Dosya

Dosya

Son dakika dosya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dosya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dosya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dosya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dosya gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.548 dosya haberi bulunmuştur. Tüm dosya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararı
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararıAlman turist Jurgen S., Denizli'de daha önce alışveriş yaptığı halı firmasından 'VIP müşteri' olarak aldığı ücretsiz seyahate katılıp, 40 bin euro değerinde 4 halı daha aldı ve 10 bin euro ödedi. Ülkesine dönen ve halıların gümrükte takıldığı söylenince kalan parayı da ödeyen; ancak halılar teslim edilmeyen Alman turist suç duyurusunda bulununca, firma 33 bin euro'yu geri ödedi. Savcılık da maddi zarar büyük ölçüde giderildiği gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.
26.07.2024Gündem
Konya'da Büyükşen çifti cinayeti davasında 3 sanığın cezaları, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca onandı
Konya'da Büyükşen çifti cinayeti davasında 3 sanığın cezaları, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca onandı6 yıl önce yanlış adrese girilip Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili davada, azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Esra Taş (29) ve sevgilisi Abdullah Başdemir (48) ile cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik'e yerel mahkeme tarafından verilen 2'şer kez müebbet hapis cezası, Konya Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi tarafından onanmasının ardından Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da onandı. Dosya nihai kararı verecek olan Yargıtay 1. Ceza Dairesi'ne gönderildi.
23.07.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktır
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sokak köpekleri düzenlemesi açıklaması: Bunu bir katliam gibi göstermek haksızlıktırAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TBMM'de görüşmeleri süren sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifiyle ilgili "Bir 'katliam yasası' gibi sunulması büyük bir haksızlıktır ve meseleyi çözümsüzlüğe doğru itmektir. Herhangi bir şekilde sokaklarda çocuklarımızın, yaşlı insanlarımızın bu saldırılara uğramasını hiçbir şekilde kabul edemeyiz" dedi.
23.07.2024Gündem
e devlet 4A 4B 4C emekli maaşı sorgulama < SSK emekli maaşı sorgulama nasıl yapılır? Emekli maaşı sorgulama ekranı
e devlet 4A 4B 4C emekli maaşı sorgulama < SSK emekli maaşı sorgulama nasıl yapılır? Emekli maaşı sorgulama ekranıEn düşük emekli maaşı 12 bin 500 TL oldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Partili Güler, "Yaşlılık, malullük, ölüm aylığı almakta olan emeklilerimize ve hak sahiplerine dosya bazında 10 bin lira olarak öngörülen asgari aylık asgari ödeme tutarını da 12 bin 500 liraya yükseltiyoruz" diye konuştu. Peki, SSK emekli maaşı sorgulama nasıl yapılır? İşte e devlet 4A 4B 4C emekli maaşı sorgulama…
Bakan Tunç: FETÖ elebaşı için 7 kez iade talebi oluşturduk
Bakan Tunç: FETÖ elebaşı için 7 kez iade talebi oluşturdukAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz'da yaşananları anlatan Yılmaz Tunç, "FETÖ'cüler o gece amacına ulaşamadı" dedi. Bakan Tunç, FETÖ elebaşının iadesi için ABD'ye 7 kez talepte bulunulduğunu açıkladı.
15.07.2024Gündem
Polatların iddianamesi adliyede kriz çıkarttı! Savcı geri adım atmadı
Polatların iddianamesi adliyede kriz çıkarttı! Savcı geri adım atmadıDilan Polat iddianamesinin savcı ile mahkeme arasında krize neden olduğu ortaya çıktı. Kanal D Haber'in ulaştığı belgelere göre mahkeme 4 maddelik sert bir gerekçeyle iddianameyi iade etti. Kanal D Haber'in ulaştığı belgelere göre mahkeme 4 maddelik sert bir gerekçeyle iddianameyi iade etti. İşte detaylar...
14.07.2024Gündem
Ebrar Siteleri’nde ailesini kaybeden kadın: Bina değil puzzle yapmışlar
Ebrar Siteleri’nde ailesini kaybeden kadın: Bina değil puzzle yapmışlarKahramanmaraş’ta depremde yıkılarak 76 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralı kurtarıldığı Ebrar Siteleri’ndeki K Blokla ilgili tutuksuz 7 sanığın ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın 2’nci duruşması görüldü. Binada annesi, babası ve kardeşini kaybeden Yasemin Kozaklı, sorumluların cezalandırılmasını istediğini belirterek, “8 katlı bina, depremde 2 kata düşmüştü neredeyse. Bina değil puzzle yapmışlar” dedi.
11.07.2024Gündem
Davada yeni detaylar! Engin Polat örgüt lideri, Dilan Polat örgüt yöneticisi
Davada yeni detaylar! Engin Polat örgüt lideri, Dilan Polat örgüt yöneticisiKara para akladıkları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan Dilan ve Engin Polat'ında aralarında olduğu 5'i tutuklu 28 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede yeni detaylar ortaya çıktı. İddianamede, Engin Polat için örgüt lideri eşi Dilan Polat içinse örgüt yöneticisi değerlendirmesi yapıldı. Dilan Polat ve Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan 40 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi.
10.07.2024Gündem
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandıAdnan Oktar hakkında verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından onandı. Öte yandan Adnan Oktar suç örgütünün "güncel yapılanması" davasında avukat sanıkların dosyası ayrıldı.
10.07.2024Gündem
Günlük kiralık dairede korkunç cinayet! Sosyal medya hesabında paylaştığı video ortaya çıktı
Günlük kiralık dairede korkunç cinayet! Sosyal medya hesabında paylaştığı video ortaya çıktıBahçelievler'de Murat Arpapay'ın öldürülüp cesedinin apartman boşluğuna atılmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. İddianamede, sanık Muhterem Perçikli'nin ifadeleri yer aldı. Perçikli, diğer sanıklar tarafından Arpapay ile tanıştırıldığını ve kiralık dairede buluştuklarını belirtti. 3'ü firari 5 sanık hakkında toplam 36 yıl 3 aya kadar hapis cezası isteniyor. Öte yandan cinayetten birkaç gün sonra Muhterem Perçikli'nin “Ben de istemezdim bu kadar kötü olmayı. Ama insan kırıldığı zaman kaybedecek bir şeyi kalmıyor ve kaybedecek bir şeyi olmayan kadın her şeyi yapabilir” açıklamasıyla sosyal medya hesabından bir video paylaştığı da ortaya çıktı.
6.07.2024Gündem
Etek giydiği gerekçesiyle eski eşini vuran şahsa 5 yıl hapis cezası
Etek giydiği gerekçesiyle eski eşini vuran şahsa 5 yıl hapis cezası'Çocuklarımı görmek istiyorum' diyerek çağırıp, mini etek giymekle suçlayıp, ardından cep telefonunu kontrol etmek isteyince çıkan tartışmada hem onu hem de yanındaki eniştesi İ.E.'yi (38) tabancayla bacaklarından vuran Erol G. (35), 'kasten yaralama' suçundan toplam 5 yıl 3 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.
3.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasına başlandı. Davada ilk ifadeler de ortaya çıktı.
1.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısında
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısındaAnkara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davada 22 kişinin yargılanmasına başlandı. İlk duruşmayı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da takip etti. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, duruşma öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün eksik bir iddianame ile yarım bir mahkeme kurulacak. Beklentimiz, eksik olan bu iddianamenin ve iddianamedeki boşlukların tamamlanarak yeni ve doğru bir iddianamenin yazılması ve yargılamanın hızlı bir şekilde yapılmasıdır" dedi.
1.07.2024Gündem
27 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 97 şüpheli yakalandı
27 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 97 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin, Ağrı ve Antalya merkezli 27 ilde düzenlenen "Sibergöz-47" operasyonlarında 97 şüphelinin yakalandı️ğını bildirdi.
29.06.2024Gündem
Lübnan-Gaziantep hattında 5 milyon dolarlık ‘Fabrikatör’ oyunu! Detayları herkesi şaşkına uğrattı
Lübnan-Gaziantep hattında 5 milyon dolarlık ‘Fabrikatör’ oyunu! Detayları herkesi şaşkına uğrattıLübnanlı işinsanı, Gazintep’te yaşayan 4 Suriyeli’nin ‘fabrikatör’ oyununa inanınca 5 milyon dolarını kaptırdı. Lübnan, Türkiye’ye nota verdi, MASAK 5 milyon doların izini sürdü. Yakalanan dolandırıcılar hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık, kara para aklama ve resmi belgede sahtecilik’ suçlarından dava açıldı.
26.06.2024Gaziantep
Hakimin yasak aşkı ifşa oldu! İş insanı itiraf etti: Görüntüleri kaydetti, kocası olduğunu bilmiyordum
Hakimin yasak aşkı ifşa oldu! İş insanı itiraf etti: Görüntüleri kaydetti, kocası olduğunu bilmiyordumAdı tehdit ve şantaj olaylarına karışan Adana'da görev yapan hakim G.A.'nın 5 yıl yasak aşk yaşadığı öne sürülen iş insanı Server Leventoğlu yaşananları anlattı. Leventoğlu, "Beni güçlü görüp benimle yakınlaştı. Benimle yemek yeme teklifinde bulundu. Yemekten sonra ağlamaya başladı. Sonra ilişkimiz başladı. 4-5 sene sürdü ilişkimiz. İlk başta ben evli olduğunu bilmiyordum ama sonra kocası olduğunu öğrendim. Benden sürekli yardım istedi. Bugün dahi hakim beni arayıp tehdit ediyor" dedi. Adalet Bakanlığı, hakimin açığa alındığını ve başka bir dosya nedeniyle de ihraç edildiğini duyurdu.
20.06.2024Gündem
Reklam Kurulu'ndan 20 milyon TL para cezası
Reklam Kurulu'ndan 20 milyon TL para cezasıReklam Kurulu, son toplantısında, alışveriş tercihlerini yanlış yönlendirebilecek çevre beyanlı olanlar ile bazı zeytinyağı ve ayakkabı reklamlarına ceza uygulanmasını kararlaştırdı.
20.06.2024Ekonomi
Bakanlık duyurdu! Tehdit ve şantaj olaylarına karışan hakim ihraç edildi
Bakanlık duyurdu! Tehdit ve şantaj olaylarına karışan hakim ihraç edildiAdalet Bakanlığı, Adana Adliyesinde görevli olduğu dönemde adı tehdit ve şantaj olaylarına karışan hakimin açığa alındığını ve başka bir dosya nedeniyle görevinden ihraç edildiğini açıkladı.
20.06.2024Gündem
450 bin liralık döviz dolandırıcılığına 4,5 milyon lira ceza
450 bin liralık döviz dolandırıcılığına 4,5 milyon lira cezaİstanbul'da, kendilerini polis olarak tanıtıp 1 kişinin yaklaşık 450 bin lira değerindeki döviz ve altınlarını alarak dolandıran 3 sanık, 7 yıl 6'şar ay hapis ile 1 milyon 500'er bin TL adli para cezasına çarptırıldı.
19.06.2024Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlara 2 milyar 331 milyonluk ceza
Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlara 2 milyar 331 milyonluk cezaTicaret Bakanlığı, İç Ticaret birimlerinin denetleme çalışmaları kapsamında, 2 milyar 331 milyon 949 bin 069 Türk Lirası idari para cezası uyguladı.
14.06.2024Ekonomi
Ayşe Ateş, Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını anlattı: Kızlarım uzun zaman sonra ilk kez dün gece rahat uyudu
Ayşe Ateş, Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını anlattı: Kızlarım uzun zaman sonra ilk kez dün gece rahat uyuduAnkara'da cinayete kurban giden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama geldi.
12.06.2024Gündem
Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın örgüt davasında mütalaa açıklandı! Adliyeden tespih sallayarak çıktı
Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın örgüt davasında mütalaa açıklandı! Adliyeden tespih sallayarak çıktıAgos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikastının tetikçisi Ogün Samast, "FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada 4. kez Trabzon Adliyesi'ne gelerek SEGBİS üzerinden duruşmaya katıldı. Savcılık, davanın zaman aşımına uğradığı gerekçesiyle düşmesini talep etti. 16 Ekim'e ertelenen duruşmada savunma yapan Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı.
12.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Ateş'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Ateş'i kabul ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i kabul etti.
11.06.2024Gündem
Eski İYİ Parti ilçe başkanına silahlı saldırıda 8 sanığa 20'şer yıl hapis istemi!
Eski İYİ Parti ilçe başkanına silahlı saldırıda 8 sanığa 20'şer yıl hapis istemi!Antalya'nın Manavgat ilçesinde eski İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'in (35) silahlı saldırıda yaralanmasıyla ilgili otel sahibi Yahya Kurt (79) ve eski İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi olan eşi Ayşen Kurt'un (40) da aralarında olduğu 6'sı tutuklu 8 sanık hakkında iddianame hazırlandı. Sanıkların 'Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' suçundan ayrı ayrı 13 yıldan 20 yıla kadar hapis istemiyle toplamda 160 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
6.06.2024Gündem
Antalyaspor'da Alex de Souza depremi! Sözleşme feshi şoku
Antalyaspor'da Alex de Souza depremi! Sözleşme feshi şokuAntalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza’nın sözleşmesinde dikkat çeken bir madde ortaya çıktı.
5.06.2024Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Dosya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dosya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.