Diyanet yaz Kur'an kursu kayıt 2021 tarihi ne zaman? Diyanet yaz Kur'an kursu kayıtları nasıl yapılır, Yaz Kur'an kursu kayıtları ne zaman açılacak?
Diyanet yaz Kur'an kursu kayıt 2021 tarihi ne zaman? Diyanet yaz Kur'an kursu kayıtları nasıl yapılır, Yaz Kur'an kursu kayıtları ne zaman açılacak? Diyanet Yaz Kur'an kursu kayıt tarihi ne zaman, Yaz Kur'an kursu kayıtları nasıl yapılır? Diyanet Yaz Kur'an kursu kayıtları için başvuruların nasıl ve nereden yapılacağı merak ediliyor. Cami, kurs ve internet üzerinden kayıt işlemlerinin yapılacağı yaz kuran kursuna 4-22 yaş grubu arasındaki çocuklar ve gençler, kayıt yaptırabilecek. Yaz Kur'an kursu ne zaman açılacak, Diyanet yaz Kur'an kursu kayıt 2021 tarihi ne zaman? Diyanet yaz Kur'an kursu kayıtları nasıl yapılır?
22.06.2021 Gündem
Online Diyanet yaz kuran kursu nasıl ve nereden izlenecek? Kur’an’ı Öğreniyorum, Dinimi Öğreniyorum ve Kur’an Okuyorum dersleri izleme linki ve frekansı!
Online Diyanet yaz kuran kursu nasıl ve nereden izlenecek? Kur’an’ı Öğreniyorum, Dinimi Öğreniyorum ve Kur’an Okuyorum dersleri izleme linki ve frekansı! Covid 19 salgını nedeniyle Diyanet yaz kura kursu uzaktan online olarak yapılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, her yıl örgün eğitimin tatile girdiği dönemde cami ve Kuran kurslarında açtığı Yaz Kur'an Kursları'nın yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında bu yıl uzaktan eğitim yöntemiyle yapılmasına karar verdi. Diyanet TV üzerinden dün yayınlanan kuran kursunun ilk dersini Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş verdi. Peki, Diyanet yaz kuran kursu nasıl ve nereden izlenecek? Yaz kuran kursu Kur’an’ı Öğreniyorum, Dinimi Öğreniyorum ve Kur’an Okuyorum ders saatleri nedir? İşte Diyanet TV canlı izleme linki ve Diyanet TV frekans bilgileri...
30.06.2020 Eğitim