İstanbul'daki AVM'de 'diş temizliği' tartışması! Fark edilince saldırdı
İstanbul'daki AVM'de 'diş temizliği' tartışması! Fark edilince saldırdı İstanbul Bahçelievler'de bulunan bir AVM'nin içinde stant açarak diş temizliği yapan kişiyle, "Doktor musunuz? Çalışma izniniz var mı?" diye soran, standı görüntülemeye çalışan bir diş hekimliği öğrencisi arasında tartışma çıktı. Tartışma anları öğrencinin cep telefonu kamerasına yansıdı.
29.03.2022 Yaşam
Bu besinler dişlerinizi çürütüyor! 'Risk altındalar'
Bu besinler dişlerinizi çürütüyor! 'Risk altındalar' Günümüzde giderek yaygınlaşan sağlıksız beslenme alışkanlıkları diş çürüklerini de yaygınlaştırıyor. Özellikle de şeker, karbonhidrat ve asitli gıdaların ağırlıklı olarak tüketilmesinin ve diş temizliğine önem verilmemesinin dişlerin hızla çürümesine yol açtığını belirten Diş Hekimi Arzu Tekkeli, “Düzenli diş fırçalama ve ağız bakımı yapmayan kişiler, beslenmesinde karbonhidrat ve şekere ağırlık verenler, gece dişlerini fırçalamadan yatanlar, bebeklik çağında biberonla şeker, bal katılmış gıdalar ile beslenenler, çok fazla asitli gıdalar tüketenler diş çürükleri açısından risk altındalar” dedi.
12.08.2021 Sağlık
Kış mevsiminde diş sağlığına dikkat!
Kış mevsiminde diş sağlığına dikkat! Hatalı yapılan diş temizleme işlemleri, yanlış beslenme alışkanlıkları, diş sıkma, gıcırdatma ve strese bağlı durumların yarattığı diş hassasiyeti kış aylarındaki ani ısı değişimleri ile birlikte artış gösterebiliyor...
8.12.2014 Sağlık