Dila, neşesiyle hastalığına meydan okudu
Dila, neşesiyle hastalığına meydan okudu Antalya'da, henüz anne karnındayken sol kolunda oluşan doku tümörü nedeniyle kolu kırılıp yeniden kaynayan Dila Günaydın (7), bu zamana kadar geçirdiği 3 ameliyatın ardından sağlığına kavuştu. Tedavisi için hastaneye her geldiğinde doktorunun hasta bilgilendirmesi için kullandığı panoya resim yapan, neşesi ve yaşam enerjisiyle hastane çalışanlarının da gönlünü kazanan Dila ile ailesi, dünyada nadir görülen hastalığı yenmenin sevincini yaşıyor.
29.02.2020 Sağlık
Ünlü olduğumun  farkında değil
Ünlü olduğumun farkında değil ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın dizisinde Gönül karakterini canlandıran Zara, önceki gün kızı Dila’yla Etiler’de bir oyuncakçıdaydı.
1.06.2017 Magazin
Üniversiteli Dila öğrenci evinde canına kıydı
Üniversiteli Dila öğrenci evinde canına kıydı Eski milletvekili Arif Ağaoğlu’nun torunu, 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Dila I. arkadaşlarıyla kaldığı öğrenci evinde antidepresan haplarla intihar etti. Genç kızın cenazesi önceki gün Karşıyaka'da defnedildi
10.12.2016 Yaşam
Dila Hanım 59.bölüm 1.tanıtım fragmanı izle 4 Nisan 2014(Dila Hanım yeni bölüm fragmanı izle Show tv)
Dila Hanım 59.bölüm 1.tanıtım fragmanı izle 4 Nisan 2014(Dila Hanım yeni bölüm fragmanı izle Show tv) Dila Hanım yeni bölüm fragmanı izle. Dila Hanım 59.bölüm 1.fragmanı izle. Dila Hanım’da sular durulmuyor. Dila Hanım her hafta cuma akşamı Show Tv’de izleyebilirsiniz.
4.04.2014 Sinema-Dizi