Çıplak halde bulunmuştu! Kafaları karıştıran evlilik detayı
Çıplak halde bulunmuştu! Kafaları karıştıran evlilik detayı Antalya’da çıplak haldeki cesedi battaniyeye sarılı halde toprağa gömülü olarak bulunan Dilara Kandak’ın (23) katil zanlısı olduğu iddia edilen eski eşi Ahmet Y.’nin yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Kandak’ın arkadaşı, “Dilara bana husumetli olduğu bir kişiden bahsetmedi, ancak evlenmek istediğini, çocuklarının velayetini alarak yeni bir evlilik kurmak istediğini söyledi” dedi.
15.11.2019 Gündem
Dilara Kandak cinayetinde kan donduran detaylar
Dilara Kandak cinayetinde kan donduran detaylar Antalya’da çıplak haldeki cesedi battaniyeye sarılı halde toprağa gömülü olarak bulunan Dilara Kandak’ın (23) katil zanlısı olduğu iddia edilen eski eşi Ahmet Y’nin avukatı, “Dilara’nın ölümünden önceki yakın süreçte en çok muhatap olduğu kişilerden birisi B.Y. ile huzurda dinlenen M.C.O’dır. Bu durumun aksine olarak onunla o süreçte en az görüşen kişi müvekkilim Ahmet Y’dir" dedi.
19.09.2019 Yaşam
Dilara Kandak cinayetinde eski eş hakim karşısında
Dilara Kandak cinayetinde eski eş hakim karşısında Kendisinden 40 gün boyunca haber alınamayan 23 yaşındaki Dilara Kandak'ın cesedi eli, kolu ve ayakları bağlı çıplak bir şekilde battaniyeye sarılarak gömülmüş olarak bulunmuştu. Kandak'ı öldürdüğü şüphesiyle tutuklanan eski eşi Ahmet Yorulmaz hakim karşısına çıktı.
14.11.2018 Yaşam
Eski eşi tecavüz edip öldürdü
Eski eşi tecavüz edip öldürdü Antalya'da çıplak halde battaniyeye sarılıp tarlaya atılan 23 yaşındaki Dilara Kandak'ın ölümüyle ilgili eski eşi tutuklandı. Kandak'ın eski eşi tarafından aşırı alkollü olmasından faydalanılarak, rızası dışında ilişkiye girip, cinsel saldırıda bulunduğu, bu suçu gizlemek ve delilleri ortadan kaldırmak amacıyla öldürüldüğü belirtildi.
26.10.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri