Giannakopoulos: Yaşadığım bunca yıl boyunca hayatımda hiç böyle bir ihanet yaşamadım
Giannakopoulos: Yaşadığım bunca yıl boyunca hayatımda hiç böyle bir ihanet yaşamadım Takımın başına Ergin Ataman'ı getiren ve EuroLeague için iddialı bir kadro kuran Panathinaikos'ta Başkan Dimitris Giannakopoulos, Dimitris Itoudis ve yeni transfer Papagiannis hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
1.08.2023 THY Euroleague
Dimitris Giannakopoulos: ''Obradovic benim için öldü''
Dimitris Giannakopoulos: ''Obradovic benim için öldü'' Yaptığı açıklamalar nedeniyle Euroleague yönetiminden 1 yıl maçlara girme cezası alan Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Fenerbahçe'yi hedef alan açıklamalarına devam ediyor.
8.04.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: Sakın buraya gelme!
Aziz Yıldırım: Sakın buraya gelme! Sosyal medyada yazdıklarıyla Fenerbahçe taraftarının tepkisini çeken Panathinaikos başkanı Giannakopoulos, özür telefonu açıp, “İstanbul’a gelmem nasıl karşılanır” diye başkan Aziz Yıldırım'a sordu. Sarı lacivertli kulübün başkanı ise Panathinaikos Başkanı Giannakopoulos’a küfürlerini misliyle iade etti: Sakın buraya gelme!
25.01.2018 Fenerbahçe
Dimitris Giannakopoulos: Pantalonu adamlar giyer sen etek giy
Dimitris Giannakopoulos: Pantalonu adamlar giyer sen etek giy Panathinaikos’un sansasyonel sahibi Dimitris Giannakopoulos, Instagram hesabından bir kez daha çok büyük sükse yapan açıklamalarda bulundu.
16.06.2017 Basketbol