Estetik operasyon öncesi psikolojik testler uygulanmalı!
Estetik operasyon öncesi psikolojik testler uygulanmalı! Estetik operasyonlara ilginin giderek artması, ameliyat olması uygun hastaların belirlenmesinin önemini ön plana çıkarıyor. Beyindeki genetik bozukluğun, kişilik özelliklerinin, cinsel sorunların yanı sıra yeterli ilgi ve sevgi görememenin dış görünüşe aşırı düşkünlüğün nedenleri arasında sayılabileceğini belirten uzmanlar, kişide zamanla takıntıya varan ciddi sorunların ortaya çıkabileceğini vurguluyor. Uzmanlar, beden algısı bozukluğu nedeniyle bazı bireylerin üst üste birkaç operasyon talep ettiğini ifade ediyor ve ameliyata uygunluğun tespit edilebilmesi için öncesinde mutlaka psikolojik testler uygulanmasını tavsiye ediyor.
6.08.2021 Sağlık
İlgi ve sevgi göremeyen birey dış görünüşüne yöneliyor
İlgi ve sevgi göremeyen birey dış görünüşüne yöneliyor Estetik operasyonlara ilginin giderek artması, ameliyat olması uygun hastaların belirlenmesinin önemini ön plana çıkarıyor. Beyindeki genetik bozukluğun, kişilik özelliklerinin, cinsel sorunların yanı sıra yeterli ilgi ve sevgi görememenin dış görünüşe aşırı düşkünlüğün nedenleri arasında sayılabileceğini belirten uzmanlar, kişide zamanla takıntıya varan ciddi sorunların ortaya çıkabileceğini vurguluyor. Uzmanlar, beden algısı bozukluğu nedeniyle bazı bireylerin üst üste birkaç operasyon talep ettiğini ifade ediyor ve ameliyata uygunluğun tespit edilebilmesi için öncesinde mutlaka psikolojik testler uygulanmasını tavsiye ediyor.
5.08.2021 Sağlık
En çok Türkler kendini beğeniyor
En çok Türkler kendini beğeniyor AVRUPA ülkeleri arasında, görünüşlerinden en memnun olan gençlerin Türkler olduğu ortaya çıktı.
15.07.2014 Yaşam
Vücut imajını da bozuyor!
Vücut imajını da bozuyor! Uzmanlar uyarıyor...
29.07.2013 Sağlık