Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

Son dakika Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diyarbakır büyükşehir belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 942 diyarbakır büyükşehir belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm diyarbakır büyükşehir belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler! O anlar anbean kaydedildi
Gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler! O anlar anbean kaydedildi Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde dün etkili olan sağanakla meydana gelen selde hasar tespit ve temizlik çalışmaları devam ederken, gelin arabasının sel sularında ilerlemesi ve su basan kıraathanede müşterilerin oyuna devam etmesi kameraya yansıdı.
5.05.2024 Gündem
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide?
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide? 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy verme işlemi tamamlandı. Oy sayımı devam ediyor. İlk gelen sonuçlara göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de CHP adayları önde gidiyor. Peki, CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı?
31.03.2024 Gündem
Bebek arabalı aileyi otobüse almayan sürücüye ceza!
Bebek arabalı aileyi otobüse almayan sürücüye ceza! Diyarbakır'da bir ailenin engelli çocuğunun bebek arabasıyla halk otobüsüne alınmadığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Belediye ekiplerinin tespit ettiği sürücüye 2 bin 52 TL ceza kesildi.
17.02.2024 Gündem
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu Ssoyal medyada, ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih’te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin’in 2 hafta önce paylaştığı görüntüde, tarikatlarla ilgili söylediği sözlerden dolayı iş yerine gelen bazı kişiler tarafından rahatsız edildiğini söylediği ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya, Ramazan Hoca’nın katil zanlısının yakalandığını açıkladı. Şüphelinin Beyoğlu'nda oturduğu, 'Kasten yaralama', 'Tehdit', 'Mala zarar verme', 'Hırsızlık' suçlarından 9 kaydı olduğu öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Halis Bilden kimdir? AK Parti Diyarbakır belediye başkan adayı kim oldu, Halis Bilden nerelidir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Diyarbakır AK Parti belediye başkan adayı Halis Bilden
Halis Bilden kimdir? AK Parti Diyarbakır belediye başkan adayı kim oldu, Halis Bilden nerelidir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Diyarbakır AK Parti belediye başkan adayı Halis Bilden Diyarbakır AK Parti belediye başkan adayı 2024 için aramalar arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için partisinin belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Halis Bilden, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde oy kullanacak olan vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başladı. Peki, Halis Bilden kimdir? AK Parti Diyarbakır Belediye Başkan adayı Halis Bilden kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Düşüş bekliyoruz
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Düşüş bekliyoruz Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren canlı hayvan borsası, şap olarak bilinen SAT-2 serotipi hastalığı riski nedeniyle 9 Mart’ta kapatılmıştı. Bugün hizmet veren hayvan borsasında hareketlilik yaşanırken, et fiyatların 5-6 liralık düşü bekleniyor.
28.04.2023 Ekonomi
Galeria sitesinde yıkımlar durduruldu mu, sitedeki hayvanlar çıkarıldı mı? Diyarbakır Galeria sitesi nerede, kaç yıllık, ne zaman yapıldı?
Galeria sitesinde yıkımlar durduruldu mu, sitedeki hayvanlar çıkarıldı mı? Diyarbakır Galeria sitesi nerede, kaç yıllık, ne zaman yapıldı?  Depremde ağır hasar gören Diyarbakır'daki Galeria Sitesi'nde başlanan yıkım, içeride bir kedinin olduğu tespit edilince durduruldu. Peki, Diyarbakır Galeria Sitesindeki hayvanlar çıkarıldı mı, Diyarbakır Galeria sitesi nerede, hangi mahallede, kaç yıllık, ne zaman yapıldı? 
23.02.2023 Gündem
İndirim ve sabit fiyat müjdesi! Marketlerden sonra diğer sektörlerde harekete geçiyor
İndirim ve sabit fiyat müjdesi! Marketlerden sonra diğer sektörlerde harekete geçiyor Marketlerde başlayan fiyat sabitleme sonrası peş peşe indirim müjdesi geldi. Zincir marketlerden sonra fiyat sabitleme yayılıyor. Özellikle stok fazlasının bulunduğu sektörlerde stokları eritme yarışı yaşanıyor. İşte fiyatta sabitleme ve hatta indirimlerin peş peşe geleceği o sektörler...
11.01.2023 Ekonomi
Genç bilim insanlarına ödül yağmuru
Genç bilim insanlarına ödül yağmuru TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması’nda geleceğin bilim insanları ödüllerine kavuştu. 57 ilden 336 öğrencinin 180 projesinin kıyasıya mücadele ettiği yarışmada Muşlu Bager Çalışcı ve arkadaşları “Engelsiz Astronomi Sözlüğü” Projesi ile teşvik ödülü aldı.
6.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Diyarbakır'da korkunç olay! Elbisesi kapıya takılan kadın, otobüsün altında kalıp öldü
Diyarbakır'da korkunç olay! Elbisesi kapıya takılan kadın, otobüsün altında kalıp öldü Diyarbakır'da otobüsten inerken elbisesi otomatik orta kapıya takılan Nuran Nerede (71), şoförün hareket ettirdiği aracın altında kalıp, öldü. Sürücü, tepkiler nedeniyle polis merkezine sığınırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
23.09.2022 Yaşam
2.500 TL destek ödemesi yapılıyor!
2.500 TL destek ödemesi yapılıyor! Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, merkez ve ilçelerde bu yıl üniversiteye ilk defa yerleşen ve kayıt yaptıran Diyarbakırlı gençlere 2 bin 500 lira katkı vereceklerini açıkladı.
21.09.2022 Ekonomi
Diyarbakır’da bulunan 1700 yıllık amfora, müzeye teslim edildi
Diyarbakır’da bulunan 1700 yıllık amfora, müzeye teslim edildi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nce, tarihi surlardaki restorasyon çalışmalarında bulunan, 1700 yıllık amfora (bir tür testi), kent müzesine teslim edildi.
4.08.2022 Kültür Sanat
Bakanlardan gökyüzü gözlemi!
Bakanlardan gökyüzü gözlemi! Diyarbakır Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliği’nin ilk gece gözlemine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu katıldı. Gece saatlerinde başlayan gözlem sırasında Zerzevan Kalesi ve çevresine kurulmuş teleskoplardan yıldızları, gezegenleri ve gök cisimlerini inceleyen bakanlar, gençlerle birlikte uzay gözlemi yaptı. Ayın kaybolmasıyla birlikte başlayan gözlem sabah saatlerine kadar devam etti.
10.06.2022 Siyaset
Geleceğin ressamları hünerlerini sergiliyor
Geleceğin ressamları hünerlerini sergiliyor Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren bilgi evlerinde eğitim alan öğrenciler, yeteneklerini sanat atölyelerinde geliştiriyor.
16.05.2022 Kültür Sanat
Yeni mobil uygulama ile mezarlıklar kolayca bulunuyor
Yeni mobil uygulama ile mezarlıklar kolayca bulunuyor Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan web uygulaması ve mobil uygulama ile vefat eden vatandaşların mezarları kolayca bulunabiliyor.
21.03.2022 Bilim ve Teknoloji
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin var olan sorunlarının tamamını çözeceğiz
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin var olan sorunlarının tamamını çözeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret için geldiği Diyarbakır'da esnafla buluştu. Esnaf ziyaretinin ardından, açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi hep birlikte aydınlığa çıkaracaklarını belirterek, "İşsizlik bütün kötülüklerin anasıdır. Bir kişinin işi olursa, evine ekmek götürürse, huzur içinde gelir elde ederse alın terinin karşılığını alırsa, bu tür olaylar da olmaz. İşin derinine, kökenine inmek lazım. Hiçbir insan gidip de rögar kapağını çalmak istemez ama aç ise ne yapsın bu adam? Dolayısıyla olaya bir de bu cepheden bakmak lazım ama dediğim gibi az kaldı. İnşallah hep birlikte Türkiye'nin var olan sorunlarının tamamını çözeceğiz hiç endişe etmeyin" dedi.
10.03.2022 Siyaset
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı Gaziantep'te yoğun kar yağışı Tarsus- Adana- Gaziantep Otoyolu'nu ulaşıma kapattı. Gaziantep Valisi Davut Gül, Tarsus-Adana-Gaziantep karayolunda ulaşım sağlanamadığını ancak mahsur kalanlardan 2 bin 900'e yakınının kurtarıldığını açıkladı. Vali Gül, "Bir bu kadar kişinin de yolda kaldığını düşünüyoruz, tahmini bir rakam. 3-4 saat içinde yol açıldığında ulaşım normale dönmüş olacak" dedi.
19.01.2022 Gündem
“Sur’larda diriliş başlıyor”
“Sur’larda diriliş başlıyor” Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Sur’larda Diriliş Başlıyor” mottosuyla başlattığı restorasyon çalışmalarına devam ediyor.
24.12.2021 Kültür Sanat
Şehrin ortasında tapu mücadelesi! 'Doğal gaz ve internet istiyoruz'
Şehrin ortasında tapu mücadelesi! 'Doğal gaz ve internet istiyoruz' Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmanın önüne geçmek amacıyla geçen yıl imar plan revizyonu yapıldı. Fakat planın bir bölgesinde yeşil alan olmadığı gerekçesiyle Şehir Plancıları Odası’nın itirazı üzerine mahkeme, yürütmeyi durdurdu. Tapuları olmadığı için doğal gaz ve internetten yararlanamayan mahalleli ise karara tepki gösterdi. Doğal gaz ve internet gibi alt yapı olanaklarından yararlanmak istediklerini belirten mahalle halkı, mahkemenin, yürütmeyi durdurma kararını iptal etmesini istedi.
4.11.2021 Gündem
Orman girişindeki otları ateşe veren 4 kişi tutuklandı
Orman girişindeki otları ateşe veren 4 kişi tutuklandı Diyarbakır'da Kent Ormanı girişindeki otları yaktıkları iddia edilen 18 yaşından küçük 4 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.
12.08.2021 Gündem
Diyarbakır'da Kent Ormanı girişindeki yangına 3 gözaltı
Diyarbakır'da Kent Ormanı girişindeki yangına 3 gözaltı Diyarbakır'da Kent Ormanı girişindeki otları yakan 4 şüpheliden 3ü gözaltına alındı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, kaçan diğer şüphelinin yakalanması için polis çalışma başlattı.
9.08.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Hayırlı olsun' diyerek müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Hayırlı olsun' diyerek müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin açılışında konuştu. Erdoğan, "Bugün sizlere bir müjde vermek istiyorum. Diyarbakır cezaevini yakında boşaltıyoruz. Kültür merkezi olarak sizlerin hizmetinize sunuyoruz. Böylece kötü anıları siliyoruz. Şehrimize hayırlı olsun." dedi.
9.07.2021 Siyaset
Otobüs şoförü faciayı önledi! Yangını fark edip 45 yolcuyu indirdi
Otobüs şoförü faciayı önledi! Yangını fark edip 45 yolcuyu indirdi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs, içindeki 45 yolcuyla seyir halindeyken, motor kısmından yanmaya başladı. Şoförün dikkati sayesinde otobüs, tahliye edilirken, olası facia önlendi.
2.07.2021 Gündem
'Karpuz içinde çocuk' heykeli kenti ikiye böldü! Vali Münir Karaloğlu'ndan açıklama geldi...
'Karpuz içinde çocuk' heykeli kenti ikiye böldü! Vali Münir Karaloğlu'ndan açıklama geldi... Son dakika haberine göre; Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından havalimanı kavşağında yerleştirilen halay çeken folklor ekibi, karpuz içinde çocuk, kadayıf tepsisi taşıyan adam heykelleri ve burmalı bilezik figürü tartışma tartışma konusu oldu. Vali Münir Karaloğlu, ''Tartışmanın Diyarbakır'a bir zararı yok, faydası var arkadaşlar. Eğer gerçek fotoğraflarla beraber karşılaştırırsanız gerçeğe çok uygun olduğunu da görürsünüz. Bebeğin Diyarbakırlısı, Vanlısı, Rizelisi olmaz'' derken Diyarbakır Kültür, Turizm ve Musiki Derneği Başkanı Kenan Aksu da kentin tanıtımının bu şekilde olamayacağını söyledi. Aksu, ''Yapılan bu ucubeyi lütfen yıksınlar. 5 bin sene önce yapılan surlardaki kitabeler dahi o yapılan işten çok daha güzel'' ifadelerini kullandı.
11.05.2021 Yaşam
Hangi iller büyükşehir olacak? Yeni büyükşehir olacak iller belli mi, yeni büyükşehirler ne zaman yürürlüğe girecek?
Hangi iller büyükşehir olacak? Yeni büyükşehir olacak iller belli mi, yeni büyükşehirler ne zaman yürürlüğe girecek? AK Parti tarafından hazırlanan düzenleme ile 51 ile daha büyükşehir statüsü verilmesi planlanıyor. 2024'te yapılacak olan yerel seçimler öncesi dikkat çeken kulis bilgisine göre AK Parti, büyükşehir belediyesi olmayan 51 ilin statüsünü değiştirmeye hazırlanıyor. Yaşadıkları illerin büyükşehir belediyesi unvanı verilip verilmeyeceğini merak eden vatandaşlar ise arama motorlarına yönelerek, Hangi iller büyükşehir olacak? Yeni büyükşehir olacak illerin listesi belli mi? sorularına yanıt arıyor.
23.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diyarbakır büyükşehir belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.