Diriliş Ertuğrul İzlenme

Diriliş Ertuğrul İzlenme

Son dakika Diriliş Ertuğrul izlenme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diriliş Ertuğrul izlenme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diriliş Ertuğrul izlenme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul İzlenme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diriliş ertuğrul izlenme gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 diriliş ertuğrul izlenme haberi bulunmuştur. Tüm diriliş ertuğrul izlenme haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Sen Anlat Karadeniz' ezdi geçti!
'Sen Anlat Karadeniz' ezdi geçti! 21 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu.
22.02.2018 Televizyon
Diriliş Ertuğrul dizisine şok!
Diriliş Ertuğrul dizisine şok! 7 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu. Yıllardır zirvede yer alan 'Diriliş Ertuğrul' dizisi tahtından oldu. İşte zirvenin yeni sahibi...
8.02.2018 Televizyon
'Diriliş Ertuğrul' zirveyi bırakmadı!
'Diriliş Ertuğrul' zirveyi bırakmadı! 24 Ocak tarihinin izlenme oranları belli oldu.
25.01.2018 Televizyon
Diriliş Ertuğrul kimseye şans tanımadı!
Diriliş Ertuğrul kimseye şans tanımadı! 17 Ocak tarihinin izlenme oranları belli oldu.
18.01.2018 Televizyon
'Diriliş Ertuğrul' yine zirvede!
'Diriliş Ertuğrul' yine zirvede! 27 Aralık tarihinin izlenme oranları açıklandı.
28.12.2017 Televizyon
'Diriliş Ertuğrul' resmen ekrana kitledi!
'Diriliş Ertuğrul' resmen ekrana kitledi! 6 Aralık tarihinin izlenme oranları belli oldu...
7.12.2017 Televizyon
'Diriliş' fırtınası devam ediyor!
'Diriliş' fırtınası devam ediyor! 1 Kasım tarihinin izlenme oranları belli oldu.
2.11.2017 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 139. yeni bölüm fragmanları!
Diriliş Ertuğrul 139. yeni bölüm fragmanları! Bu akşam ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Moğollar büyük bozguna uğruyor.
13.03.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul hayranlarına kötü haber!
Diriliş Ertuğrul hayranlarına kötü haber! Yılbaşı sonrasında yeniden yapılacak reklam anlaşmaları nedeniyle dizilerin 3 hafta yayınlanmayacağı ve TRT dizilerinin bu kapsamda olmayacağı açıklanmıştı.
8.01.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 125. yeni bölümde İlbilge gerçeği öğrenecek mi?
Diriliş Ertuğrul 125. yeni bölümde İlbilge gerçeği öğrenecek mi? Diriliş Ertuğrul bu akşam ekrana gelecek. TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da neler yaşanacak? Diriliş Ertuğrul 125. yeni bölümde Söğüt’ün huzur ve emniyeti sağlanacak mı?
28.11.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul ilk sırada! İşte o fiyat...
Diriliş Ertuğrul ilk sırada! İşte o fiyat... Türkiye’de en çok izlenen dizilere verilen bant reklam teklifleri el yakıyor. Sekiz saniye olarak planlanan reklamlarda en yüksek fiyatın Diriliş Ertuğrul’a ait olduğunu saptandı.
17.11.2018 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 123. yeni bölümde Dragos'un yeni tuzağı ne olacak?
Diriliş Ertuğrul 123. yeni bölümde Dragos'un yeni tuzağı ne olacak? Diriliş Ertuğrul bu akşam TRT 1 ekranlarında olacak. İzlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul yeni sezona bomba gibi başladı. Diriliş Ertuğrul'da bu hafta Dragos'un neler planladığı merak ediliyor, başarılı olabilecek mi?
14.11.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul yeni sezona bu akşam başlıyor! İşte fragman...
Diriliş Ertuğrul yeni sezona bu akşam başlıyor! İşte fragman... Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon bölümleri merakla bekleniyordu. Uzun bir bekleyişin ardından Diriliş Ertuğrul yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Yeni oyuncuların da katıldığı Diriliş Ertuğrul'un fragmanı...
7.11.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul yeni sezona ne zaman başlayacak?
Diriliş Ertuğrul yeni sezona ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul dizisi konusu ve oyuncularıyla büyük dikkat çekiyor. TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezona ne zaman başlayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?
12.09.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul 118. yeni bölümde Kayı Obası'na kim musallat olacak?
Diriliş Ertuğrul 118. yeni bölümde Kayı Obası'na kim musallat olacak? Diriliş Ertuğrul 118. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Çarşamba akşamlarının izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da Kayı Obası'nın yeni belasının kim olduğu merak ediliyor. İşte Diriliş Ertuğrul'da yaşanacaklar...
16.05.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul 114. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Diriliş Ertuğrul 114. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul 113. bölümü ile dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da Günalp ne yaptı? Son bölümün ardından merakla ve heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul 114. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
5.04.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul 113. yeni bölümde Saadettin Köpek ölecek mi?
Diriliş Ertuğrul 113. yeni bölümde Saadettin Köpek ölecek mi? Diriliş Ertuğrul 113. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. İzlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde bu akşam neler yaşanacak? Aslıhan Hatun'un bıçakladığı Köpek'in ölüp ölmediği merak ediliyor. İşte Diriliş Ertuğrul fragmanları ve özeti...
4.04.2018 Gündem
'Börü' ilk bölümüyle ratinglerde kaçıncı oldu?
'Börü' ilk bölümüyle ratinglerde kaçıncı oldu? 28 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu.
1.03.2018 Televizyon
Şoke eden sonuçlar! Diriliş Ertuğrul...
Şoke eden sonuçlar! Diriliş Ertuğrul... 31 Ocak tarihinin izlenme oranları açıklandı. İşte Çarşamba günlerinin açık ara lideri 'Diriliş Ertuğrul'u tahtından eden dizi...
1.02.2018 Televizyon
Diriliş Ertuğrul resmen ezdi geçti!
Diriliş Ertuğrul resmen ezdi geçti! Diriliş Ertuğrul ile Ana Haber'in kumanda savaşında kim galip geldi? İşte cevabı...
11.01.2018 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 99. yeni bölümde Ares'in yeni hamlesi ne olacak?
Diriliş Ertuğrul 99. yeni bölümde Ares'in yeni hamlesi ne olacak? Diriliş Ertuğrul 99. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamlarının izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da Ares'in bir sonraki planının ne olduğu merak ediliyor. İşte Diriliş Ertuğrul'da bu akşam yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Diriliş Ertuğrul 98. yeni bölümde Turgut ve Aslıhan'a ne olacak?
Diriliş Ertuğrul 98. yeni bölümde Turgut ve Aslıhan'a ne olacak? Diriliş Ertuğrul 98. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. İzlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul bu akşam Fox ekranında yayınlanacak. Zehirlenen Turgut ve Aslıhan'ın iyileşip iyileşmeyeceği merak konusu oldu. İşte Diriliş Ertuğrul'da yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Fatih Portakal'dan Diriliş'e yakın takip!
Fatih Portakal'dan Diriliş'e yakın takip! 29 Kasım tarihinin izlenme oranları belli oldu...
30.11.2017 Televizyon
Diriliş Ertuğrul 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Diriliş Ertuğrul 98. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Diriliş Ertuğrul 97. son bölümüyle dün akşam nefesleri kesti. TRT 1'in izlenme rekoru kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da Karacahisar Kalesi fethedilebildi mi? Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 98. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
29.09.2021 Gündem
Engin Altan Düzyatan'tan 6 milyon TL'lik imza!
Engin Altan Düzyatan'tan 6 milyon TL'lik imza! Engin Altan Düzyatan, Vakıfbank ile yaklaşık 6 milyon lira karşılığında reklam anlaşması imzaladı.
24.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Diriliş Ertuğrul İzlenme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diriliş ertuğrul izlenme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.