Türk bilim insanlarından 'diş hekimlerinin işini kolaylaştıracak' yazılım
Türk bilim insanlarından 'diş hekimlerinin işini kolaylaştıracak' yazılım Eskişehir ve Ankara'daki üniversitelerden bir grup öğretim üyesinin geliştirdiği yazılım, diş hekimliğinde görüntüleme aşamasında, yapay zeka teknolojisinin gücüyle 2 boyutlu dental radyografilerde otomatik tanı ve tedavi planlama imkanı sağlıyor.
8.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Dişçiler ne zaman açılacak? Diş hastaneleri ve diş polikliniği ne zaman açılacak?
Dişçiler ne zaman açılacak? Diş hastaneleri ve diş polikliniği ne zaman açılacak? Corona virüs nedeniyle alınan önlemlerin esnetilmesiyle birlikte normalleşme süreci gündemde. Hükümet tarafından Normalleşme Takvimi adım adım gerçekleştiriliyor. Bu süreçte diş tedavisi yarım kalan hastalar, diş ağrısı yaşayanlar ve diş ile ilgili işlemleri gerçekleştiren personel, doktor ve sağlık çalışanları internette sıklıkla Diş hastaneleri ve diş polikliniği açılacağı tarihi araştırıyor. Peki, Dişçiler ne zaman açılacak? Diş hastaneleri ve diş polikliniği ne zaman açılacak? İşte normalleşme takvimine göre diş hastaneleri ve diş polikliniklerinin açılacağı tarih...
17.05.2020 Gündem
Doktora ilave ödeme
Doktora ilave ödeme Emekli Sandığı kapsamındaki emekli doktor ve diş hekimlerine ek ödeme düzenlemesi Ocak'ta yürürlüğe girecek.
26.12.2018 Ekonomi