Draft

Draft

Son dakika Draft haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Draft ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Draft haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Draft

haberleri sayfasında son dakika yaşanan draft gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 draft haberi bulunmuştur. Tüm draft haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli?
Alperen Şengün kariyer rekoru! Alperen Şengün kimdir, kaç yaşında, nereli? NBA'de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, 45 sayı 16 ribauntluk performansla bir maçta en fazla sayı atan Türk basketbolcu oldu. Peki, Alperen Şengün kimdir, nereli, kaç yaşında? Alperen Şengün kariyer rekoru…
6.03.2024 Basketbol
Fenerbahçe'den flaş transfer! Resmen açıklandı
Fenerbahçe'den flaş transfer! Resmen açıklandı Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı 25 yaşındaki Nijerya asıllı Yunan basketbolcu Kostas Antetokounmpo ile anlaşmaya vardı.
19.12.2022 TBL
Transfer resmen açıklandı! Profesör ait olduğu yerde Fenerbahçe'de...
Transfer resmen açıklandı! Profesör ait olduğu yerde Fenerbahçe'de... Fenerbahçe Beko, eski oyuncusu Nemanja Bjelica'yı transfer ettiğini açıkladı.
9.08.2022 TBL
Günde 3 litre kola içiyordu! 35 kilo verdi MVP ödülünü kazandı
Günde 3 litre kola içiyordu! 35 kilo verdi MVP ödülünü kazandı 2018 yılında Denver Nuggets ile 5 yıllığına 148 milyon dolarlık bir sözleşme imzalayan 27 yaşındaki Jokic'in MVP ödülünün geçmişi görenleri hayrete düşürüyor.
1.07.2022 NBA
Milli Savunma Bakanlığı 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Ve üretimi başlıyor
Milli Savunma Bakanlığı 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Ve üretimi başlıyor Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yerli ve gelişmiş teknolojilerle inşa edilecek olan Açık Deniz Karakol Gemisi’nin (ADKG) üretimine geçildiğini duyurdu. Açık Deniz Karakol Gemisi’nin, 2023 yılı içerisinde Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na teslim edilmesi planlanıyor.
9.04.2022 Gündem
2022 NBA All-Star ne zaman başlayacak? All-Star kadroları!
2022 NBA All-Star ne zaman başlayacak? All-Star kadroları! NBA’de yılın organizasyonu olan All-Star’a geri sayım başladı. ABD'nin Cleveland kentindeki Rocket Mortgage FieldHouse'da başlayacak, 2022 NBA All-Star’da kadro taraftarlar, basketbolcular ve basın mensuplarının oyları sonucu belirlendi. Doğu Konferansı'na Kevin Durant, Batı Konferansı'na ise LeBron James'in kaptanlık edecek. Peki, 2022 NBA All-Star ne zaman başlayacak? All-Star kadrosu kimlerden oluşuyor? İşte All-Star oyuncuları…
8.02.2022 Gündem
Alperen Şengün'den sonra Şehmus Hazer de NBA'e gidiyor
Alperen Şengün'den sonra Şehmus Hazer de NBA'e gidiyor Houston Rockets'a transfer olan Alperen Şengün'ün ardından Beşiktaş'ın yetenekli oyuncusu Şehmuz Hazer de NBA'in yolunu tutmak üzere.
3.08.2021 NBA
Alperen Şengün Orlando Magic'e gidiyor
Alperen Şengün Orlando Magic'e gidiyor 2021 NBA Draft'ına katılacak olan Alperen Şengün'ün yeni takımı henüz belli olmadı. A Milli basketbolcunun Orlando Magic tarafından draft edileceği iddia edildi.
22.07.2021 NBA
Marial Shayok Fenerbahçe Beko'da
Marial Shayok Fenerbahçe Beko'da Geçtiğimiz sezon Frutti Extra Bursaspor’da forma giyen Marial Shayok Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı ile anlaşmaya vardı.
21.06.2021 Fenerbahçe
NBA'de baş döndüren son gün takasları!
NBA'de baş döndüren son gün takasları! Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takas döneminin son gününde, all-star oyuncular Nikola Vucevic ve Victor Oladipo'nun da aralarında bulunduğu önemli isimler takım değiştirdi. Takasın son gününün bir diğer önemli hamlesini ise geçen sezonun finalisti Miami Heat yaptı. İşte NBA 2021 draftında yeni takımları belli olan isimler...
26.03.2021 NBA
Süveyş Kanalı nerede, harita üzerindeki yeri? Süveyş Kanalı ne zaman, nasıl yapıldı, uzunluğu..
Süveyş Kanalı nerede, harita üzerindeki yeri? Süveyş Kanalı ne zaman, nasıl yapıldı, uzunluğu.. Panama bandıralı konteyner gemisi Evergreen'in şiddetli rüzgâr ve kum fırtınası sebebiyle Süveyş Kanalı'nda kontrolden çıkarak sürüklenmesi, ardından kanalı her iki yönde kapatmasıyla başlayan kriz büyüyor. Gemiler yaşanan sıkışıklık nedeniyle yoluna devam edemezken, dünya deniz ticaretinin günlük zararı 9,6 milyar doları buldu. Akdeniz ile Kızıldeniz'i birbirine bağlayan yapay bir deniz yolu olan Süveyş Kanalı hakkındaki aramalar arttı. Süveyş Kanalı nerededir, haritada yeri? Süveyş Kanalı ne zaman ve nasıl yapıldı? İşte, Süveyş Kanalı hakkında detaylı bilgiler...
26.03.2021 Gündem
Kyle O'Quinn kimdir? Fenerbahçe Beko’ya transfer edilen Kyle O'Quinn'in NBA kariyeri…
Kyle O'Quinn kimdir? Fenerbahçe Beko’ya transfer edilen Kyle O'Quinn'in NBA kariyeri… Fenerbahçe Beko, NBA'in tecrübeli oyuncularından Kyle O'Quinn ile anlaşmaya vardı. Sarı lacivertli kulüp, 30 yaşındaki pivot ile 2020-21 sezonunun sonuna dek anlaşmaya varıldığını duyurdu. Kyle O'Quinn kimdir? Kyle O'Quinn hakkında merak edilenler…
20.01.2021 Gündem
James Harden artık Brooklyn Nets forması giyecek
James Harden artık Brooklyn Nets forması giyecek James Harden, Houston Rockets'tan ayrılarak gerçekleşen dev takasla Brooklyn Nets'e gitti.
14.01.2021 NBA
Milwaukee Bucks 2022 ikinci tur Draft hakkını kaybedecek
Milwaukee Bucks 2022 ikinci tur Draft hakkını kaybedecek NBA, Milwaukee Bucks'ın Bogdan Bogdanovic işleminin zamanlamasıyla lig kurallarını ihlal ettiğini ve ekibin 2022 ikinci tur Draft hakkını kaybedeceğini belirledi.
22.12.2020 NBA
Giannis Antetokounmpo Lakers ile yola devam edecek
Giannis Antetokounmpo Lakers ile yola devam edecek NBA devi Los Angeles Lakers, 2.08 boyundaki forvet Antetokounmpo ile iki yönlü sözleşme imzaladıklarını açıkladı.
27.11.2020 NBA
158 milyon dolarlık kontrat!
158 milyon dolarlık kontrat! ESPN'den Adrian Wojnarowski ile konuşan menajerlerine göre, New Orleans Pelicans ve yıldız oyuncu Brandon Ingram, beş yıllığı 158 milyon dolarlık bir uzatma kontratı için anlaşmaya vardılar.
25.11.2020 NBA
Fenerbahçe'den flaş hamle! Sürpriz isim...
Fenerbahçe'den flaş hamle! Sürpriz isim... Fenerbahçe Beko'dan flaş bir hamle geldi. Sarı Lacivertliler, Zarko Cabarkapa ile “Oyuncu Yönetim ve İzleme Direktörü” (Player Personnel / Scouting Director) olarak anlaşmaya vardığını açıkladı.
19.11.2020 Fenerbahçe
2 yıl için 103 milyon dolarlık teklif!
2 yıl için 103 milyon dolarlık teklif! NBA'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan James Harden'a rekor teklifte bulundular.
18.11.2020 NBA
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski yıldızı Cappie Pondexter kayboldu!
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski yıldızı Cappie Pondexter kayboldu! Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları da giyen WNBA yıldızı Cappie Pondexter'ın, birkaç gündür kayıp olduğu belirtildi.
8.10.2020 Basketbol
Ronald Jordan Hunter resmen Galatasaray'da
Ronald Jordan Hunter resmen Galatasaray'da Galatasaray basketbolda son dakika gelişmesi! Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı Ronald Jordan Hunter'u transfer etti.
22.07.2020 Galatasaray
Dyshawn Pierre, Fenerbahçe Beko'da
Dyshawn Pierre, Fenerbahçe Beko'da Zeljko Obradovic'in ardından takımı Sırp koç Igor Kokoskov'a emanet eden Fenerbahçe Beko'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-Lacivertliler son olarak Sassari’den Kanadalı forvet Dyshawn Pierre ile prensip anlaşmasına vardı.
7.07.2020 Futbol
NBA'de sezon 31 Temmuz'da tekrar başlıyor
NBA'de sezon 31 Temmuz'da tekrar başlıyor Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA), 2019-2020 sezonunun kalan maçları 31 Temmuz'da oynanmaya başlanacak.
4.06.2020 NBA
Kobe Bryant kimdir? Neden öldü? Kaç yaşındaydı? Black Mamba ne demek?
Kobe Bryant kimdir? Neden öldü? Kaç yaşındaydı? Black Mamba ne demek? NBA tarihinin efsane isimleri arasında yer alan Kobe Bryant, dün bir helikopter kazasında hayatını kaybetti. Black Mamba lakabıyla da anılan Kobe Bryant'ın 13 yaşındaki kızı da kazada hayatını kaybetti. Lakers'ın efsane oyuncusu Kobe Bryant kimdir? Neden öldü? Kaç yaşındaydı? Black Mamba ne demek? İşte detaylar…
27.01.2020 Gündem
Shane Larkin'in biyografisi | Shane Larkin nereli, Larkin'in boyu kaçtır?
Shane Larkin'in biyografisi | Shane Larkin nereli, Larkin'in boyu kaçtır? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı canlı yayında Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin'in A Milli Takım'da oynama durumuyla ilgili yaptığı 'Vatandaşlık konusunda gereğini yaparız' açıklamasından sonra Shane Larkin hakkında merak edilenler de arttı. Peki, Shane Larkin kimdir, nerelidir? Shane Larkin’in boyu kaçtır?
16.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Draft ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki draft haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.