Drew Barrymore

Drew Barrymore

Son dakika Drew Barrymore haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Drew Barrymore ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Drew Barrymore haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Drew Barrymore

haberleri sayfasında son dakika yaşanan drew barrymore gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 drew barrymore haberi bulunmuştur. Tüm drew barrymore haberleri aşağıda listelenmiştir.
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır?
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır? O Ses Türkiye yarışması yılbaşı programı belli oldu. Hürriyet'in haberine göre özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri Meryem Uzerli olacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 ne zaman başlıyor?
2.12.2023 Televizyon
Eski sevgilisinin yeni nişanlısını programına konuk etti! 'Sorduğunda onunla birlikteydim'
Eski sevgilisinin yeni nişanlısını programına konuk etti! 'Sorduğunda onunla birlikteydim' Drew Barrymore, eski sevgilisinin yeni nişanlısıyla aynı TV programında buluştu. Barrymore, üç yıl ilişki yaşadığı Justin Long'un geçen ay nişanlandığı Kate Bosworth ile samimi bir diyalog içine girdi.
12.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Jennifer Lopez'in sırrını açıkladı! 'Sizi üzecek bir şey söyleyeceğim'
Ünlü oyuncu Jennifer Lopez'in sırrını açıkladı! 'Sizi üzecek bir şey söyleyeceğim' 'Bennifer' olarak anılan ve ayrılmalarından 18 yıl aradan sonra tekrar aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez ve Ben Affleck, geçtiğimiz sene dünyaevine girerek peri masallarını tamamlamıştı. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Ben Affleck, Drew Barrymore'un programına katılarak; eşi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
23.04.2023 Magazin
Drew Barrymore'dan beklenmedik karar!
Drew Barrymore'dan beklenmedik karar! Sinemaya çocuk yaşlarda başlayan dünyaca ünlü oyuncu Drew Barrymore, artık film setlerinde olmak istemediğini açıkladı.
12.03.2021 Magazin
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film!
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film! Güzel bir akşam yemeği ve iyi bir film, uzun süre hatırlayacağınız mükemmel bir Sevgililer Günü planı olabilir. Her ikinizin de sevdiği bir filmle biraz zaman geçirmek, 2021 yılı Sevgililer Günü'nü kutlamanın en güzel yollarından biri. Romantik komediden drama aşk hakkında en sevilen filmlerden bazılarını sizin için derledik.
14.02.2021 Kültür Sanat
Egom yok garsonluk da yaparım
Egom yok garsonluk da yaparım Son dönemde yıldızı parlayan genç ve güzel oyuncu Leyla Feray, bu hafta vizyona giren “Kardeşim Benim 2”de nişanlısından kaçan Leyla karakterini canlandırıyor. “Egom yok garsonluk da yaparım” diyen Feray, Natalie Portman’a benzetildiğini söylüyor.
25.11.2017 Arşiv
Charlie’nin Melekleri alışverişte
Charlie’nin Melekleri alışverişte Filmde birlikte rol alan iki ünlü aktrist Cameron Diaz ve Drew Barrymore, önceki gün Los Angeles’ta birlikte alışveriş yaparken görüntülendi.
16.07.2017 Magazin
Eskilerini satıyor
Eskilerini satıyor Ivana Sert, giymediği kıyafetleri ve kendi imzasını taşıyan tasarımları ModaCruz.com’da satışa çıkardı.
8.06.2017 Magazin
Drew Barrymore metroda makyaj yaptı!
Drew Barrymore metroda makyaj yaptı! Drew Barrymore, geçtiğimiz günlerde instagram'da paylaştığı fotoğrafla kadınları adeta kalbinden vurdu.
5.06.2017 Magazin
Kilolarını artık önemsemiyor
Kilolarını artık önemsemiyor Bir dönemin çocuk yıldızı Drew Barrymore, Hollywood’un özellikle de kadın ünlüleri kelimenin tam anlamıyla “cendereye sokan” güzellik kalıplarına meydan okuyor.
21.02.2017 Magazin
'Yeniden doğuş yaşadığını hayal ettim'
'Yeniden doğuş yaşadığını hayal ettim' Yeni dizisi ‘Santa Clarita Diet’te ölümsüz olduğunu fark eden bir kadını canlandıran Drew Barrymore, "Hayatta her şey zamanlamayla ilgili. Özel hayatımda bir evreden geçiyordum ve bunu rolümle bağdaştırdım" dedi.
30.01.2017 Magazin
20 kilo zayıfladı
20 kilo zayıfladı Hollywood’un ünlü ismi Drew Barrymore, Meksika tatili sırasında görüntülendi...
17.11.2016 Magazin
‘50 İlk Öpücük’ filmi gerçek oldu
‘50 İlk Öpücük’ filmi gerçek oldu İngiltere'nin York bölgesinde yaşayan Sam Tai isimli 17 yaşındaki genç, rugby oynarken başından darbe aldı...
16.06.2016 Yaşam
New York’ta 90. yıl coşkusu
New York’ta 90. yıl coşkusu Türk markası Godiva, 90. yılını New York Marlborough Chelsea Gallery’de verdiği özel davetle kutladı. Davete, dünyaca ünlü oyuncu Drew Barrymore da katıldı
18.05.2016 Magazin
Pişti oldular
Pişti oldular Hollywood’un sempatik oyuncularından Drew Barrymore ve Cambridge Düşesi Kate Middleton pişti oldu...
15.04.2016 Magazin
7 yaş küçük sevgilisiyle evlendi!
7 yaş küçük sevgilisiyle evlendi! ‘Evlilik bana göre değil’ diyen ünlü oyuncu Cameron Diaz (42), Benji Madden (35)?ile Beverly Hills’teki evlerinde imzayı attı ve “Daha mutlu olamazdık” diye konuştu.
6.01.2015 Magazin
Kendisinden 7 yaş küçük sevgilisiyle evlendi
Kendisinden 7 yaş küçük sevgilisiyle evlendi 1 yıldan kısa bir süredir beraber olan Cameron Diaz ve Benji Madden, dün gece düzenlenen küçük bir törenle dünya evine girdi...
6.01.2015 Magazin
Parfümün bilinmeyenleri
Parfümün bilinmeyenleri Babil, Sümer ve Asurlular, kokulu yağları saçlarını güzelleştirirmek için kullanırdı...
26.12.2014 Magazin
Türk aydını nasıl kurtulur?
Türk aydını nasıl kurtulur? Dünyanın en prestijli ödülü olan Altın Palmiye’yi alan Kış Uykusu bu hafta vizyona giriyor...
13.06.2014 Arşiv
'Lezbiyenim' dedi ve ağladı
'Lezbiyenim' dedi ve ağladı Jody Foster ve Amber Heard'den sonra bir ünlü daha eşcinsel olduğunu açıkladı.
17.02.2014 Magazin
Şarabını söyle Angelina sofrana gelsin
Şarabını söyle Angelina sofrana gelsin Dünyaca ünlü starlara ulaşmak pek de mümkün olmayabilir...
18.05.2013 Arşiv
İlk kez konuştu!
İlk kez konuştu! En yakın arkadaşı sevgisiyle birlikte olmuştu...
19.12.2012 Magazin
5 yeni film vizyonda
5 yeni film vizyonda Bu hafta biri yerli olmak üzere 5 yeni film vizyona girecek.
29.03.2012 Kültür Sanat
'Telefonda seks yaptım'
'Telefonda seks yaptım' Seni Uzaktan Sevmek' ile bir kez daha konuşturan Hollywood'un prensesi Barrymore'dan itiraf
6.12.2010 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Drew Barrymore ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki drew barrymore haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.