Gazete Vatan Logo

2022 NBA All-Star ne zaman başlayacak? All-Star kadroları!

NBA’de yılın organizasyonu olan All-Star’a geri sayım başladı. ABD'nin Cleveland kentindeki Rocket Mortgage FieldHouse'da başlayacak, 2022 NBA All-Star’da kadro taraftarlar, basketbolcular ve basın mensuplarının oyları sonucu belirlendi. Doğu Konferansı'na Kevin Durant, Batı Konferansı'na ise LeBron James'in kaptanlık edecek. Peki, 2022 NBA All-Star ne zaman başlayacak? All-Star kadrosu kimlerden oluşuyor? İşte All-Star oyuncuları…

2022 NBA All-Star ne zaman başlayacak? All-Star kadroları!

Dünyanın en önemli basketbol ligi NBA’de All Star heyecanı yaşanacak! 2022 NBA All-Star’a geri sayım başladı. 2022 NBA All-Star, ABD'nin Cleveland kentindeki Rocket Mortgage FieldHouse'da başlayacak. Taraftarlar, basketbolcular ve basın mensuplarının oyları ile belirlenen 2022 NBA All-Star kadrosunda, . Doğu Konferansı'na Kevin Durant, Batı Konferansı'na ise LeBron James'in kaptanlık edecek. Peki,  2022 NBA All-Star ne zaman başlayacak? All-Star kadrosu kimlerden oluşuyor? İşte All-Star oyuncuları…

2022 NBA ALL-STAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

NBA’de yılın organizasyonu olan ve 71. kez gerçekleştirilen All-Star'da heyecan 20 Şubat'ta ABD'nin Cleveland kentindeki Rocket Mortgage FieldHouse'da başlayacak.

 

2022 NBA ALL-STAR KADROSU

NBA All-Star'da Batı ve Doğu Konferansı'nın ilk beşleri belli oldu. Batı Konferansı'nın kaptanlığını Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James, Doğu Konferansı'nın da Brooklyn Nets'in yıldız ismi Kevin Durant yapacak.

Batı Konferansı: LeBron James (Los Angeles Lakers), Stephen Curry (Golden State Warriors), Ja Morant (Memphis Grizzlies), Andrew Wiggins (Golden State Warriors) ve Nikola Jokic (Denver Nuggets).

Haberin Devamı

Doğu Konferansı: Kevin Durant (Brooklyn Nets), DeMar DeRozan (Chicago Bulls), Trae Young (Atlanta Hawks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers) ve Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks)

NBA'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 21 Şubat'ta ABD'nin Cleveland kentinde oynanacak karşılaşmada görev alacak 14 yedek oyuncu, başantrenörlerin oylarıyla belirlendi.

Doğu Konferansı'nda Jimmy Butler (Miami Heat), Darius Garland (Cleveland Cavaliers), James Harden (Brooklyn Nets), Zach LaVine (Chicago Bulls), Khris Middleton (Milwaukee Bucks), Jayson Tatum (Boston Celtics) ve Fred VanVleet (Toronto Raptors) yedeklerde yer aldı.

Batı Konferansı'nda ise Chris Paul, Devin Booker (Phoenix Suns), Luka Doncic (Dallas Mavericks), Rudy Gobert, Donovan Mitchell (Utah Jazz), Draymond Green (Golden State Warriors) ve Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves) yedekler arasına girdi.

Haberin Devamı

2022 NBA All-Star maçının kaptanları ve ilk 5 oyuncuları, taraftarlar, basketbolcular ve basın mensuplarının oylarıyla belirlenmişti.

En fazla oy alan isimler LeBron James (Los Angeles Lakers) ve Kevin Durant (Brooklyn Nets) kaptan seçilmişti. Doğu'da Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), DeMar DeRozan (Chicago Bulls) ve Trae Young (Atlanta Hawks), Batı'da ise Nikola Jokic (Denver Nuggets), Stephen Curry, Andrew Wiggins (Golden State Warriors) ve Ja Morant (Memphis Grizzlies) ilk 5'te sahaya çıkma hakkı kazanmıştı. Takım kadroları ise kaptanlar LeBron James ve Kevin Durant tarafından 11 Şubat'ta canlı yayında gerçekleştirilecek draft ile belirlenecek.

LeBron James, kariyerinde üst üste 18. kez All-Star seçilirken, NBA tarihinde bunu başaran ilk oyuncu oldu.