MasterChef Dilara Kavadar'ın son pozu nefes kesti!
MasterChef Dilara Kavadar'ın son pozu nefes kesti! MasterChef Türkiye 2022 sezonunun elemelerinde yer alan Dilara Kavadar, güzelliğiyle herkesin dikkatini çekmişti. Türkiye'de rekorlar kıran Binbir Gece dizisinde de yer aldığı öğrenilen Kavadar, son paylaşımıyla büyüledi. Dilara Kavadar'ın göğüs dekolteli sütyensiz pozları adeta nefes kesti.
6.08.2022 Magazin
MasterChef Dilara Kavadar bikinili tatil pozlarıyla adından söz ettirdi!
MasterChef Dilara Kavadar bikinili tatil pozlarıyla adından söz ettirdi! MasterChef Türkiye 2022 yarışmasına tanıdık bir isim katıldı. Dilara Kavadar sosyal medya paylaşımlarıyla nefes kesmeye devam ediyor. Son olarak bikinili tatil pozlarıyla dikkat çeken Kavadar, düzgün fiziğiyle olay yarattı.
4.08.2022 Magazin
MasterChef Dilara Kavadar oyuncu çıktı! Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ile aynı dizide...
MasterChef Dilara Kavadar oyuncu çıktı! Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ile aynı dizide... 'MasterChef Türkiye 2022' yarışmasına katılan Dilara Kavadar, "Mutfak deneyimim yok" demesine rağmen ilk turdaki başarısının yanı sıra güzelliği ve sempatikliğiyle de dikkat çekti. Siması birçok sosyal medya kullanıcısına tanıdık gelen Kavadar'ın, yıllar önce Türkiye'de reyting rekorları kıran dizi ile ekranlarda boy gösterdiği ortaya çıktı. İşte detaylar...
22.07.2022 Magazin