Dimitar Rangelov

Dimitar Rangelov

Son dakika Dimitar Rangelov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dimitar Rangelov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dimitar Rangelov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dimitar Rangelov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dimitar rangelov gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 dimitar rangelov haberi bulunmuştur. Tüm dimitar rangelov haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmet Taşdemir: "Hayalim Süper Lig'de takım çalıştırmak"
İsmet Taşdemir: "Hayalim Süper Lig'de takım çalıştırmak" Spor Toto 1. Lig takımlarından Ümraniyespor'un teknik direktörü İsmet Taşdemir, kırmızı-beyazlılarda başarılar elde ederek, gelecekte Süper Lig'de takım çalıştırmak istediğini söyledi.
16.08.2018 TFF 1.Lig
Bektaş: "Bizi kimsenin koruduğu yok"
Bektaş: "Bizi kimsenin koruduğu yok" Spor Toto 1. Lig'de ikinci sırada bulunan Ümraniyespor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, ligin 31. haftasında üçüncü sırada yer alan MKE Ankaragücü ile oynayacakları karşılaşmayı kazanarak rakipleriyle puan farkını 4'e çıkarmak istediklerini söyledi.
12.04.2018 TFF 1.Lig
Ümraniye liderlikten kopmuyor!
Ümraniye liderlikten kopmuyor! TFF 1. Lig'in 13. haftasında Ümraniyespor, sahasında Altınordu'yu konuk etti.
26.11.2017 TFF 1.Lig
Atiker Konyaspor'da 5 ayrılık
Atiker Konyaspor'da 5 ayrılık Yeşil-beyazlı kulüp, sözleşmesi sona eren futbolcular Rangelov, Meha, Mbamba, Kaya Tarakçı ve Mehmet Uslu ile yeni sezonda devam etmeyecek.
20.06.2017 Konya Spor
"Bir gün telefonum çaldı, arayan Klopp'tu"
"Bir gün telefonum çaldı, arayan Klopp'tu" Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un futbolcusu Dimitar Rangelov, kariyerinin dönüm noktasının, 2009'da Almanya 1. Futbol Ligi'nin (Bundesliga) güçlü ekiplerinden Borussia Dortmund'a transfer olduktan sonra ayağının kırılması olduğunu söyledi.
13.01.2017 Konya Spor
Moussa Sow haftanın en iyisi seçildi
Moussa Sow haftanın en iyisi seçildi Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow, UEFA Avrupa Ligi'nde 4. haftanın "en iyi oyuncusu" seçildi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Konyaspor, Portekiz'de direnemedi
Konyaspor, Portekiz'de direnemedi UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında Sporting Braga ile Konyaspor karşı karşıya geldi.
3.11.2016 Konya Spor
Braga - Konyaspor
Braga - Konyaspor UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda 1 puanda kalan Atiker Konyaspor, 4. maçında deplasmanda Braga ile karşılaşıyor.
3.11.2016 Konya Spor
Aykut Kocaman: "Futbolda korku yok"
Aykut Kocaman: "Futbolda korku yok" Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. haftasında deplasmanda Portekiz'in Braga takımı ile yapacakları maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.
2.11.2016 Konya Spor
Konyaspor Avrupa'ya ilk kez açılıyor
Konyaspor Avrupa'ya ilk kez açılıyor UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında yarın sahasında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla karşılaşacak
14.09.2016 Konya Spor
Sneijder hayat verdi!
Sneijder hayat verdi! 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde bugün 4 grupta 10 karşılaşma oynandı.
6.09.2016 Arşiv
Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu
Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi kadrosu belli oldu.
3.09.2016 Konya Spor
Bajic: Kaçmak değil dönmek için sabırsızlandım
Bajic: Kaçmak değil dönmek için sabırsızlandım Ülkemizin geçtiği zor dönemde pek çok yabancı kaçacak yer aradı, bahanelerle sözleşmelerini feshetmeye çalıştı. Konyaspor’un forveti Rijad Bajic ise aksine kendisine verilen tarihten 4 gün önce Türkiye’ye döndü.
25.07.2016 Konya Spor
T.Konyaspor Feneri gözüne kestirdi
T.Konyaspor Feneri gözüne kestirdi Riad Bajic:"Fenerbahçe karşısında gol atarak takımıma 3 puanı kazandırmak istiyorum"
6.11.2015 Konya Spor
Rangelov ve Meha'ya milli davet
Rangelov ve Meha'ya milli davet Yeşil-beyazlı Rangelov ve Meha ülkelerinin milli takımlarına çağrıldı
1.10.2015 Konya Spor
Hedef ilk üç puan
Hedef ilk üç puan Torku Konyaspor'un golcü futbolcusu Dimitar Rangelov, Mersin İdmanyurdu maçını kazanıp, sahalarındaki ilk 3 puanı almak istediklerini belirtti.
20.09.2015 Konya Spor
Rangelov, 1 yıl daha Konyaspor'da
Rangelov, 1 yıl daha Konyaspor'da Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor, Bulgar golcü Dimitar Rangelov'un sözleşmesini 1 yıl uzattı.
16.06.2015 Konya Spor
PFDK'dan kupa cezası
PFDK'dan kupa cezası PFDK, Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin ardından Galatasaray ve Bursaspor'a 45 bin TL para cezası verdi.
9.06.2015 Galatasaray
Galatasaray'ı da gözüne kestirdi
Galatasaray'ı da gözüne kestirdi Torku Konyaspor'un Bulgar golcüsü Dimitar Rangelov, Galatasaray maçını da boş geçmek istemiyor.
6.05.2015 Konya Spor
144 Gün sonra golle buluştu
144 Gün sonra golle buluştu Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Torku Konyapsor'un forvet oyuncusu Dimitar Rangelov, 144 gün sonra gol hasretine son verdi.
18.04.2015 Konya Spor
Kocaman, 5 futbolcuyu kadro dışı bıraktı
Kocaman, 5 futbolcuyu kadro dışı bıraktı Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, eleştirilen futbolculardan Hleb, Rangelov, Vukovic, Özgür ve Tolga'yı kadro dışı bıraktı.
27.12.2014 Konya Spor
Konyaspor'dan bir transfer daha!
Konyaspor'dan bir transfer daha! Torku Konyaspor Dimitar Rangelov'u kadrosuna kattı.
25.06.2014 Konya Spor
Beşiktaş ve F.Bahçe PFDK'da
Beşiktaş ve F.Bahçe PFDK'da Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, birçok kulübü ligin son haftasında oynanan mücadeleler sonrasında PFDK'ya sevk etti.
2.06.2015 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Dimitar Rangelov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dimitar rangelov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.