Düet

Düet

Son dakika düet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düet gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.171 düet haberi bulunmuştur. Tüm düet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Adrian-Ajda Pekkan düeti geliyor
Cem Adrian-Ajda Pekkan düeti geliyor Müzik kariyerinin 20’nci yılını kutlayan Cem Adrian’ın tribute albümünün hazırlıkları devam ediyor. Projeye son olarak Ajda Pekkan dahil oldu.
26.01.2024 Magazin
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü?
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü? Usta sanatçı Çetin Körükçü 75 yaşında hayatını kaybetti. Körükçü'nün vefat haberini şarkıcı Umut Akyürek duyurdu. Peki, Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında
16.01.2024 Gündem
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması 90'lı yıllarda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit şarkıya imza Tayfun Duygulu, 10 aydır birlikte olduğu Bella Duygulu ile Kasım 2020'de dünyaevine girmişti. İkili, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de el ele görüntülendi.
18.12.2023 Magazin
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.
5.11.2023 Magazin
AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi bugün yapılacak
AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi bugün yapılacak AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. "Türkiye Yüzyılı" vurgusu ile yapılacak kongrede, partiyi yerel seçimlere taşıyacak isimler belirlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yerel seçimlere yönelik mesajlar vermesi bekleniyor.
7.10.2023 Gündem
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ikinci kez sahnesinde ağırladı.
2.10.2023 Magazin
Grammy ödüllü Mohombi ile genç piyano sanatçısını buluşturan düet
Grammy ödüllü Mohombi ile genç piyano sanatçısını buluşturan düet İsveç asıllı sanatçı Mohombi, eylül ayında genç piyano sanatçısı Berk Can Arslan ile Cranberries’in tüm zamanlara damgasını vuran Zombie düeti için bir araya geldi.
14.09.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu kendinden geçti: Sokak müzisyeniyle düet yaptığı anlar gündem oldu
Uraz Kaygılaroğlu kendinden geçti: Sokak müzisyeniyle düet yaptığı anlar gündem oldu Uraz Kaygılaroğlu, Beyoğlu Odakule'de bir sokak müzisyeniyle Tarkan'ın 1992'de seslendirdiği 'Vazgeçemem' şarkısıyla düet yaptı. Tarkan da Kaygılaroğlu'nun yayınladığı videoya kayıtsız kalmadı
22.08.2023 Magazin
Şarkı polemiği büyüyor: Serdar Ortaç'da dahil oldu
Şarkı polemiği büyüyor: Serdar Ortaç'da dahil oldu Serdar Ortaç’ın ‘Sor’ adlı eserine düet yapan Edis ve Gülşen’in, eser sahibinden hiç bahsetmemesine tepki gösteren Sinan Akçıl, ‘asıl olan şarkıdır’ dedi. Şarkı tartışmasına Serdar Ortaç da başka bir açıdan dahil oldu. İşte detaylar...
22.08.2023 Magazin
Heijan gözaltına mı alındı? Heijan, BIG ve CAC neden gözaltına alındı?
Heijan gözaltına mı alındı? Heijan, BIG ve CAC neden gözaltına alındı? Heijan gözaltına mı alındı? Rap müzik şarkıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Rap şarkıcısı Heijan olarak tanınan Doğan Tarda, BIG olarak tanınan Samet Işık ile CAC lakaplı Şahan Terzioğlu gözaltına alındı. Peki, Heijan, BIG ve CAC neden gözaltına alındı?
18.08.2023 Gündem
Demet Akalın, düet yaptığı Ebru Gündeş'in sesini duyunca önünde eğildi
Demet Akalın, düet yaptığı Ebru Gündeş'in sesini duyunca önünde eğildi Demet Akalın, dün akşam Bodrum'da konser veren arkadaşı Ebru Gündeş'in sahnesine konuk oldu.
13.08.2023 Magazin
Simge Sağın konserde gözyaşlarına boğuldu!
Simge Sağın konserde gözyaşlarına boğuldu! ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla gündemden düşmeyen Simge Sağın, dün akşam İzmir'de sahne aldı. Konser sırasında elektriklerin kesilmesiyle hep bir ağızdan ‘Aşkın Olayım’ı söylemeye başlayan seyirciyi gören Simge, gözyaşlarına boğuldu.
27.07.2023 Magazin
Simge Sağın'ın Çeşme aşkı! 'Yazları burada yaşamak istiyorum'
Simge Sağın'ın Çeşme aşkı! 'Yazları burada yaşamak istiyorum' Konserden konsere koşan Simge Sağın, önceki akşam Çeşme'de bir mekanda sahneye çıktı. Ünlü popçu, popüler tatil bölgesine olan aşkını da dile getirirken, ileride çok sevdiği Çeşme’de yaşamak istediğini söyledi.
25.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da unutulmaz gece yaşandı! Boğaz'da anadolu ezgileri
Kuruçeşme Açıkhava'da unutulmaz gece yaşandı! Boğaz'da anadolu ezgileri Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, dün anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı. ‘Kahramanlık Türküleri’ konseptiyle düzenlenen bu özel konserde, Türk Halk Müziği'nin birbirinden değerli sesleri Yavuz Bingöl ve Şükriye Tutkun bir araya geldi.
16.07.2023 Magazin
Simge Sağın’a sahnede minik Icardi sürprizi! ‘Beni sadece öpmedi yedi’
Simge Sağın’a sahnede minik Icardi sürprizi! ‘Beni sadece öpmedi yedi’ Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, 'Aşkın Olayım'ı paylaştı, Simge Sağın’ın şarkısı dillere pelesenk oldu. Güzel şarkıcı ile yıldız futbolcunun birbirlerini takibe alması magazin gündemine bomba gibi düştü. Konuya ilişkin açıklama yapan Sağın, “Çok mutlu ve gururluyum” dedi. Kuşadası'nda sahne alan güzel şarkıcı, bu kez minik Icardi ile düet yaptı. O anlar ve Simge’nin “beni öpmedi yedi” sözleri sosyal medyaya damga vurdu.
13.07.2023 Magazin
Sefo'dan Anitta'ya: Kusura bakma böyle insanlar değiliz!
Sefo'dan Anitta'ya: Kusura bakma böyle insanlar değiliz! Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı UEFA Şampiyonlar Ligi finali için Türkiye'ye gelen Anitta, Kapalıçarşı'yı gezerek o anları kayda almıştı. Brezilyalı şarkıcının paylaştığı videoda, bazı kişilerin kendisine yönelik sözleri dikkat çekmişti. Anitta'nın sosyal medyada takip ettiği rapçi Sefo, tartışma yaratan görüntüler hakkında konuşurken, "Yakında düet gelir mi?" sorusunu da cevapladı.
18.06.2023 Magazin
'Milyonlarca Fenerbahçeli takımını arıyor sahada göremiyor yazık değil mi o insanlara'
'Milyonlarca Fenerbahçeli takımını arıyor sahada göremiyor yazık değil mi o insanlara' Galatasaray'a kaybedilen derbiden sonra Fenerbahçe hakkında çok çarpıcı bir yazı kaleme alan duayen yorumcu Attila Gökçe Sarı Lacivertli yönetime seslenerek "Milyonlarca Fenerbahçeli takımını arıyor sahada göremiyor. Yazık değil mi o insanlara!" tepkisinde bulundu.
7.06.2023 Fenerbahçe
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak!
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak! Şarkılar Bizi Söyler’e konuk olan komedyen Yasemin Yalçın programda ‘’Bağdat Yolu’’ şarkısını söyleyecek.
25.05.2023 Televizyon
'Sahte Tan Taşçı' ortalığı birbirine kattı!
'Sahte Tan Taşçı' ortalığı birbirine kattı! Kendisini Tan Taşçı olarak tanıtan bir kişi, cep telefonu numaralarını öğrendiği ünlü isimlere ulaştı. Dolandırıcının, WhatsApp profil fotoğrafı olarak da ünlü şarkıcı ile aynı kareyi seçmiş olması dikkat çekti.
29.03.2023 Magazin
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasını sallayan Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Magazin
Küçükken İbrahim Tatlıses'in sahnesine konuk olmuştu! Artık şarkıcı
Küçükken İbrahim Tatlıses'in sahnesine konuk olmuştu! Artık şarkıcı Yıllar önce İbrahim Tatlıses'in sahnesine konuk olup dans eden Cansu Esin'in fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Cansu’nun o halleri ‘Yıldız olacak çocukmuş’ yorumunu yaptırdı. Geçtiğimiz yıl müzik piyasasına giriş yapan Cansu Esin, sesi ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.
2.03.2023 Magazin
Rapçi Maestro hayatını kaybetti
Rapçi Maestro hayatını kaybetti Rap camiasında Maestro olarak bilinen rap sanatçısı Berk Karadaş, kalp rahatsızlığından dolayı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 33 yaşında yaşama veda eden Maestro'nun ölüm haberi rap camiasını yasa boğdu.
15.02.2023 Magazin
Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı
Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı Kahramanmaraş'ta depreme gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli deprem, 10 ilde yıkıcı etkilere neden oldu. İki şiddetli depremin ardından Türkiye yaralarını sarmak için canla başla çalışıyor. Tek yürek olan sanat camiasından da kimi bölgede, kimi sosyal medyadan destek olmaya çalışıyor. Şarkıcı Sinan Akçıl da o isimlerden biri. Akçıl, depremin en yıkıcı şehirlerinden biri olan Hatay-Antakya'ya gitti. Akçıl'ın son paylaşımı ise kalpleri ısıttı.
12.02.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet
İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet İstanbul'da müzikseverlerle buluşan İbrahim Tatlıses'i; Berdan Mardini, Şafak Sezer ve Ceylan yalnız bırakmadı. Usta sanatçı, performansıyla alkış aldığı gecede ünlü isimlerle düet yaptı.
4.02.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim?
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Kanal D'de Cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölüm konukları belli oldu. Her hafta farklı bir konseptle izleyicinin karşısına çıkan eğlence programında bu hafta Erdal Erzincan, Belkıs Akkale ve Sevcan Orhan konuk olacak.
3.02.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Düet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.