Dünya Kulüpler Şampiyonası

Dünya Kulüpler Şampiyonası

Son dakika Dünya Kulüpler Şampiyonası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dünya Kulüpler Şampiyonası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dünya Kulüpler Şampiyonası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünya Kulüpler Şampiyonası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünya kulüpler şampiyonası gelişmeleri de dahil olmak üzere 350 dünya kulüpler şampiyonası haberi bulunmuştur. Tüm dünya kulüpler şampiyonası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci olduÇin'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı Eczacıbaşı ve VakıfBank tarihi finalde karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve kupaya uzandı.
17.12.2023Şampiy10
FIVM Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası final ne zaman? Dünya Kulüpler Şampiyonası voleybol final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
FIVM Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası final ne zaman? Dünya Kulüpler Şampiyonası voleybol final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası final maçı ne zaman, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası hangi kanalda ve saat kaçta? Eczacıbaşı Dynavit, Brezilya'nın Dentil Praia Clube takımını 3 – 1 yenip finale yükselirken, 14.30'da oynanacak VakıfBank - Tianjin Bohai Bank maçın galibi finale yükselecek. VakıfBank - Tianjin Bohai Bank maçının galibi, finalde Eczacıbaşı'nın rakibi olacak.
16.12.2023Şampiy10
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacakEczacıbaşı Dynavit'in ardından VakıfBank da FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finale yükseldi. Tarihte ilk kez iki Türk takımı bu turnuvada karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, kupayı kazanacak.
16.12.2023Voleybol
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 şampiyonu VakıfBank oldu!
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 şampiyonu VakıfBank oldu!Filede Türk derbisiyle sezon tamamlandı. Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 sezonunun şampiyonu VakıfBank-Fenerbahçe Opet maçıyla belli oldu. Bu karşılaşma öncesinde seride durum 2-2'ydi. Final serisinin beşinci ve son maçını 3-0 kazanan VakıfBank takımı, Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 sezonu şampiyonu oldu.
12.05.2022Voleybol
12 Mayıs Vakıfbank Fenerbahçe voleybol maçı bilet satışı bitti mi, bilet al aktif mi, fiyatlar ne? Voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
12 Mayıs Vakıfbank Fenerbahçe voleybol maçı bilet satışı bitti mi, bilet al aktif mi, fiyatlar ne? Voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?Fenerbahçe Vakıfbank voleybol maçı bilet fiyatları ne kadar? ve Fenerbahçe Vakıfbank voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Vakıfbank ve Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonluk için mücadele edecek. 2-2’lik serinin son maçında kazanan taraf VakıfBank olursa 13. kez lig kupasını müzesine taşıyacak, Fenerbahçe kazanırsa 5 yıl sonra ligde 6. şampiyonluğunu ilan edecek. Maç öncesi için geri sayım başlarken voleybolseverler, ''VakıfBank - Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Seride durum kaç kaç?'' sorularına yanıt arıyor. Aynı zaman da henüz bilet alamayanlar ise 12 Mayıs Vakıfbank Fenerbahçe voleybol maçı bilet satışı bitti mi, bilet al aktif mi, fiyatlar ne? diye de yanıt arıyor.
12.05.2022Basketbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vakıfbank ve Fenerbahçe paylaşımı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vakıfbank ve Fenerbahçe paylaşımı!FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Vakıfbank şampiyon olurken Fenerbahçe Opet turnuvayı 3. olarak tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik mesajı yayınladı
20.12.2021Diğer Sporlar
Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda zafer Vakıfbank'ın
Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda zafer Vakıfbank'ınFinalde Imoco Volley’i 3-2 mağlup eden Vakıfbank, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda mutlu sona ulaştı.
19.12.2021Diğer Sporlar
Ali Koç açıkladı! 'Bu transfer mümkün değil'
Ali Koç açıkladı! 'Bu transfer mümkün değil'Fenebrahçe Kulübü Başkanı Ali Koç yıldız oyuncu Egonu transferi hakkında "Ekonomik şartlardan dolayı pek mümkün değil" açıklamasında bulundu.
13.12.2021Diğer Sporlar
Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli? Simge Aköz Berkay Ateş ile sevgili mi?
Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli? Simge Aköz Berkay Ateş ile sevgili mi?'Sadakatsiz' dizisinde 'Aras' karakterine hayat veren Berkay Ateş'in Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Söz konusu iddiaların ardından Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli?
6.12.2021Magazin
TVF Başkanı Üstündağ, Misli Voleybol'a konuk oldu: Misli.com 3 yıl daha Sultanlar Ligi'nin sponsoru olacak...
TVF Başkanı Üstündağ, Misli Voleybol'a konuk oldu: Misli.com 3 yıl daha Sultanlar Ligi'nin sponsoru olacak...Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Misli Voleybol programında Ömer Faruk Acun'un sorularını yanıtladı.
10.11.2021Voleybol
Hande Baladın kimdir? Hande Baladın kaç yaşında, nereli, boyu cm?
Hande Baladın kimdir? Hande Baladın kaç yaşında, nereli, boyu cm?Filenin Sultanları adından söz ettirmeye devam ediyor. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2020 Tokyo Olimpiyat oyunlarındaki mücadelesi sürerken, ABD ile oynanan maçta performansıyla dikkat çeken Hande Baladın hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Hande Baladın kimdir, kaç yaşında ve nereli?
30.07.2021Gündem
Meryem Boz kimdir? Nerelidir? Meryem Boz kaç yaşında?
Meryem Boz kimdir? Nerelidir? Meryem Boz kaç yaşında? 2020 Tokyo Olimpiyatı Avrupa Elemeleri’nde yarı finalde Polonya ile karşılaşan Milli Takımımız gösterdiği muhteşem mücadele ile alkış topladı. Meryem Boz ise gösterdiği muhteşem performansla sosyal medyada bir anda gündem oldu. Peki Meryem Boz kimdir? Nerelidir? Meryem Boz kaç yaşında? İşte detaylar…
12.01.2020Gündem
Fenerbahçe transferi açıkladı! Evergrande'den...
Fenerbahçe transferi açıkladı! Evergrande'den...Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Çin ekibi Evergrande'den smaçör Dobriana Rabadzhieva'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.
29.01.2019Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan VakıfBank'a tebrik!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan VakıfBank'a tebrik!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadınlar FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda şampiyonluğa ulaşan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nı kutladı.
10.11.2021Voleybol
Dünyanın en büyüğü VakıfBank: 3-0
Dünyanın en büyüğü VakıfBank: 3-0VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda mutlu sona ulaştı ve turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.
10.11.2021Voleybol
Vakıfbank finale yükseldi: 3-0
Vakıfbank finale yükseldi: 3-0VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası yarı finalinde Brezilya temsilcisi Praia'yı 3-1 yenerek finale yükseldi.
10.11.2021Voleybol
Eczacıbaşı, finalin kıyısından döndü: 3-2
Eczacıbaşı, finalin kıyısından döndü: 3-2Voleybolda Kadınlar FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası yarı finalinde Eczacıbaşı VitrA, Brezilya ekibi Minas'a 3-2 yenildi.
10.11.2021Voleybol
Eczacıbaşı VitrA yenilmeden yarı finalde
Eczacıbaşı VitrA yenilmeden yarı finalde2018 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası grup etabının son maçında Eczacıbaşı VitrA, rakibini mağlup ederek yarı finale yükseldi.
10.11.2021Voleybol
Eczacıbaşı ve Vakıfbank adım adım finale!
Eczacıbaşı ve Vakıfbank adım adım finale!Voleybolda Kadınlar FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda yarı finali garantileyen Eczacıbaşı VitrA ve VakıfBank, yarın gruplarındaki son karşılaşmalarına çıkacak.
10.11.2021Voleybol
Vakıfbank, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda yarı finalde!
Vakıfbank, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda yarı finalde!Türkiye'yi 2018 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası kadınlar kategorisinde temsil eden VakıfBank, A Grubu'ndaki ikinci maçında Fransa'nın Volero Le Cannet takımıyla karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Vakıfbank, yarı finale yükseldi.
10.11.2021Voleybol
Eczacıbaşı'ndan galibiyetli başlangıç: 3-0
Eczacıbaşı'ndan galibiyetli başlangıç: 3-02018 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın ilk maçında Eczacıbaşı VitrA, Kazakistan ekibi Altay'ı 3-0 mağlup etti.
10.11.2021Voleybol
Eczacıbaşı Vitra, dünya sahnesinde!
Eczacıbaşı Vitra, dünya sahnesinde!Eczacıbaşı VitrA ve VakıfBank'ın da katıldığı Kadınlar FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası yarın başlayacak.
10.11.2021Voleybol
Voleybol'a bebek molası!
Voleybol'a bebek molası!VakıfBank'ın pasörü Naz Aydemir Akyol, voleybol kariyerine tatlı bir ara veriyor.
10.11.2021Voleybol
Larson'la yola devam!
Larson'la yola devam!Eczacıbaşı VitrA’nın kaptanı Jordan Larson, 2018-2019 sezonunda da turuncu-beyazlı formayı giyecek.
10.11.2021Voleybol
Eczacıbaşı CEV Kupası'nda şampiyon oldu!
Eczacıbaşı CEV Kupası'nda şampiyon oldu!Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, Kadınlar CEV Kupası finali rövanş maçında Belarus temsilcisi Minchanka'yı 3-0 yenerek, şampiyonluğa ulaştı.
10.11.2021Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Kulüpler Şampiyonası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünya kulüpler şampiyonası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.