49 yaşındaki Songül Karlı yine dikkatleri çekti! Değişimi şoke etti
49 yaşındaki Songül Karlı yine dikkatleri çekti! Değişimi şoke etti Türkücü Songül Karlı sık sık gittiği ve neredeyse her seferinde poz vermeden ayrılmadığı kuaföründen yeni paylaşımda bulundu. Geçirdiği estetik operasyonlarla yıllara meydana okuyan ünlülerden olan Songül Karlı fit hali ile de övgüleri topluyor. Dekolteli pozları ile magazin sayfalarında sıklıkla yer bulan Songül Karlı'nın son paylaşımı yine şaşırtmadı. Geçtiğimiz günlerde yine estetik dokunuşlar yaptığını paylaşımlarıyla duyuran Songül Karlı'nın son pozları şarkıcı Hadise'ye benzetildi. İşte dalgalı saçlarıyla Songül Karlı'nın iddialı pozları...
3.03.2023 Magazin
Kim Kardashian yeni imajıyla dikkat çekti, verdiği poz ile şoke etti!
Kim Kardashian yeni imajıyla dikkat çekti, verdiği poz ile şoke etti! Dünyaca ünlü şov yıldızı Kim Kardashian, bir magazin dergisinin Eylül ayı kapağı için poz verdi. Saçlarını ve kaşlarını sarıya boyayan ünlü isim yeni imajıyla dikkat çekerken, pantolonunu indirip kalça pozu verdi. Kardashian'ın pozlarına 3 milyondan fazla beğeni geldi.
7.09.2022 Magazin
Kate Beckinsale minik bikinisiyle nefes kesti! Sosyal medyada gündem oldu
Kate Beckinsale minik bikinisiyle nefes kesti! Sosyal medyada gündem oldu İngiliz aktris Kate Beckinsale, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla kendine hayran bıraktı. 49 yaşındaki ünlü isim, diri vücuduyla gençlere meydan okudu.
6.09.2022 Magazin
Seray Sever ve 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül'den tekne pozu!
Seray Sever ve 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül'den tekne pozu! Doya Doya Moda programının bitmesinin ardından soluğu Bodrum'da kocasının yanında alan Seray Sever zaman zaman paylaşımlarıyla gündem oluyor. Seray Sever'in 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül ile pozu yine dikkat çekti.
19.10.2021 Magazin