Doğalgaz faturası bu ay gelecek mi, doğalgaz indirimi ne zaman başlayacak? Doğalgaz faturası hangi ay ücretsiz olacak, doğalgaz ne zaman bedava olacak?
Doğalgaz faturası bu ay gelecek mi, doğalgaz indirimi ne zaman başlayacak? Doğalgaz faturası hangi ay ücretsiz olacak, doğalgaz ne zaman bedava olacak? Doğalgaz indirimi ne zaman başlayacak, ücretsiz doğalgaz faturalara hangi ay yansıyacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Şimdi sizlerle ülkemizin her bir hanesindeki doğalgaz faturasını düşürecek iki müjdeyi paylaşmak istiyorum." sözleriyle fatura desteğini duyurdu. Erdoğan’ın açıklamasının ardından "Doğalgaz hangi ay ücretsiz olacak?” sorusuna yanıt aramaya başlandı. Peki, doğalgaz ne zaman bedava, ücretsiz doğalgaz faturası bu ay mı gelecek?
24.04.2023 Ekonomi
Doğalgaza indirim mi geldi? Konutlarda doğalgaz indirimi var mı?
Doğalgaza indirim mi geldi? Konutlarda doğalgaz indirimi var mı? Doğalgaza indirim mi geldi? Konutlarda doğalgaz indirimi var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz." İfadelerini kullandı.
29.03.2023 Ekonomi
Doğalgaz'da tarihi indirim! Yüzde 50...
Doğalgaz'da tarihi indirim! Yüzde 50... Karadeniz'deki 320 milyar metreküplük doğalgaz keşfi ilk etapta Türkiye'nin doğalgaz faturasında yüzde 50 indirimin kapısını aralayacak. 2021 yılında gaz ithal edilen ülkelerle kontratların yenileceğini ve Türkiye'nin pazarlık masasına eli güçlü bir şekilde oturacağını belirten enerji uzmanları masada Türkiye'nin alacağı büyük indirimlerin vatandaşın faturasına yansımasının önümüzdeki yılının ortasından itibaren gerçekleşebileceğini, indirim oranının ise faturalarda en az yüzde 25 seviyesinde olacağını öngörüyor. Bahsedilen indirimle vatandaşın yıllık doğalgaz faturası 425 TL birden düşmüş olacak.
22.09.2020 Ekonomi