Dört mevsim sıcak suyuyla şifa kaynağı! Yurt dışından da talep var
Dört mevsim sıcak suyuyla şifa kaynağı! Yurt dışından da talep var Ağrı’nın Diyadin ilçesinde bulunan ve cilt hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalığa iyi geldiği düşünülen kaplıcalar, soğuk havalarda bile sıcak suyuyla ziyaretçilerini ağırlıyor.
4.04.2023 Yaşam
Cilt hastalıklarına iyi geliyor, romatizma, böbrek taşı, bel fıtığına şifa! Diyadin Kaplıcaları..
Cilt hastalıklarına iyi geliyor, romatizma, böbrek taşı, bel fıtığına şifa! Diyadin Kaplıcaları.. Cilt hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalığa iyi geliyor, dondurucu soğuklarda sıcak suyuyla ziyaretçi akınına uğruyor. Yüzde 99 oranındaki kükürt oranı ile insan sağlığına çok yararlı oluyor; romatizma, böbrek taşı, bel fıtığına şifa oluyor. Uzak şehirlerden şifa için buraya gelen bir vatandaş, “Bel ağrılarına, eklem ağrılarına, romatizmaya birebirdir. Bu soğukta bu suya girdiğiniz zaman sudan çıktıktan sonra bile üşümüyorsunuz” dedi.           
13.01.2022 Gündem
'Diyadin Kaplıcaları’na dondurucu soğukta bile akın var
'Diyadin Kaplıcaları’na dondurucu soğukta bile akın var Ağrı’nın Diyadin ilçesinde bulunan ve cilt hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalığa iyi geldiği düşünülen kaplıcalar, dondurucu soğuklarda sıcak suyuyla ziyaretçilerini ağırlıyor.
13.01.2022 Sağlık