Doria

Doria

Son dakika doria haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doria ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doria haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doria

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doria gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 doria haberi bulunmuştur. Tüm doria haberleri aşağıda listelenmiştir.
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Brezilya’da toprak kayması! 19 kişi hayatını kaybetti
Brezilya’da toprak kayması! 19 kişi hayatını kaybetti Brezilya’nın Sao Paulo eyaletinde şiddetli yağışların neden olduğu toprak kayması sonucu 19 kişi hayatını kaybetti.
31.01.2022 Dünya
Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü?
Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü? Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi ile Barbaros kardeşler yeniden gündeme geldi. Osmanlı İmparatorluğu'nun ünlü denizcileri arasında yer alan ve "Kaptan-ı Derya" olarak Osmanlı Devleti'nin ilk kaptan paşası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa, asıl adıyla Hızır Reis’in hayatı ve denizcilik başarıları merak konusu oldu. Peki, Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü?
16.09.2021 Gündem
Bolsonaro'dan tepki çeken açıklama! 'Sanki ölümler sadece koronadan oluyor'
Bolsonaro'dan tepki çeken açıklama! 'Sanki ölümler sadece koronadan oluyor' Koronavirüs (Kovid-19) salgınında dünyada en çok ölümün görüldüğü ikinci ülke olan Brezilya'da Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ülkede kendisine yönelik bir 'savaş' başlatıldığını ifade ederek, "Sanki ölümler sadece koronavirüsten oluyor" dedi. Bolsonaro’nun açıklamaları tepkilere neden oldu.
19.03.2021 Dünya
Brezilya Kovid-19 aşıları CoronaVac ve AstraZeneca'yı onayladı
Brezilya Kovid-19 aşıları CoronaVac ve AstraZeneca'yı onayladı Brezilya Sağlık Düzenleme Kurumu (ANVISA), yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen CoronaVac ve Oxford-AstraZeneca aşılarının ülkede acil kullanımına onay verdi.
17.01.2021 Dünya
Corona virüs kabusu yaşayan Brezilya'ya Türkiye nefes oldu
Corona virüs kabusu yaşayan Brezilya'ya Türkiye nefes oldu Çin'den siparişini verdiği çok sayıda solunum cihazı ortadan kaybolan Brezilya'ya Türkiye'nin ürettiği cihazlar nefes oldu
19.06.2020 Dünya
Türkiye'nin solunum cihazları Brezilya'da can oluyor
Türkiye'nin solunum cihazları Brezilya'da can oluyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Brezilya'ya ihraç edilen yerli solunum cihazlarına atıfta bulunarak, binlerce kilometre uzakta "Made in TÜRKİYE" yazısını görmenin gurur verici olduğunu belirtti.
19.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Brezilya'da 122 kişi daha hayatını kaybetti
Brezilya'da 122 kişi daha hayatını kaybetti Latin Amerika ülkeleri içinde salgından en çok etkilenen Brezilya'da, yeni tip corona virüsten (covid-19) ölenlerin sayısı 686'ya yükseldi.
7.04.2020 Corona Virüsü
'Şimdiki aşklar 3 gün dayanmıyor'
'Şimdiki aşklar 3 gün dayanmıyor' Tatil sezonunu açan Ferhat Göçer ve Ömür Gedik, önceki gün Bitez’deki Doria Beach’te görüntülendi
29.06.2019 Magazin
"3-4 nokta transfer daha yapacağız"
"3-4 nokta transfer daha yapacağız" Adil Gevrek, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Eksik bölgelere 3-4 nokta transfer daha yapıp vakit kaybetmeden takımın Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki kampına yetiştirmeye çalışacağız." dedi.
24.07.2018 Süper Lig
Derya’nın deniz keyfi
Derya’nın deniz keyfi İbrahim Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna (53) önceki gün yakın arkadaşı ile birlikte Bitez Doria Beach’te görüntülendi.
22.07.2018 Magazin
Milyonların izlediği düğünde pasta detayı!
Milyonların izlediği düğünde pasta detayı! Birleşik Krallık Kraliyet Ailesi'nin 33 yaşındaki gözde bekarı Prens Harry ile Meghan Markle evlendi. Çiftin görkemli düğününde ikram edilen pasta, kraliçenin bahçesindeki mürver çiçeklerinden hazırlanan sosla yapıldı.
20.05.2018 Magazin
Kraliçe yasak koydu! Gelemediler!
Kraliçe yasak koydu! Gelemediler! Prens Harry ile ABD'li oyuncu Meghan Markle bugün dünya evine girdi. Düğünden daha çok konuşulan ise Markle'ın ailesinden annesi dışında hiçbir akrabasının katılmaması oldu.
19.05.2018 Dünya
Dünyada son dakika... Ve evlendiler!
Dünyada son dakika... Ve evlendiler! Birleşik Krallık Kraliyet Ailesi'nin 33 yaşındaki gözde bekarı Prens Harry ve ABD'li oyuncu Meghan Markle evlendi. Prens Harry'e babaannesi olan İngiltere Kraliçesi Elizabeth tarafından Sussex Dükü unvanı verildi. Haberi Buckingham Sarayı duyurdu. Kraliyet ailesinin takipçileri, günler öncesinden çiftin evleneceği Windsor Kalesi yakınlarında kamp kurarken, güvenlik önlemleri en üstü seviyeye çıkarıldı.
19.05.2018 Dünya
Erol Bulut: Biz bugün Beşiktaş'a kaybetmedik
Erol Bulut: Biz bugün Beşiktaş'a kaybetmedik Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-1 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ardından kaliteli bir takım karşısında mağlup olduklarını söyleyerek, “Hakemler maçı bir daha izlemeli” ifadelerini kullandı.
22.04.2018 Beşiktaş
Kartal geç açıldı! Derbi öncesi moral...
Kartal geç açıldı! Derbi öncesi moral... Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş evinde Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti.
22.04.2018 Beşiktaş
Malatyaspor rahat kazandı
Malatyaspor rahat kazandı Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Evkur Yeni Malatyaspor, son sıraya demir atan Kardemir Karabükspor'u rahat yendi: 3-1.
25.02.2018 Futbol
Khalid Boutaib, sahalara geri dönüyor!
Khalid Boutaib, sahalara geri dönüyor! Evkur Yeni Malatyaspor’da Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda oynanacak olan Bursaspor maçının hazırlıkları sürerken, sakatlığından dolayı geçen hafta Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyen golcü futbolcu Khalid Boutaib’den güzel haber geldi.
14.02.2018 Yeni Malatya Spor
Belhanda için flaş iddia! Beşiktaş...
Belhanda için flaş iddia! Beşiktaş... FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Dursun Özbek döneminde yapılan Younes Belhanda transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
10.02.2018 Galatasaray
Malatya'da puanlar paylaşıldı!
Malatya'da puanlar paylaşıldı! Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta açılış maçında Evkur Yeni Malatyaspor ile Kasımpaşa 1-1 berabere kaldı.
9.02.2018 Kasımpaşa Spor
Antalya'da 4 gol, penaltı ve kırmızı kart!
Antalya'da 4 gol, penaltı ve kırmızı kart! Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında karşılaştığı Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti.
3.02.2018 Antalyaspor
Doria sağlık kontrolünden geçti
Doria sağlık kontrolünden geçti Evkur Yeni Malatyaspor’un Fransa'nın Marsilya takımından transfer ettiği ve dün gece İstanbul'a gelen yeni transferi Matheus Doria Macedo sağlık kontrolünden geçti.
26.01.2018 Yeni Malatya Spor
Doria sağlık kontrolünden geçirildi
Doria sağlık kontrolünden geçirildi Yeni Malatyaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Matheus Doria Macedo, sağlık kontrolünden geçirildi.
26.01.2018 Yeni Malatya Spor
Doria imzayı attı Trabzonspor'u açıkladı
Doria imzayı attı Trabzonspor'u açıkladı Evkur Yeni Malatyaspor'un kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı ve İstanbul'a getirdiği Brezilyalı stoper Matheus Doria Macedo, daha önce Trabzonspor'dan da teklif aldığını söyledi.
26.01.2018 Trabzonspor
Yeni transfer İstanbul'a geldi
Yeni transfer İstanbul'a geldi Evkur Yeni Malatyaspor'un sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak için prensip anlaşmasına vardığı Marsilya'nın Brezilyalı stoperi Doria İstanbul'a geldi.
25.01.2018 Yeni Malatya Spor

Benzer Haber Etiketleri

Doria ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doria haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.