Duman Grubu

Duman Grubu

Son dakika Duman grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Duman grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Duman grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duman Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duman grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 duman grubu haberi bulunmuştur. Tüm duman grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaan Tangöze yine aynı soruyla karşılaştı! Sadece gülümsedi
Kaan Tangöze yine aynı soruyla karşılaştı! Sadece gülümsedi Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki gün 2016 yılından beri her kış giymeye devam ettiği kapüşonlu sarı montuyla görüntülendi. Eşi Kıvılcım Ural ile Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere takılan Tangöze, montunun sorulması üzerine gülümsedi.
15.03.2023 Magazin
Kaan Tangöze düştü,eşi Kıvılcım Ural ayakta kaldı!
Kaan Tangöze düştü,eşi Kıvılcım Ural ayakta kaldı! Duman Grubu önceki akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda bir konser verdi. Tangöze, şarkısını okurken dengesini kaybedince arkasında bulunan hoparlörün üzerine düştü. Eşini dinlemeye gelen Kıvılcım Ural ise konserde yer bulamayınca ayakta kaldı. Sahne önünde eşini ayakta izleyen Ural'ın, belli etmese de morali bir hayli bozuldu.
7.11.2022 Magazin
Duman konseri iptal mi 18 Mayıs Perşembe? Beşiktaş Duman konseri ne zaman, saat kaçta, tam nerede, ücretsiz mi?
Duman konseri iptal mi 18 Mayıs Perşembe? Beşiktaş Duman konseri ne zaman, saat kaçta, tam nerede, ücretsiz mi? Duman konseri iptal mi, Duman konseri ne zaman, 18 Mayıs Beşiktaş Duman konseri saat kaçta? Beşiktaş Belediyesi 19 Mayıs konser programı kapsamında Duman grubu ve Zeynep Bastık konser düzenliyor. İstanbul'daki hava muhalefeti nedeniyle konserin iptal olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, Duman, Zeynep Bastık, KÖFN konseri ne zaman, nerede yapılacak, saat kaçta?
18.05.2022 Kültür Sanat
Kaan Tangöze'yi en önde izledi
Kaan Tangöze'yi en önde izledi Duman grubu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. Grubun solisti Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural, konseri en ön sıradan izledi.
12.10.2019 Magazin
Aşk dolu gözlerle izledi
Aşk dolu gözlerle izledi Duman, Bodrum Antik Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Binlerce hayranı grubun şarkılarına eşlik ederken solist Kaan’ın eşi Kıvılcım ise aşk dolu gözlerle eşini izledi.
12.08.2019 Magazin
Kıvılcım Ural doğum kilolarından kurtuldu
Kıvılcım Ural doğum kilolarından kurtuldu Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze ile Ocak 2019'da kızlarını kucağına alan Kıvılcım Ural'ın bikinili paylaşımları dikkat çekti.
8.08.2019 Magazin
Seçkin Piriler'i darp ettiği iddia edilen Kaan Tangöze ifade verdi
Seçkin Piriler'i darp ettiği iddia edilen Kaan Tangöze ifade verdi Manken Seçkin Piriler'in 'kendisini darp ettiği' iddiasıyla yaptığı şikayet üzerine polisler tarafından arandığını öğrenen Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze, emniyete giderek ifade verdi. İfadesi alınan Tangöze’nin Piriler'in yanındaki başka bir kadını da darp ettiği iddia edildi.
8.05.2019 Magazin
İki gün boyunca aynı kıyafetle dolaştı
İki gün boyunca aynı kıyafetle dolaştı Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze, iki gün boyunca aynı kıyafetle dolaştı.
31.01.2019 Magazin
'Hamileyim üzülüyorum'
'Hamileyim üzülüyorum' Duman grubu solisti Kaan Tangöze'nin bir süre önce evlendiği yedi aylık hamile eşi Kıvılcım Ural, savcılığa başvurdu.
9.12.2018 Magazin
Zoraki poz
Zoraki poz Duman grubu önceki akşam Harbiye Açıkhava’da konser verdi.
31.07.2018 Magazin
Tartışmanın ilk Kıvılcım’ı!
Tartışmanın ilk Kıvılcım’ı! Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile sevgilisi Kıvılcım Ural önceki akşam Asmalımescit’te objektiflere takıldı.
24.04.2018 Magazin
Kıvılcım Ural'a şok sözler: Belirsiz tip seni!
Kıvılcım Ural'a şok sözler: Belirsiz tip seni! Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural yine rahat durmadı. Bu kez Duman Grubu’nun gitaristi Batuhan Mutlugil’in eşi Leyla Mutlugil ile kavga etti.
5.01.2018 Magazin
Kapüşonlu monta yapışık
Kapüşonlu monta yapışık Duman grubu solisti Kaan Tangöze, önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
30.12.2017 Magazin
Çocuklar Duman altı
Çocuklar Duman altı Duman grubunun solisti Kaan Tangöze çocukları Hakan ve Volkan ile Bodrum’da tatil yapıyor.
27.08.2017 Magazin
Bursa'da Duman coşkusu!
Bursa'da Duman coşkusu! Duman grubu, Bursa'da düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali'nde hayranlarıyla buluşurken, gençlere çoşku dolu anlar yaşattı.
12.08.2017 Kültür Sanat
Seçkin Piriler: Son ana kadar yatakta çok iyiydik!
Seçkin Piriler: Son ana kadar yatakta çok iyiydik! Duman Grubu solisti Kaan Tangöze'den kendisini aldattığı için boşanan Seçkin Piriler'den bomba itiraf.
12.08.2017 Magazin
Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler buluştu!
Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler buluştu! Olaylı boşanma süreci sonrasında çocukları için bir araya gelen Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler doğum gününde buluştu.
3.07.2017 Magazin
Eski eşinin sözüne sesli güldü
Eski eşinin sözüne sesli güldü Duman grubunun solisti Kaan Tangöze sevgilisi Kıvılcım Ural ile Nişantaşı Saray’da yemek yedi.
29.06.2017 Magazin
Aşk Kıvılcım’ı
Aşk Kıvılcım’ı Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve sevgilisi Kıvılcım Ural önceki gece Karaköy Mana Restoran çıkışı görüntülendi.
16.06.2017 Magazin
Asabi müzisyenler
Asabi müzisyenler Kıvılcım Ural, sevgilisi Kaan Tangöze’den bir an olsun ayrılmıyor.
18.05.2017 Magazin
Şok iddia! Kıvılcım'ı Seçkin ile aldatıyor!
Şok iddia! Kıvılcım'ı Seçkin ile aldatıyor! Magazin dünyasını sarsacak bomba iddia! Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler gizlice buluşuyor... Yoksa Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler barışacak mı?
19.02.2017 Magazin
Kaan ile Kıvılcım böyle yakalandı!
Kaan ile Kıvılcım böyle yakalandı! Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze, evliyken birliktelik yaşamaya başladığı Kıvılcım Ural ile aşkına doludizgin devam ediyor. Sevgilisi ile yemek yiyen Tangöze, geçtiğimiz yıllardan bu yana her kış giymeye devam ettiği sarı montuyla objektiflere takıldı.
5.01.2017 Magazin
Hayranları şokta! 'Duman' grubu dağıldı...
Hayranları şokta! 'Duman' grubu dağıldı... Duman'ın solisti Kaan Tangöze ile aşk yaşayan Kıvılcım Ural, Duman grubunun işlerine karışınca grup karıştı.
12.12.2016 Magazin
Evleniyoruz!
Evleniyoruz! Kıvılcım Ural, Seçkin Piriler’in eski eşine özlemini anlattığı ‘Kokusunu özlüyorum” dediği röportajdan 1 gün sonra, sevgilisi Kaan Tangöze ile evleneceğini açıkladı
23.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Duman Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duman grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.