Douglao

Douglao

Son dakika Douglao haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Douglao ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Douglao haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Douglao

haberleri sayfasında son dakika yaşanan douglao gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 douglao haberi bulunmuştur. Tüm douglao haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyük şok! Transfer yasağı...
Büyük şok! Transfer yasağı... Sarı kırmızlıların geçtiğimiz sezonun devre arasında Akhisarspor'dan transfer ettiği Douglao ücretinin ödenmemesini gerekçe göstererek eski kulübünü FIFA'ya şikayet etti.
12.04.2018 Kayseri Spor
Sergen Yalçın istifa sebebini açıkladı!
Sergen Yalçın istifa sebebini açıkladı! Genç teknik adam Sergen Yalçın, beİN SPORTS'a önemli açıklamalarda bulundu. Yalçın, Kayserispor'daki görevinden neden ayrıldığı konusuna da açıklık getirdi.
11.05.2017 Futbol
Süper Lig ekibinde şok! Şehri terk etti...
Süper Lig ekibinde şok! Şehri terk etti... Sezonun 2. yarısına çok hızlı başlayan, ancak son haftalarda büyük düşüş yaşayan Kayserispor'da Douglao sözleşmesini feshetti.
25.04.2017 Kayseri Spor
Akhisar Belediyespor, sonradan açıldı
Akhisar Belediyespor, sonradan açıldı Ligin başında istediği sonuçları alamayan Akhisar Belediyespor, sadece 1 kez yenildiği son 6 haftada 11 puan topladı. Ligde attığı 11 golle en az gol atan ekip konumundaki yeşil-siyahlı ekipte, yabancı oyuncular 9, Türk futbolcular ise 2 kez gol sevinci yaşadı.
26.12.2016 Futbol
Süper Lig ekibinde flaş ayrılık!
Süper Lig ekibinde flaş ayrılık! Akhisar Belediyespor, Douglao ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.
14.12.2016 Futbol
Fenerbahçe'ye gözdağı verdi!
Fenerbahçe'ye gözdağı verdi! Spor Toto Süper Lig'de 6 Kasım Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, rakiplerini yenmek istediklerini belirterek, "Bu hafta önemli. Eğer Fenerbahçe'yi yenebilirsek bu bize daha çok öz güven ve moral verecek." dedi.
3.11.2016 Futbol
Tolunay Kafkas: Ben oyuncularıma güveniyorum
Tolunay Kafkas: Ben oyuncularıma güveniyorum Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Fenerbahçe karşılaşması tekrar gücümüzü göstereceğimiz bir maç. Ben oyuncularıma inanıyorum, çok iyi oynayacağız." dedi.
1.11.2016 Futbol
Douglao ve Sami kadro dışı!
Douglao ve Sami kadro dışı! Akhisar Belediyespor'da 2 futbolcu kadro dışı bırakıldı.
1.11.2016 Futbol
Akhisar Belediyespor'da operasyon kapıda!
Akhisar Belediyespor'da operasyon kapıda! SPOR Toto Süper Lig'in 9'uncu hafta maçında lider Medipol Başakşehir'e deplasmanda 5-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor'da büyük şok yaşanırken ilk 8 maçta kalesinde 6 gol gören takımının bir maçta 5 gol birden yemesi, teknik direktör Tolunay Kafkas'ı çileden çıkardı.
31.10.2016 Futbol
BEŞ'akşehir zirvede tek başına
BEŞ'akşehir zirvede tek başına Namağlup lider Abdullah Avcı'nın talebeleri, Akhisar engelini de farklı geçip Süper Lig'de liderliğini sürdürdü.
30.10.2016 Futbol
Medipol Başakşehir- Akhisar Belediye
Medipol Başakşehir- Akhisar Belediye Spor Toto Süper Lig 9. hafta maçında Medipol Başakşehir evinde Akhisar Belediye'yi konuk ediyor.
30.10.2016 Futbol
Kafkas: "İkinci yarıya kötü başladık"
Kafkas: "İkinci yarıya kötü başladık" Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, savunmanın arkasına atılan toplarla pozisyon bulmaya çalışmanın öncelikli hücum planları olduğunu belirterek, "Başarılı olduğumuz söylenemez çünkü orta sahada kolay top kayıpları yaptık. Bu da hızlı hücuma çıkmamızı engelledi." ifadelerini kullandı.
16.10.2016 Futbol
Tolunay Kafkas: Pozisyon çok, gol yok
Tolunay Kafkas: Pozisyon çok, gol yok Spor Toto Süper Lig'de Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Akhisar Belediyespor çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, takım olarak kabuk değiştirdiklerini ve sabırlı olunması gerektiğini söyledi
27.09.2016 Futbol
Kafkas: "Skor olarak yenildik"
Kafkas: "Skor olarak yenildik" Spor Toto Süper Lig’de üst üste 3’üncü yenilgisini sahasında 2-0’lık sonuçla Beşiktaş’tan alan Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Tolunay Kafkas, oyun olarak değil skor olarak yenildiklerini söyledi.
18.09.2016 Futbol
'FETÖ'nün Allah belasını versin'
'FETÖ'nün Allah belasını versin' Akhisar Belediyespor'dan sürpriz biçimde ayrılan teknik direktör Cihat Arslan, ayrılığı Fetullah Gülen ile ilişkilendirenlere sert çıktı: "Yönetimle fikir ve hedef olarak ters düştüğüm için ayrılık kararı aldık. FETÖ’nun da Allah belasını versin:"
7.09.2016 Futbol
Arslan: 'Muslera haksız rekabete yol açıyor'
Arslan: 'Muslera haksız rekabete yol açıyor' Galatasaray'a 3-1 yenilen Akhisar Belediyespor'un teknik patronu Cihat Arslan, maçın kaderini belirleyen ismin Muslera olduğunu ilginç bir şekilde dile getirdi.
27.08.2016 Futbol
Akhisar Belediyespor - Galatasaray
Akhisar Belediyespor - Galatasaray Süper Lig'in 2. haftasında Akhisar Belediyespor evinde Galatasaray'ı konuk ediyor.
24.09.2021 Galatasaray
Akhisar Belediyespor top başı yaptı
Akhisar Belediyespor top başı yaptı SPOR Toto Süper Lig’in tek Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, 2016-2017 sezonunun ilk idmanını gerçekleştirdi.
7.07.2016 Futbol
Sami ile 1 yıl daha
Sami ile 1 yıl daha SPOR Toto Süper Lig'te geçen sezon UEFA Avrupa Ligi hedefini kaçıran Akhisar Belediyespor, iç transferde 9 futbolcuyla masaya oturacak.
28.05.2016 Futbol
Aslan'ın El'inden kurtulamıyor
Aslan'ın El'inden kurtulamıyor Sarı-kırmızılılar Akhisar'ı deplasmanda mağlup ederek 5. sıra için umutlandı.
15.05.2016 Galatasaray
Akhisar-Galatasaray
Akhisar-Galatasaray Kötü bir sezon geçiren Galatasaray, Avrupa bileti ihtimalini sürdürmek için zorlu Akhisar deplasmanına çıkıyor.
24.09.2021 Galatasaray
Cihat Arslan: Aralarındaki ateşi söndürdüm
Cihat Arslan: Aralarındaki ateşi söndürdüm Akhisar Belediyespor ile Kayserispor arasında bugün Manisa'da oynanan maçın 60'ıncı dakikasında Akhisar Belediyespor'da Douglao ve Grbic tartışırken, Cihat Arslan'dan açıklama geldi
8.05.2016 Futbol
Akhisar Belediyespor - Beşiktaş
Akhisar Belediyespor - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında lider Beşiktaş, deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk oluyor.
23.04.2016 Beşiktaş
Eryüksel: "Takımımın  ligdeki konumundan memnunum"
Eryüksel: "Takımımın ligdeki konumundan memnunum" Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, takımın Spor Toto Süper Lig'deki konumundan memnun olduğunu söyledi.
7.04.2016 Futbol
'Elenmemizin nedeni...'
'Elenmemizin nedeni...' Türkiye Kupası çeyrek finalinde elenen Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Cihat Arslan, Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu
2.03.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Douglao ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki douglao haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.