Dünya Saati

Dünya Saati

Son dakika Dünya Saati haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dünya Saati ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dünya Saati haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünya Saati

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünya saati gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.513 dünya saati haberi bulunmuştur. Tüm dünya saati haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya Saati'nde ışıklar Türkiye için kapandı! Depremde yaşamını yitirenler anıldı
Dünya Saati'nde ışıklar Türkiye için kapandı! Depremde yaşamını yitirenler anıldı İsviçre merkezli Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından 2007 yılında iklim krizine farkındalık yaratmak için başlatılan ve yıllar içinde giderek yayılan 1 saatliğine ışıkları kapatma etkinliğinde bu yıl, Türkiye'deki ışıklar 20.30'da deprem felaketinde yaşamını yitirenleri anmak için kapatıldı.
25.03.2023 Gündem
Dünyanın ışıkları, 20.30’da iklim krizi ve Türkiye için kapanıyor
Dünyanın ışıkları, 20.30’da iklim krizi ve Türkiye için kapanıyor Her yıl 190’dan fazla ülke ve bölgede milyonların bir saatliğine iklim krizine dikkat çekmek için ışıklarını kapatarak koordine olduğu Dünya Saati etkinliğinde, bu yıl Türkiye’deki ışıklar, bugün saat 20.30’da deprem felaketinde yaşamını yitirilenleri anmak için kapatılacak.
25.03.2023 Dünya
25 Mart ışıklar kapatılacak mı? 25 Mart'ta ışıklar saat kaçta, neden kapatılacak?
25 Mart ışıklar kapatılacak mı? 25 Mart'ta ışıklar saat kaçta, neden kapatılacak? 25 Mart ışıklar kapatılacak mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. WWF Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın tüm dünyada uyguladığı Dünya Saati uygulaması bu yıl 25 Mart'ta yapılacka. WWF Türkiye'nin öncülüğünde yapılan Dünya Saati uygulamasında ışıklar saat kaçta kapatılacak?
21.03.2023 Gündem
Türkiye’de yaz saati, kış saati uygulaması var mı? Kış saati uygulaması başlayacak mı? Saatler ileri mi, geri mi alındı?
Türkiye’de yaz saati, kış saati uygulaması var mı? Kış saati uygulaması başlayacak mı? Saatler ileri mi, geri mi alındı? Yaz saati ve kış saati uygulaması halen dünyada uygulanmaya devam ediyor. Bazı ülkelerde telefonlar tarafından otomatik olarak saatler ileri ya da geri alınıyor. Türkiye’de eski tip telefonu bulunan yüz binlerce kullanıcının telefonlarının saatleri değişti. Peki, Türkiye’de yaz saati, kış saati uygulaması var mı? Kış saati uygulaması başlayacak mı? Saatler ileri mi, geri mi alındı? İşte detaylar…
30.10.2022 Gündem
Dünya saati etkinliği nedir? WWF Dünya saati etkinliği ne zaman, saat kaçta yapılacak?
Dünya saati etkinliği nedir? WWF Dünya saati etkinliği ne zaman, saat kaçta yapılacak? Dünya saati etkinliği kapsamında yarın dünya 60 dakikalığına kararacak. İklim krizine dikkat çekmek için her yıl yeni bir mesajı dünyaya duyuran Dünya Doğayı Koruma Vakfı, bu yılki etkinliğin detaylarını paylaştı. 27 Mart'ta milyonlarca insanın katılımıyla gerçekleştirilecek küresel etkinlikte mesaj 'değişim çağrısı' olacak. 1 saatliğine ışıkların kapatılacağı ve dünyanın sesinin dinleneceği etkinliğin saati de duyuruldu. Peki, Dünya saati etkinliği nedir?Dünya saati etkinliği detayları…
26.03.2021 Gündem
İstanbul karanlığa büründü
İstanbul karanlığa büründü WWF-Türkiye’nin dünyadaki çevre sorunlarına dikkat çekmek için gerçekleştirdiği ‘Dünya Saati’ etkinliğinin bu yılki kampanyası kapsamında bir saatliğine İstanbul’un tarihi yerlerinde ışıklar kapatıldı.
24.03.2018 Yaşam
Bu gece 1 saat ışıkları kapanacak
Bu gece 1 saat ışıkları kapanacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolunu inşa eden ve işleten IC İçtaş İnşaat-Astaldi konsorsiyumu ICA, WWF tarafından 2007 yılında başlatılan Dünya Saati etkinliğine köprünün ışıklarını kapatarak destek olacak.
23.03.2018 Yaşam
Daha güzel bir dünya için yarın ışıklar bir saat kapatılacak
Daha güzel bir dünya için yarın ışıklar bir saat kapatılacak WWF-Türkiye’nin dünyadaki çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla 2007’den beri tüm dünyada gerçekleştirdiği ‘Dünya Saati’ etkinliğinin bu yılki kampanyasına geri sayım tamamlanıyor. Yarın (24 Mart Cumartesi) 20.30-21.30 saatleri arasında daha güzel bir dünya için ışıklar bir saat kapatılacak.
23.03.2018 Gündem
İstanbul'da destek verdi! 1 saat sürdü
İstanbul'da destek verdi! 1 saat sürdü Sultan Ahmet Camisi, Ayasofya, Topkapı Sarayı ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün de aralarında olduğu yapılar 20.30'da ışıklarını kapattı
29.09.2021 Gündem
Beşiktaş’tan dünya saatine destek
Beşiktaş’tan dünya saatine destek Vodafone Arena 25 Mart’ta iklim değişikliğine dikkat çekmek için ışıklarını 1 saatliğine kapatacak.
24.03.2017 Beşiktaş
TT Arena karanlığa gömülecek
TT Arena karanlığa gömülecek TT Arena'nın ışıkları 'Dünya Saati' etkinliğinde kapanacak
24.09.2021 Galatasaray
Samsung Gear S2 için bir güncelleme daha yayınlandı
Samsung Gear S2 için bir güncelleme daha yayınlandı Samsung, Gear S2 için bir güncelleme daha yayınladı. OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan güncelleme kapsamlı yenilikler içeriyor.
12.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Doğal yaşam için bir saat karardık!
Doğal yaşam için bir saat karardık! Dünya Doğal Yaşamı Koruma Vakfı’nın (World Wildlife Fund-wwf) çağrısı üzerine küresel ısınmaya dikkati çekmek amacıyla düzenlenen “Dünya Saati (Earth Hour)” eylemi dün gerçekleştirildi...
29.03.2015 Yaşam
Tüm dünya ve Türkiye bu akşam 1 saat kararacak!
Tüm dünya ve Türkiye bu akşam 1 saat kararacak! Çevre konusundaki kitlesel hareket olan "Dünya Saati" etkinliği bugün saat 20.30-21.30 arasında gerçekleşecek. WWF (Dünya Doğayı Koruma Vakfı) tarafından organize edilen, çevre konusundaki hareket bu yıl yine iklim değişikliği sorununa dikkat çekmeyi amaçlıyor.
29.09.2021 Gündem
Atatürk, Esenboğa ve Adnan Menderes’te bu gece karartma var
Atatürk, Esenboğa ve Adnan Menderes’te bu gece karartma var TAV Havalimanları işletmesi, iklim değişikliğine dikkat çekmek üzere düzenlenen ’Dünya Saati’ kampanyasına destek vermek için bugün saat 20...
27.03.2015 Yaşam
Casio Protek ile zirveler sizi bekler
Casio Protek ile zirveler sizi bekler PROTREK, outdoor meraklıları, yürüyüş fanları ve seyahat severlerin her koşulda güvenebileceği bir saat.
6.06.2014 Yaşam
Camiler de ışıklarını kapattı
Camiler de ışıklarını kapattı Doğal Hayatı Koruma Vakfınca (WWF) 157 ülkede düzenlenen ‘Dünya Saati’ kampanyasına, Türkiye’den ilk kez camiler de destek verdi...
30.03.2014 Yaşam
Aqua Florya Işıkları Kapatıyor!
Aqua Florya Işıkları Kapatıyor! Aqua Florya AVM, "Dünya Saati Projesi" kapsamında ışıklarını kapatacak.
28.03.2014 Arşiv
29 Mart'ta dünya kararacak!
29 Mart'ta dünya kararacak! Çevre sorunlarına dikkat çekmek için 150 ülkede 1 saat boyunca ışıklar kapatılacak.
29.09.2021 Gündem
Işıklar Dünya Saati için kapanıyor
Işıklar Dünya Saati için kapanıyor Midtown Hotel, Dünya Saati uygulaması için ışıklarını kapatıyor.
18.03.2014 Arşiv
General Mobile Discovery''e güncellendi!
General Mobile Discovery''e güncellendi! General Mobile çiçeği burnunda telefonunu güncelledi!
9.10.2013 Bilim ve Teknoloji
Tüm dünya kararacak
Tüm dünya kararacak Küresel ısınmaya karşı tüm dünyada gece yarısı ışıklar 1 saatliğine kapatılacak...
29.09.2021 Gündem
Varyap'tan İklim Değişikliğine Destek!
Varyap'tan İklim Değişikliğine Destek! Varyap, iklim değişikliğine ışıklarını kapatarak destek olacak
30.03.2012 Arşiv
31 Mart'ta ışıklar 1 saat kapatılacak!
31 Mart'ta ışıklar 1 saat kapatılacak! KAYSERİ’de bir alışveriş merkezi, küresel ısınmaya karşı duyarlı olduğunu göstermek amacıyla 31 Mart akşamı dış cephe ışıklarını 1 saat süreyle karartma kararı aldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Saati ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünya saati haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.