Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atamaya göre; Dışişleri Bakan Yardımcılığına Burak Akçapar ve Mehmet Kemal Bozay atandı. Türk Büyükelçi, akademisyen ve köşe yazarı Burak Akçapar hakkında aramalar ise söz konusu atama kararı sonrası arttı. Peki, Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? 
18.02.2023 Gündem
Bakan Yardımcısı Kıran, İngiltere'nin sağlık malzemelerini iade  edeceği iddiasını yalanladı
Bakan Yardımcısı Kıran, İngiltere'nin sağlık malzemelerini iade edeceği iddiasını yalanladı Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, İngiltere'nin yeni tip corona virüsle (Kovid-19) mücadele için Türkiye'den ithal ettiği 400 bin tıbbi malzemeyi iade edeceği iddiasını yalanlayarak, İngiliz yetkililere de bu iddiaları en kısa sürede yalanlamaları çağrısında bulundu.
7.05.2020 Gündem
Dışişleri Bakan Yardımcısı: 76 ülkeden 32 bin civarında Türk vatandaşı ülkeye getirildi
Dışişleri Bakan Yardımcısı: 76 ülkeden 32 bin civarında Türk vatandaşı ülkeye getirildi Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı, salgın nedeniyle şu ana kadar 76 ülkeden 32 bin civarında Türk vatandaşının ülkeye getirildiğini bildirdi.
22.04.2020 Gündem