Kaan Tangöze

Kaan Tangöze

Son dakika Kaan Tangöze haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kaan Tangöze ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kaan Tangöze haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaan Tangöze

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaan tangöze gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 kaan tangöze haberi bulunmuştur. Tüm kaan tangöze haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! İşte renkli görüntüler
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! İşte renkli görüntüler Seçkin Piriler ile 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Tangöze, eşi Kıvılcım Ural ve kızları İlayda’yla önceki gün Gündoğan’da görüntülendi. Deniz keyfi sonrası denize girdikleri beach’in DJ'i Kıvılcım Ural’ın yeni çıkardığı “Ama ben Mafya mıyım” şarkısını çalarak Ural’ı mutlu etti.
3.07.2023 Magazin
Kaan Tangöze yine aynı soruyla karşılaştı! Sadece gülümsedi
Kaan Tangöze yine aynı soruyla karşılaştı! Sadece gülümsedi Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki gün 2016 yılından beri her kış giymeye devam ettiği kapüşonlu sarı montuyla görüntülendi. Eşi Kıvılcım Ural ile Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere takılan Tangöze, montunun sorulması üzerine gülümsedi.
15.03.2023 Magazin
Survivor'dan diskalifiye olan Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze açıklaması!
Survivor'dan diskalifiye olan Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze açıklaması! Ünlüler takımındaki arkadaşları Berdan Mardini ve Yusuf Güney'i gibi 'Survivor 2023'e dayanamayıp, iki haftada veda eden Seçkin Piriler, Türkiye'ye döndükten sonra arkadaşları ile Kuruçeşme'de eğlenceye çıktı. Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile olaylı şekilde ayrılan eski manken, çocuklarının babası hakkında yöneltilen soruya cevap verdi.
4.02.2023 Magazin
Kaan Tangöze'ye Seçkin Piriler sorusu!
Kaan Tangöze'ye Seçkin Piriler sorusu! Seçkin Piriler ile 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan 'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Önceki gün kızı İlayda'yla görüntülenen Tangöze'ye, “Eski eşiniz Seçkin Piriler, ‘Survivor’ yarışmasında. Çocuklar ile beraber performansını izlediniz mi?” sorusu yöneltildi.
19.01.2023 Magazin
Seçkin Piriler Survivor'a gidiyor! Çocuklar Kaan Tangöze'de
Seçkin Piriler Survivor'a gidiyor! Çocuklar Kaan Tangöze'de Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2023 15 Ocak'ta başlıyor. Seçkin Piriler de bu yıl Survivor'a giden isimler arasında yer alıyor. Piriler hazırlıklara başladı.
5.01.2023 Magazin
Kaan Tangöze düştü,eşi Kıvılcım Ural ayakta kaldı!
Kaan Tangöze düştü,eşi Kıvılcım Ural ayakta kaldı! Duman Grubu önceki akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda bir konser verdi. Tangöze, şarkısını okurken dengesini kaybedince arkasında bulunan hoparlörün üzerine düştü. Eşini dinlemeye gelen Kıvılcım Ural ise konserde yer bulamayınca ayakta kaldı. Sahne önünde eşini ayakta izleyen Ural'ın, belli etmese de morali bir hayli bozuldu.
7.11.2022 Magazin
Kıvılcım Ural fiziğiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı!
Kıvılcım Ural fiziğiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı! Kaan Tangöze ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı İlayda ile tatil yapan Kıvılcım Ural, Bodrum Yalıkavak'ta deniz ve güneşin tadını çıkarttı. Ural, fiziğiyle de göz kamaştırdı.
25.08.2022 Magazin
Kıvılcım Ural: Kaan’ın tüm konserlerine ailecek gidiyoruz
Kıvılcım Ural: Kaan’ın tüm konserlerine ailecek gidiyoruz Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile eşi Kıvılcım Ural, önceki gün Ulus’ta görüntülendi. ATM’den para çeken Ural, basın mesnuplarının sorularını araç içerisinden yanıtladı.
6.08.2022 Magazin
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! Fiziğiyle dikkat çekti...
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural tatilde! Fiziğiyle dikkat çekti... Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve şarkıcı eşi Kıvılcım Ural, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, üç yaşındaki kızları İlayda ile birlikte önceki gün Bodrum Yalıkavak'ta görüntülendi. Birlikte sahile gelen çift, önce şakalaştı sonra el ele tutuşarak romantik anlar yaşadı.
13.07.2022 Magazin
Süper baba Kaan Tangöze!
Süper baba Kaan Tangöze! Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki gün çocukları İlayda (3), Hakan (11) ve Volkan (7) ile avmde sinemaya gitti.
24.04.2022 Magazin
İBB konser takvimi 2022! İBB konserleri nerede? İstanbul Kavuştayı başlıyor!
İBB konser takvimi 2022! İBB konserleri nerede? İstanbul Kavuştayı başlıyor! İBB duyurdu! İstanbul Kavuştayı kkonser takvimi belli oldu! İstanbul Kavuştayı ile şehrin döt bir yanında konserler düzenlenecek. İstanbul’un 11 meydanında Madrigal, Şakalı Akustik, Can Bonomo, Ceza, Melike Şahin, Gaye Su Akyol, Hey! Douglas, Kaan Tangöze, Büyük Ev Ablukada, Shantel, Pinhani ücretsiz konserlerle İstanbullularla buluşacak. Peki, İBB konserleri nerede? İBB konserleri ücretli mi? İstanbul konserleri ne zaman? İşte detaylar…
2.03.2022 Kültür Sanat
"İki kadın kavgası olarak örtbas edemezsiniz"
"İki kadın kavgası olarak örtbas edemezsiniz" Seçkin Piriler'e, 2016 yılında boşandığı Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural'ın Hakan'a hakaret ve küfür ettiği iddiası soruldu. Piriler cevap vermeye hazırlanırken lafa giren Hakan, "Evet, kavga doğru" açıklamasını yaptı. Yaşananların ardından Piriler, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
15.07.2021 Magazin
Kaan Tangöze-Kıvılcım Ural çiftini yıkan ölüm
Kaan Tangöze-Kıvılcım Ural çiftini yıkan ölüm Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural çifti aldıkları ölüm haberiyle yıkıldı. Ural'ın babası Fikret Ural yaşamını yitirdi.
2.07.2021 Magazin
Seçkin Piriler'den olay paylaşım!
Seçkin Piriler'den olay paylaşım! Ünlü model Seçkin Piriler, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir poz paylaştı. Piriler, görenlerin üstsüz zannettiği poz için, sadece sırtının göründüğünü ve üstünde mayokini olduğunu söyledi.
16.06.2021 Magazin
Kaan Tangöze suç duyurusunda bulundu
Kaan Tangöze suç duyurusunda bulundu Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, kendisi ve ailesi hakkında Twitter’dan şeref, haysiyet ve onuruna yönelik, ağır hakaretler ve iftiralar paylaşan bir hesap hakkında suç duyurusunda bulundu.
6.09.2020 Magazin
Maske kavgası tatili bitirdi!
Maske kavgası tatili bitirdi! Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve eşi Kıvılcım Ural’ın Bodrum tatili tatsız bitti. Corona virüs nedeniyle tüm sağlık tedbirlerini alan Ural, eşinin maske takmadan yürüyüşe çıkmasına sinirlenerek İstanbul’a döndü.
24.08.2020 Magazin
Seçkin Piriler komşularıyla mahkemelik oldu! 'Çocuklarıma zarar verecek'
Seçkin Piriler komşularıyla mahkemelik oldu! 'Çocuklarıma zarar verecek' Seçkin Piriler, kendisini ve çocuklarını tehdit ettiklerini öne sürdüğü alt kat komşusu Fuat Beşik’le ailesinden korunmak için mahkemeye başvurdu.
19.07.2020 Magazin
İlayda babaya emanet
İlayda babaya emanet Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile eşi Kıvılcım Ural, kızları İlayda ile önceki akşam bir alışveriş merkezi çıkışı objektiflere takıldı.
28.02.2020 Magazin
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural'dan Berlin hatırası
Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural'dan Berlin hatırası Kıvılcım Ural, eşi Kaan Tangöze ile birlikte Duman’ın Berlin konserine gitti.
26.12.2019 Magazin
Kıvılcım Ural: Kaan'ın oluşu hem iyi hem kötü
Kıvılcım Ural: Kaan'ın oluşu hem iyi hem kötü Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural, Youtube'da yayınlanan 'Köşesiz Köşe' programına konuk oldu. Evliliği ve müzik kariyeri hakkında açıklamalar yapan Ural, eşi için şaşırtıcı sözler söyledi.
16.12.2019 Magazin
Kaan Tangöze'yi en önde izledi
Kaan Tangöze'yi en önde izledi Duman grubu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. Grubun solisti Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural, konseri en ön sıradan izledi.
12.10.2019 Magazin
'Kaşar'ı bırak çocuğa bak
'Kaşar'ı bırak çocuğa bak Özay Şendir bugünkü köşesinde Kıvılcım Ural ve Seçkin piriler arasındaki 'kaşar' davasını mercek altına aldı.
11.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kaan Tangöze ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaan tangöze haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.