Diyarbakır Baro Başkanı

Diyarbakır Baro Başkanı

Son dakika Diyarbakır Baro Başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diyarbakır Baro Başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diyarbakır Baro Başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diyarbakır Baro Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diyarbakır baro başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 diyarbakır baro başkanı haberi bulunmuştur. Tüm diyarbakır baro başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da hayatını kaybeden 414 kişi, Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda düzenlenen etkinlikle anıldı. Yıkılan Galeria Sitesi’nde 5 yakınını ve 2 arkadaşını kaybeden Ömür Sansar, "Onlarla birlikte bizim hayallerimiz de uçup gitti." dedi.
6.02.2024 Gündem
Yasaklı bölgede selfie yarışı
Yasaklı bölgede selfie yarışı Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinin 6 mahallesinde 2015 yılında kazılan hendek ve kurulan barikatların kaldırılması için 2 Aralık 2015'te ilan edilen sokağa çıkma yasağı, operasyonun 10 Mart 2016'da bitmesine rağmen 2 yıldır devam ederken, yasaklı bölgede bulunan mahalle, sokak ve evlerinin son halini görmek isteyenler polisin tarihi Diyarbakır surlarının merdivenlerini kapatacak biçimde konulan bariyerlere rağmen engel tanımayarak surlara çıkıyor.
2.12.2017 Yaşam
O PKK'lının yeğeni de polis katili çıktı
O PKK'lının yeğeni de polis katili çıktı Maçka'daki hain saldırıyı yapan PKK'lı grupta yer alan teröristin yeğenleri de polis katili çıktı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da 1388 ByLock'çu tespit edildi
Diyarbakır'da 1388 ByLock'çu tespit edildi Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, kentte Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) şifreli haberleşme programı ByLock'u kullanan bin 388 kişinin tespit edildiğini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
CHP heyeti Diyarbakır'a gidecek!
CHP heyeti Diyarbakır'a gidecek! CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki heyet, yarın Diyarbakır'a gidecek.
29.09.2021 Gündem
Tutuklanan PKK'lıdan "Elçi'yi Gürkan öldürdü" iddiası
Tutuklanan PKK'lıdan "Elçi'yi Gürkan öldürdü" iddiası Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde mart ayında yakalanan ve örgüt mensuplarıyla ilgili emniyette teşhiste bulunan terörist Rifayi İ'nin 2 polis memurunun şehit edildiği ve Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili de bilgiler verdiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Sur iddianamesinin sanığı: Tahir Elçi'yi vuranı bizzat gördüm
Sur iddianamesinin sanığı: Tahir Elçi'yi vuranı bizzat gördüm Sur ilçesindeki olaylara yönelik hazırlanan iddianamede tutuksuz sanık verdiği ifadede, Tahir Elçi'nin öldürülme anını anlatarak, 'Tek bir atışla Tahir Elçi'yi vurduğunu bizzat gördüm' dedi
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım'dan Demirtaş'a sert tepki
Başbakan Yıldırım'dan Demirtaş'a sert tepki Başbakan Yıldırım, Diyarbakır'da Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi yatırım planlarının tanıtım toplantısına katılımı sonrasında Diyarbakır Valiliği önünde temel atma töreninde halka hitap etti.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Sur’un 6 ay önceki ve sonraki görüntüsü
Diyarbakır Sur’un 6 ay önceki ve sonraki görüntüsü DİYARBAKIR’ın merkez Sur İlçesi’nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla 3.5 aya yakın süren operasyonlardaki çatışmalardan sonra ortaya çıkan tahribat, Google Earth’ın uydudan çektiği fotoğraflara da yansıdı. Sur’un 9 ay önce ve geçen ay çekilen fotoğrafları arasındaki farklılık gözler önüne serildi.
29.09.2021 Gündem
PKK'ya 325 günde büyük kayıp
PKK'ya 325 günde büyük kayıp Kırsaldaki saldırılarını şehir merkezlerine taşıyan ve eylemlerini ramazanda da sürdüren terör örgütü PKK mensuplarına yönelik sürdürülen operasyonlarda yurt içi ve yurt dışında 325 günde 7 bin 600 terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Elçi suikasti PKK’nın planı
Elçi suikasti PKK’nın planı Diyarbakır Sur’da basın açıklaması yaptığı sırada öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin PKK suikastine kurban gittiği ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
PKK yenilgiye uğradı! Şimdi ne olacak?
PKK yenilgiye uğradı! Şimdi ne olacak? Yaklaşık bir yıldır devlet ile PKK güçleri arasında devam eden hendek çatışmalarında sona gelindi. Şimdi gözler, bundan sonra ne olacağında. ABD ile YPG'nin Suriye'deki yakınlaşmasının belirleyici olacağı görüşü hakim.
29.09.2021 Gündem
Terör en çok çocukları mağdur ediyor
Terör en çok çocukları mağdur ediyor Terör saldırılarında son 10 ayda 12 çocuk hayatını kaybederken, saldırılar şehit düşen asker, polis memuru ve korucu ile sivil vatandaşın bin çocuğunu da yetim ve öksüz bıraktı.
29.09.2021 Gündem
PKK'ya tarihinin en büyük darbesi!
PKK'ya tarihinin en büyük darbesi! Doğu ve Güneydoğu'da kanlı eylemlerini 30 yıldır sürdüren, kırsalda umduğunu bulamayınca saldırılarını şehirlere taşıyan PKK'lı teröristler, TSK ve emniyet unsurlarınca karadan ve havadan yürütülen kapsamlı operasyonlar sonucu ağır kayıp verdi
29.09.2021 Gündem
Tahir Elçi hakkında açılan "Terör örgütü propagandası" davası düştü
Tahir Elçi hakkında açılan "Terör örgütü propagandası" davası düştü Diyarbakır’da 28 Kasım 2015 tarihinde çıkan olayda yaşamını yitiren Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi hakkında İstanbul’da açılan dava, duruşma günü beklenmeden yapılan ara celsede alınan kararla 'ölüm’ gerekçesi ile düşürüldü...
29.09.2021 Gündem
Yerleşim yerleri PKK'lı teröristlerden arındırılıyor
Yerleşim yerleri PKK'lı teröristlerden arındırılıyor Kırsaldaki saldırılarını şehirlere taşıyan terör örgütü PKK'ya yönelik ilan edilen sokağa çıkma yasakları kapsamında Şırnak merkez ile Mardin'in Nusaybin ve Hakkari'nin Yüksekova ilçelerinde TSK ve emniyet unsurlarınca başlatılan operasyonlar sürüyor.
29.09.2021 Gündem
TSK bilançoyu açıkladı: Çoğu PKK'lı 4 bin 432 terörist öldürüldü
TSK bilançoyu açıkladı: Çoğu PKK'lı 4 bin 432 terörist öldürüldü Genelkurmay, 265 gündür devam eden terör operasyonlarının bilançosunu açıkladı. 22 Temmuz 2015'ten bu yana sürdürülen operasyonlarda çoğunluğu PKK'lı 4 bin 432 terörist öldürüldü. 377 şehit verilirken sivil kayıp 300'e yakın.
29.09.2021 Gündem
Son Dakika...TSK: Mardin, Hakkari ve Şırnak'ta 262 terörist öldürüldü
Son Dakika...TSK: Mardin, Hakkari ve Şırnak'ta 262 terörist öldürüldü Genelkurmay Başkanlığı, Mardin, Hakkari ve Şırnak’ta toplam 262 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının yürüttüğü faaliyetlere ilişkin bilgi verdi.İşte yürütülen operasyonlara ilişkin son dakika gelişmeleri..
29.09.2021 Gündem
Teröristler saldırılarını "Bağlar"a taşıdı
Teröristler saldırılarını "Bağlar"a taşıdı Kırsaldaki saldırılarını şehirlere taşıyan terör örgütü PKK mensupları, Diyarbakır'da Sur ilçesinin ardından Bağlar ilçesinde de vatandaşları tehdit ediyor.
29.09.2021 Gündem
Şehirler teröristlerden temizleniyor
Şehirler teröristlerden temizleniyor Kırsaldaki saldırılarını şehirlere taşıyan terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlar kararlılıkla sürdürülüyor...
29.09.2021 Gündem
Tahir Elçi’yi vuran terörist öldürüldü
Tahir Elçi’yi vuran terörist öldürüldü Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yapılan aramalarda, operasyon bölgesinden kaçmaya çalışan ve güvenlik güçleriyle çatışmaya giren biri kadın 7 terörist etkisiz hale getirildi...
29.09.2021 Gündem
3 bölgeye operasyonlar başlamak üzere
3 bölgeye operasyonlar başlamak üzere Sur, Silopi, Cizre ve İdil'de yürütülen operasyonların son bulmasıyla PKK'lı teröristlerin yapılandığı Şırnak merkez ile Mardin'in Nusaybin ve Hakkari'nin Yüksekova ilçelerinde önümüzdeki günlerde güvenlik güçlerince operasyon yapılması bekleniyor. 150 bin vatandaş evini terk etmek zorunda kaldı.
29.09.2021 Gündem
‘Tahir Elçi’yi biz öldürdük!’
‘Tahir Elçi’yi biz öldürdük!’ 103 gün süren Diyarbakır Sur operasyonu sırasında ‘teslim’ olan PKK’lı teröristler çapraz sorguları sırasında Tahir Elçi ile Doktor Abdullah Biroğul’u vurduklarını itiraf etti
29.09.2021 Gündem
PKK şehirlerdeki saldırılarını sürdürüyor
PKK şehirlerdeki saldırılarını sürdürüyor Şehir merkezlerinde yaşamı hiçe sayan saldırılarını sürdüren terör örgütü PKK mensuplarına yönelik Şırnak merkez ile Hakkari'nin Yüksekova ve Mardin'in Nusaybin ilçelerinde de operasyon yapılması bekleniyor. Nusaybin'de toplam terörist sayısının 150'si dağ kadrosundan 500 dolayında olduğu belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem
Teslim olan teröristten şok ifadeler
Teslim olan teröristten şok ifadeler Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan “Mervan” kod ve M.S.A. adlı terörist, ilçede kalan ailelerin çıkmamaları konusunda örgüt mensupları tarafından tehdit edildiğine dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Diyarbakır Baro Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diyarbakır baro başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.