Dimitris Giannakopoulos

Dimitris Giannakopoulos

Son dakika Dimitris Giannakopoulos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dimitris Giannakopoulos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dimitris Giannakopoulos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dimitris Giannakopoulos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dimitris giannakopoulos gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 dimitris giannakopoulos haberi bulunmuştur. Tüm dimitris giannakopoulos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey'den Ergin Ataman'a övgü
Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey'den Ergin Ataman'a övgü Fenerbahçe Beko'da forma giyen Tyler Dorsey, Panathinaikos yenilgisi sonrası başantrenör Ergin Ataman'a övgü dolu sözler sarf etti. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyadan bu durumu eleştirdi.
11.02.2024 Şampiy10
Giannakopoulos: Yaşadığım bunca yıl boyunca hayatımda hiç böyle bir ihanet yaşamadım
Giannakopoulos: Yaşadığım bunca yıl boyunca hayatımda hiç böyle bir ihanet yaşamadım Takımın başına Ergin Ataman'ı getiren ve EuroLeague için iddialı bir kadro kuran Panathinaikos'ta Başkan Dimitris Giannakopoulos, Dimitris Itoudis ve yeni transfer Papagiannis hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
1.08.2023 THY Euroleague
Ezeli rakibe transfer olan Sloukas'a olay sözler! "Sen, yalancı ve hainsin!"
Ezeli rakibe transfer olan Sloukas'a olay sözler! "Sen, yalancı ve hainsin!" Yunan basketbolunun iki ezeli rakibi arasında Sloukas'ın transferi tansiyonu yükseltti. Olympiakos'un efsanesi olarak bilinen ve sözleşmesi sona erdikten sonra ezeli rakibi Panathinaikos'a imza atan Sloukas'a öfke dinmek bilmiyor. Olympiakos’un sahiplerinden Giorgos Angelopoulos, tecrübeli basketbolcu için çok konuşulacak sözler kullandı.
10.07.2023 Basketbol
Fenerbahçe anlaşmak üzereydi! Sürpriz gelişme
Fenerbahçe anlaşmak üzereydi! Sürpriz gelişme Olympiacos ile yeni sözleşme görüşmelerinde anlaşamadıktan sonra takıma veda eden Sloukas‘ın yeni durağı merak ediliyordu. Fenerbahçe, Yunan oyun kurucu ile anlaşmak üzereyken sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
8.07.2023 Şampiy10
Çılgın başkan kalp krizi geçirdi
Çılgın başkan kalp krizi geçirdi Yunan basketbol devi Panathinaikos'un başkanı olan Dimitris Giannakopoulos kalp krizi geçirdi.
30.10.2020 Basketbol
Olay yaratan görüntü! Komşu bunu konuşuyor...
Olay yaratan görüntü! Komşu bunu konuşuyor... Panathinaikos’un sahibi Dimitris Giannakopoulos'un skandalları bitmiyor.
9.03.2019 Basketbol
Dev maç yarıda kaldı! İç çamaşırı...
Dev maç yarıda kaldı! İç çamaşırı... Yunanistan Kupası yarı finalinde Olympiakos Basketbol Takımı, Panathinaikos deplasmanında hakem kararlarını protesto ederek maçın ikinci yarısına çıkmadı.
14.02.2019 Basketbol
EuroLeague Hakemler Birliği Giannakopoulos'u dava ediyor
EuroLeague Hakemler Birliği Giannakopoulos'u dava ediyor EuroLeague Hakemler Birliği, Panathinaikos'un sahibi Dimitris Giannakopoulos’a dava açacağını açıkladı.
12.11.2018 THY Euroleague
Giannakopoulos ve Obradovic barıştı
Giannakopoulos ve Obradovic barıştı Dimitris Giannakopoulos, Zeljko Obradovic ile bir araya geldi. İkili sarılarak sorunları aştığının görüntüsünü verdi.
27.09.2018 Fenerbahçe
Sloukas, Giannakopoulos'un yalanını ortaya çıktı!
Sloukas, Giannakopoulos'un yalanını ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Kostas Sloukas, Yunanistan'a dönme gibi bir isteğinin olmadığını söyledi.
7.09.2018 Fenerbahçe
Ligden çekilme kararının perde arkası! Fenerbahçe...
Ligden çekilme kararının perde arkası! Fenerbahçe... Euroleague'in A lisansı sahibi kulüplerle yaptığı toplantıya katılan Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos, cezası kaldırılmayınca kapıyı vurup çıktı. Ardından takımı Euroleague’den çekeceğini açıkladı.
13.04.2018 THY Euroleague
Flaş açıklama! Ligden çekildiler...
Flaş açıklama! Ligden çekildiler... Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Euroleague'den çekildiklerini resmen açıkladı.
12.04.2018 THY Euroleague
Dimitris Giannakopoulos: ''Obradovic benim için öldü''
Dimitris Giannakopoulos: ''Obradovic benim için öldü'' Yaptığı açıklamalar nedeniyle Euroleague yönetiminden 1 yıl maçlara girme cezası alan Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Fenerbahçe'yi hedef alan açıklamalarına devam ediyor.
8.04.2018 Fenerbahçe
Obradovic: "Panathinaikos’suz bir Eurolegaue imkansız"
Obradovic: "Panathinaikos’suz bir Eurolegaue imkansız" Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, maçın son dakikalarına doğru hücumda inişli çıkışlı bir oyun sergilemelerine rağmen önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
9.02.2018 Fenerbahçe
Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos'a 1 yıl men
Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos'a 1 yıl men Panathinaikos Kulübü Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçelilere ettiği hakaretlerden dolayı 12 ay men cezası aldı.
5.02.2018 Basketbol
Aziz Yıldırım: Sakın buraya gelme!
Aziz Yıldırım: Sakın buraya gelme! Sosyal medyada yazdıklarıyla Fenerbahçe taraftarının tepkisini çeken Panathinaikos başkanı Giannakopoulos, özür telefonu açıp, “İstanbul’a gelmem nasıl karşılanır” diye başkan Aziz Yıldırım'a sordu. Sarı lacivertli kulübün başkanı ise Panathinaikos Başkanı Giannakopoulos’a küfürlerini misliyle iade etti: Sakın buraya gelme!
25.01.2018 Fenerbahçe
O başkandan F.Bahçe taraftarına küfür!
O başkandan F.Bahçe taraftarına küfür! Panathinaikos'un ilginç hareketleriyle tanınan başkanı Dimitris Giannakopoulos, Instagram hesabından çok sert ifadeler kullandı; ailesi hakkında konuşan Türk takipçilerine, "Türkiye'ye evinize gelir sizi..." şeklinde ağır sözler yazdı.
20.01.2018 Fenerbahçe
Obradovic'ten Yıldırım'a sürpriz!
Obradovic'ten Yıldırım'a sürpriz! Fenerbahçe Doğuş’un Panathinaikos galibiyetiyle mutlu olan başkan Aziz Yıldırım, ikinci hediyeyi bizzat coach Obradovic’in elinden aldı. Obra, aralarındaki dostluğu bilen bir Sırp ressam arkadaşının yaptığı tabloyu maç sonrası Yıldırım’a hediye etti
19.01.2018 Fenerbahçe
Panathinaikos Başkanı Dimitris'ten olay Obradovic paylaşımı!
Panathinaikos Başkanı Dimitris'ten olay Obradovic paylaşımı! Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic ile ilgili yapılan bir paylaşım gündeme bomba gibi oturdu.
29.12.2017 Basketbol
Dimitris Giannakopoulos: Pantalonu adamlar giyer sen etek giy
Dimitris Giannakopoulos: Pantalonu adamlar giyer sen etek giy Panathinaikos’un sansasyonel sahibi Dimitris Giannakopoulos, Instagram hesabından bir kez daha çok büyük sükse yapan açıklamalarda bulundu.
16.06.2017 Basketbol
Çılgın başkandan ilginç ceza!
Çılgın başkandan ilginç ceza! Euroleagu'de Fenerbahçe'ye 3-0'lık ağır bir seriyle elenen Yunan ekibi Panathinaikos'ta başkan Dimitris Giannakopoulos çıldırdı, oyuncularına ilginç bir ceza verdi.
26.04.2017 Fenerbahçe
'Fenerbahçe' çıldırttı! Ölümle tehdit etmiş...
'Fenerbahçe' çıldırttı! Ölümle tehdit etmiş... Bu akşam başlayacak Panathinaikos-Fenerbahçe serisi öncesi Yunan kulübünün sahibi Dimitris Giannakopoulos, savaş naraları attı
19.04.2017 Fenerbahçe
Obra'dan Pana'ya ret!
Obra'dan Pana'ya ret! F.Bahçe Ülker’in efsane coachu Zeljko Obradovic, eski kulübü PAO’nun teklifine ret yanıtı verdi.
6.05.2015 Fenerbahçe
Hakem odasını bastılar
Hakem odasını bastılar THY Euroleague'de Panathinaikos ile CSKA Moskova arasında oynanan ve Yunan temsilcisinin 86-85'lik skor ile galip geldiği müsabakanın ardından şoke eden bir olay yaşandı.
22.04.2015 Basketbol
Yine bize hüsran!
Yine bize hüsran! F.Bahçe Ülker 55 sayıda kalarak Panathinaikos’a yenildi
8.12.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Dimitris Giannakopoulos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dimitris giannakopoulos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.