Dilberay

Dilberay

Son dakika dilberay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dilberay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dilberay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilberay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilberay gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 dilberay haberi bulunmuştur. Tüm dilberay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büşra Pekin değişimi ile 'yok artık' dedirtiyor! Son haliyle ilgili konuştu
Büşra Pekin değişimi ile 'yok artık' dedirtiyor! Son haliyle ilgili konuştu 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programı ile şöhreti yakaladıktan sonra birçok dizi ve filmde kamera karşısına geçen Büşra Pekin, geçtiğimiz günlerde geçirdiği değişimle gündeme gelmişti. Son haline yorum yağan ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
1.10.2023 Magazin
Oyuncu Büşra Pekin'in değişimi şaşırttı! Son halini görenler tanıyamadı
Oyuncu Büşra Pekin'in değişimi şaşırttı! Son halini görenler tanıyamadı Dilberay filmi ile izleyici karşına çıkan Büşra Pekin imaj tazeledi. Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan Büşra Pekin'in son hali olay yarattı. Ünlü oyuncunun paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu.
30.09.2023 Magazin
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı Kanal D'de yayınlanacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasının jürisinde yer alarak ekrana dönen Büşra Pekin, son zamanlarda fiziği ve yüzündeki değişimi ile sık sık gündem oluyor. Estetik yaptırmadığını söyleyen Pekin, son olarak saçlarını değiştirdi. Büşra Pekin'in yeni imajı çok beğenildi.
9.04.2023 Magazin
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı'
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı' Çok Güzel Hareketler programı ile tanıdığımız ve birçok önemli projede yer alıp kendini kanıtlayan oyuncu Büşra Pekin, yüzündeki değişimiyle sık sık magazin gündeminde yer aldı. Cuma günü başlayacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Büşra Pekin değişimini, özel hayatını, aşkı ve ünlü olmayı anlattı. İşte samimi açıklamaları...
2.04.2023 Magazin
Büşra Pekin'in makyajsız görüntüsü dikkat çekti!
Büşra Pekin'in makyajsız görüntüsü dikkat çekti! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla tanınan Büşra Pekin son olarak Dilberay filminde gösterdiği performansla adından söz ettirmişti. Oyunculuğunun yanı sıra değişimi ile de adından söz ettiren Büşra Pekin son olarak yine hayranlarını şaşırtmayı başardı. Önceki gün bir mekandan çıkan Pekin makyajsız görüntüsü ile dikkat çekti.
16.03.2023 Magazin
Büşra Pekin deniz sezonunu açtı!
Büşra Pekin deniz sezonunu açtı! ‘Dilberay’ filmi için kilo alan Büşra Pekin aldığı kilolardan kurtuldu ve Hawaii'ye tatile gitti. Ünlü oyuncu Hawaii tatilinden karelerini de Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.
26.05.2022 Magazin
Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor! Başrolde ise...
Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor! Başrolde ise... Müslüm Gürses, Bergen ve Dilberay'ın ardından 2007'de hayata veda eden şarkıcı Barış Akarsu'nun yaşamının da beyazperdeye taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.
10.04.2022 Magazin
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti...
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti... Acıların kadını lakaplı şarkıcının hayatını anlatan yapım için seyirci sinema salonlarına koştu. 'Bergen' heyecanı, gişe rakamlarına yansıdı.
8.03.2022 Magazin
Büşra Pekin'den dikkat çeken açıklamalar: “Çantamda hep içlik taşırım!”
Büşra Pekin'den dikkat çeken açıklamalar: “Çantamda hep içlik taşırım!” Her hafta konuklarını sürpriz bir biçimde açıklayan, farklı konular hakkında samimi ve eğlenceli sohbete sahne olan, birbirinden sıra dışı soruların yer aldığı bölümlerle temponun hiç düşmediği Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu, vizyona giren Dilberay filminde Dilberay’ı canlandıran başarılı oyuncu Büşra Pekin oldu. Pekin, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
13.02.2022 Magazin
Sinan Akçıl'dan 'Dilberay' filmi ve Büşra Pekin açıklaması: İntihar edecek yer aradım!
Sinan Akçıl'dan 'Dilberay' filmi ve Büşra Pekin açıklaması: İntihar edecek yer aradım! Şarkıcı Sinan Akçıl, önceki akşam DJ Doğuş Çabakçorlar ile Etiler'de bir müzik stüdyosuna girerken görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Akçıl, galasına katıldığı 'Dilberay' filmi ve başrolü üstlenen Büşra Pekin ile ilgili övgü dolu sözler kullandı.
5.02.2022 Magazin
Arda Kural'dan sevindiren mesaj: Savaşı kazandım, geri dönüyorum!
Arda Kural'dan sevindiren mesaj: Savaşı kazandım, geri dönüyorum! 2019 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Dilber Ay’ın yaşamını anlatan, yılın en merakla beklenen filmlerinden ‘Dilberay’ın İstanbul galası, Kanyon’da düzenlendi. Ünlü isimlerin akın ettiği galada, 2000’li yıllarda yıldızı parlayan ancak sonrasında zor günler geçiren oyuncu Arda Kural da vardı. Gazetecilerle konuşan oyuncu, “Kendi içimde bir savaş başlattım ve kazandım” ifadelerini kullandı.
4.02.2022 Magazin
Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek?
Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Ses ve sinema sanatçısı Dilber Ay’ın hayatının anlatıldığı yapımcılığını Fikri Harika Yapım ile Aytaç Medya’nın üstlendiği Dilber Ay filminin ne zaman sinemalara geleceği merak ediliyor. Senaryosunu Kamuran Süner ile Nalan Merter Savaş’ın yazdı, müzik direktörlüğünü İskender Paydaş, görüntü yönetmenliğini İngiliz Jean Paul Seresin’in yapacağı Dilbey ay filminin, yönetmen koltuğunda Hakan Kırkavaç oturuyor. Dilbey Ay filminin çekimleri Kasım ayında başladı. Peki, Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Dilber Ay filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
2.02.2022 Kültür Sanat
Ayberk Pekcan öldü mü? Ayberk Pekcan kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne?
Ayberk Pekcan öldü mü? Ayberk Pekcan kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne? Ayberk Pekcan öldü mü? Oyuncu Ayberk Pekcan hayatını kaybetti. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu geçen hafta memleketi Mersin’de yoğun bakına kaldırılmıştı. Oyuncu bugün tedavi gördüğü Mersin'de hayatını kaybetti. Peki, Ayberk Pekcan kimdir, kaç yaşında öldü?
24.01.2022 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 27 Haziran Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 27 Haziran Salı Kanal D’nin 27 Haziran Salı günkü yayın akışı erken saatlerde Emin Çapa ile Sabah Haberleri ile başlıyor ve bayramın son gününde renkli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında İrem Derici ile Eğlenmene Bak isimli program ekranlarda olacak. Yine eğlenceli bir bölüm sizleri bekliyor! Kanal D’nin 27 Haziran Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Dilberay canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!
Dilberay canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! Türk Halk Müziği sanatçısı Dilberay, 19 yıllık eşi İbrahim Bey'le birlikte 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu.
27.02.2017 Televizyon
Üç öğün kavurma yiyorum
Üç öğün kavurma yiyorum Emre Saygı’nın ‘Hadi Be’ programının bu haftaki konuğu Dilberay’dı...
16.11.2016 Magazin
'Şarkıcı olmasın diye kızımı dövdüm'
'Şarkıcı olmasın diye kızımı dövdüm' Emre Saygı’nın Facebook’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, sert mizacıyla dikkati çeken Dilberay oldu...
16.11.2016 Magazin
Dilberay: Kocam bana aşkım derse terk ederim!
Dilberay: Kocam bana aşkım derse terk ederim! Samimi sohbeti ile eğlenceli anlar yaşatan Dilberay, eşiyle olan diyaloglarını anlattı. Ünlü şarkıcı eşinin kendisine “Aşkım” şeklinde hitap etmesinden rahatsız olacağını söyledi.
19.06.2015 Sinema-Dizi
Dilberay’dan olaylı Justin Bieber yorumu!
Dilberay’dan olaylı Justin Bieber yorumu! Okan Bayülgen’in Dada programına konuk olan Dilber Ay’ın açıklamaları sosyal medyayı salladı...
18.01.2015 Magazin
İki dev buluştu
İki dev buluştu Arabesk ve halk müziğinin iki önemli ismi Dilberay ve Kahtalı Mıçı, başrolünü Önder Açıkbaş’ın oynadığı “Mazlum Kuzey” filminde biraraya geldi...
31.12.2014 Magazin
Dilberay bana bir tomar para vermişti
Dilberay bana bir tomar para vermişti Dilberay için yayına bağlanan taksici bir anısını anlatarak herkesi ağlattı.
16.10.2014 Magazin
Taksicinin ağlatan Dilberay anısı
Taksicinin ağlatan Dilberay anısı Her Şey Dahil programına konuk olan Dilberay için yayına bağlanan taksicinin anlattığı anı, stüdyodakilere ve ekran başındaki izleyicilere duygusal anlar yaşattı.
21.01.2022 Magazin
Murat Boz film yıldızı oluyor
Murat Boz film yıldızı oluyor Pucca’nın “Ay Hadi İnşallah” filminde Büşra Pekin’le başrolü paylaşacak.
15.07.2014 Magazin
F.Bahçe'den ilginç şarkı seçimi
F.Bahçe'den ilginç şarkı seçimi Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe'de futbolcular doksan dakikanın ardından şampiyonluğu doyasıya kutladılar.
28.04.2014 Futbol
Her Şey Dahilde Dilberay'la kahkaha!
Her Şey Dahilde Dilberay'la kahkaha! Her Şey Dahil isimli sabah programına katılan Dilberay, izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. İşte o anlar...
4.12.2013 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Dilberay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilberay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.