4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü! Hayvanları korumak için ne yapmalıyız?
4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü! Hayvanları korumak için ne yapmalıyız? Bugün Dünya Hayvanları Koruma Günü. Her yıl 4 Ekim'de kutlanan Dünya Hayvanları Koruma Günü ilk kez 1931 yılında kutlandı. Bu özel gün ile hayvan dünyasının refahı mesajını dünyanın her köşesine yaymak amaçlanıyor. Peki, Dünya Hayvanları Koruma Günü anlam ve önemi nedir? Hayvanları korumak için ne yapmalıyız? İşte Dünya Hayvanları Koruma Günü hakkında bilmeniz gerekenler ve yapılacaklar...
4.10.2020 Gündem
Barınaklardaki hayvanlar için mama bağışı nasıl yapılır? İşte #SenDePatile mama bağış kampanyası
Barınaklardaki hayvanlar için mama bağışı nasıl yapılır? İşte #SenDePatile mama bağış kampanyası Sosyal medyanın popüler uygulamalarından yüz filtresi, bu kez #SenDePatile kampanyası ile barınaklardaki hayvanlar mamaları için kullanılıyor. Başlatılan kampanya ile barınaklara mama bağışı yapılacak. Peki, Barınaklardaki hayvanlar için mama bağışı nasıl yapılır? 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'ne özel mama bağışı kampanyası!
2.10.2020 Gündem
Okullarda çocuklara hayvan sevgisi aşılanabilir mi?
Okullarda çocuklara hayvan sevgisi aşılanabilir mi? Çocukların büyük kısmının hayvanlarla iyi anlaştığı ve evcil hayvan sahibi olmak istediği bilinen bir gerçek. Çocukların doğuştan gelen bu hayvan sevgilerini kaybetmemelerini sağlamak ve onları daha merhametli insanlar haline getirmek; hatta bunu okullarda sağlamak mümkün olabilir.
2.01.2018 Eğitim
Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde yavru köpekleri katlettiler!
Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde yavru köpekleri katlettiler! Ankara'nın Mamak İlçesi'nde çöplükte battaniyeye sarılmış halde 8 ölü yavru köpek bulundu. Yavru köpeklerin nasıl öldüğü ve çöpe kimler tarafından atıldığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
4.10.2017 Yaşam