulu Başkanı ve Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç öldü mü, neden?
Mustafa Artuç kimdir? TFF Tahkim Kurulu Başkanı ve Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç öldü mü, neden? Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Başkanı Mustafa Artuç, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Mustafa Artuç kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç neden öldü?
28.07.2023 Gündem
Fenerbahçe'den flaş açıklama: Kesinlikle yalan
Fenerbahçe'den flaş açıklama: Kesinlikle yalan Fenerbahçe, yaptığı açıklamada, 28 şampiyonluk talebi için kulübün daha önce başvuruda bulunmadığını ve Tahkim Kurulu'ndan dönmesinin söz konusu olmadığını duyurdu...
18.07.2023 Fenerbahçe
TFF, kurulları belirledi
TFF, kurulları belirledi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugün yaptığı toplantının ardından Tahkim Kurulu, PFDK, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Etik Kurulu, Amatör Disiplin Kurulu ve Kulüp Lisans Kurulu'ndaki isimleri belirledi.
17.07.2023 Süper Lig
Lig böyle tescil edilemez dedi TFF'ye aba altından sopa gösterdi
Lig böyle tescil edilemez dedi TFF'ye aba altından sopa gösterdi Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligden çekilen takımlarla ilgili kararı hakkında konuştu.
11.04.2023 Beşiktaş
TFF 'Gaziantep FK, Hatayspor' kararını duyurdu: Değişiklik yok
TFF 'Gaziantep FK, Hatayspor' kararını duyurdu: Değişiklik yok Türkiye Futbol Federasyonu, Gaziantep FK ve Hatayspor'un ligden çekilmesinin ardından verdiği hükmen mağlubiyet kararından vazgeçmedi.
4.04.2023 Süper Lig
Tablo otaya çıktı! Beşiktaş'ın hesabına göre puanlar Galatasaray: 51 Fenerbahçe: 51 Beşiktaş: 48
Tablo otaya çıktı! Beşiktaş'ın hesabına göre puanlar Galatasaray: 51 Fenerbahçe: 51 Beşiktaş: 48 Beşiktaş, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle TFF’nin Hatayspor ve Gaziantep FK için açıkladığı, ‘Kalan maçlarda hükmen mağlup sayılsın’ kararının yeniden gözden geçirilmesini istiyor. İki kulübün tüm maçlarının sezondan çıkarılmasını isteyen Siyah Beyazlı yönetim, konuyu UEFA'ya taşıma kararı almıştı. Eğer Beşiktaş'ın istediği senaryo gerçekleşirse, şampiyonluk yarışında tüm dengeler değişebilir.
23.03.2023 Beşiktaş
Topu eleştiren Serdar Dursun'a 15 bin euro ceza!
Topu eleştiren Serdar Dursun'a 15 bin euro ceza! Fenerbahçe Kulübü'nü dava eden Serdar Dursun'a Sarı Lacivertli yönetimden 15 bin euro'luk ceza geldi.
15.03.2023 Fenerbahçe
Yatırılan para geri gönderildi! Beşiktaş ile Kayserispor arasında 2.Oğulcan Çağlayan vakası
Yatırılan para geri gönderildi! Beşiktaş ile Kayserispor arasında 2.Oğulcan Çağlayan vakası Sözleşmesinde 1 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan ve Beşiktaş'ın Kayserispor'a bu parayı göndererek renklerine bağladığı Onur Bulut transferinde kriz çıktı.
19.02.2023 Beşiktaş
TFF'den Fenerbahçe'ye kötü haber! İtiraz reddedildi
TFF'den Fenerbahçe'ye kötü haber! İtiraz reddedildi Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci'nin 2 maçlık cezasına yaptığı itirazı oybirliği ile reddederek, 27 yaşındaki oyuncunun cezasını onadı. Ayrıca Fenerbahçe'ye taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle verilen 56 bin TL para cezası da kurul tarafından onandı.
13.01.2023 Fenerbahçe
UEFA'dan Maxi Gomez'e 3 maç ceza! Eğer indirime gidilmezse..
UEFA'dan Maxi Gomez'e 3 maç ceza! Eğer indirime gidilmezse.. UEFA Avrupa Ligi'nde Monaco ile oynanan maçta kırmızı kart görerek oyundan atılan Maxi Gomez'e maç ceza verildiği ortaya çıktı.
31.10.2022 Trabzonspor
Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi Resmi Gazete’de yayımlandı! Avukatlık ücretine zam geldi!
Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi Resmi Gazete’de yayımlandı! Avukatlık ücretine zam geldi! Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi’nde, maktu ücretlere ilişkin önceki Tarife’nin yayımı sonrası oluşan mali tablo dikkate alınarak, çeşitli kalemlerde yüzde 70 ile yüzde 199 arasında olmak üzere ortalama yüzde 110 oranında artış yapıldı. Peki, Avukatlık ücreti ne kadar oldu? İşte davaya göre avukatlık ücretleri!
3.09.2022 Ekonomi
Fırat Aydınus'un hakemlik kariyeri sona erdi!
Fırat Aydınus'un hakemlik kariyeri sona erdi! Fırat Aydınus, VavaCars Fatih Karagümrük-Aytemiz Alanyaspor maçıyla birlikte profesyonel hakemlik kariyerinde son kez düdük çaldı.
22.05.2022 Süper Lig
Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı için yaptığı başvuru reddedildi
Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı için yaptığı başvuru reddedildi TFF Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın Trabzonspor maçına yönelik kural hatası başvurusunu oybirliğiyle reddetti
12.05.2022 Beşiktaş
Dava sonuçlandı karar onandı! Abdullah Avcı'ya 17 milyon TL tazminat...
Dava sonuçlandı karar onandı! Abdullah Avcı'ya 17 milyon TL tazminat... Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, Beşiktaş'ın haksız sebeple Abdullah Avcı'nın sözleşmesini feshetmesi gerekçesiyle tecrübeli teknik adama 17 milyon 130 bin lira tazminat ödenmesine hükmetti.
11.05.2022 Trabzonspor
TFF: Federasyonumuz her kulübe eşit mesafededir
TFF: Federasyonumuz her kulübe eşit mesafededir Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, "Herhangi bir kulübün hukuka aykırı olarak korunması, kollanması söz konusu olmayıp, Federasyonumuz her kulübe eşit mesafededir" denildi.
3.05.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Tahkim Kurulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahkim kurulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.