Diego Ribas

Diego Ribas

Son dakika diego ribas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diego ribas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diego ribas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diego Ribas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diego ribas gelişmeleri de dahil olmak üzere 624 diego ribas haberi bulunmuştur. Tüm diego ribas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diego Ribas, Nani, Mesut Özil hiçbiri olmadı! Yeni 10 numara artık Arda Güler
Diego Ribas, Nani, Mesut Özil hiçbiri olmadı! Yeni 10 numara artık Arda Güler Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki süper yeteneği Arda Güler'in top tekniğinin yanı sıra oyun olgunluğu ve istatistikleri sadece sarı lacivertli camiayı değil tüm Türkiye'yi sevindiriyor.
18.04.2022 Fenerbahçe
Mesut Özil'in imza töreni tarihi belli oldu
Mesut Özil'in imza töreni tarihi belli oldu Fenerbahçe, Mesut Özil için 27 Ocak Çarşamba günü saat 15:00'te imza töreni düzenleneceğini duyurdu
25.01.2021 Fenerbahçe
Giuliano Fenerbahçe'ye geri dönüyor
Giuliano Fenerbahçe'ye geri dönüyor Al-Nasr’dan 5 aydır maaş alamayan Sambacı, FIFA’ya başvurdu. Menaceri D’Avila, serbest kalmaya hazırlanan Giuliano için müjdeyi verdi: Türkiye’ye dönebilir.
24.06.2020 Fenerbahçe
Selçuk Şahin'den Galatasaray açıklaması: Ancak böyle 20 yılda bir olur!
Selçuk Şahin'den Galatasaray açıklaması: Ancak böyle 20 yılda bir olur! Bursaspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Selçuk Şahin, kariyeri boyunca karşılaştığı önemli anlardan bahsederken 2009-10 sezonunda Galatasaray'a 36 metreden attığı golün inanılmaz bir an olduğunu söyledi. Selçuk Şahin, Galatasaray'ın bu sezonki Fenerbahçe galibiyeti için ise "20 yılda bir olur ama Fenerbahçe, yine böyle seri yakalayacak bir takım" açıklaması da yaptı.
5.05.2020 Süper Lig
Arda Turan: Arda Turan daha bitmedi, 4-5 yıl daha oynarım
Arda Turan: Arda Turan daha bitmedi, 4-5 yıl daha oynarım Türk futbol tarihinin en başarılı oyuncularından olan ve birçok kupa kazanan milli oyuncu Arda Turan, devre arasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile görüşmesinden gelecek hedeflerine, Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'dan ailesine kadar birçok konuda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
11.03.2020 Futbol
İşte Diego Ribas'ın yeni adresi!
İşte Diego Ribas'ın yeni adresi! Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Diego Ribas, MLS ekibi Orlando City ile anlaşma sağladı.
2.01.2019 Futbol
Diego Ribas serbest kalacak!
Diego Ribas serbest kalacak! Flamengo ile olan sözleşmesi sona erecek olan eski Fenerbahçeli Diego Ribas'ın, takımıyla sözleşme yenilemeyeceği belirtildi.
16.11.2018 Futbol
Brezilya'da Giuliano kadroya alınmadı
Brezilya'da Giuliano kadroya alınmadı Brezilya Milli Takımı'nın Dünya Kupası Güney Amerika Elenmeleri kapsamında Bolivya ve Şili ile oynayacağı mücadelelerin kadroları açıklandı.
15.09.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 3 isimle yollar ayrılıyor!
Fenerbahçe'de 3 isimle yollar ayrılıyor! Yeni sezonda devam etmesi istenmeyen Robin Van Persie, Van der Wiel ve Emenike’nin ayrılması halinde maaş konusunda ciddi bir adım atılacak. Transfer kısıtlamasının haricinde bu durumu da ele alması gereken sarı-lacivertliler, 3 futbolcunun gitmesiyle 10 milyon euroyu bulan bir miktarı kasasında tutacak.
31.03.2017 Fenerbahçe
Misimovic: 'Hagi'nin benimle konuşacak...'
Misimovic: 'Hagi'nin benimle konuşacak...' Bir dönem Galatasaray forması da giyen Zvjezdan Misimovic, o dönemki teknik direktörü Gheorghe Hagi hakkında sert ifadeler kullanırken daha sonra transfer olduğu Dinamo Moskova'da bir başka Rumen Dan Petrescu ile yaşadığı ilginç olayı anlattı.
27.03.2017 Galatasaray
Diego Ribas Milli Takım'a çağrıldı!
Diego Ribas Milli Takım'a çağrıldı! Eski Fenerbahçeli futbolcu Diego Ribas, Brezilya Milli takımına çağrıldı.
3.03.2017 Futbol
Dev maç öncesi çatışma çıktı: 1 ölü
Dev maç öncesi çatışma çıktı: 1 ölü Flamengo'nun Botafogo'yu 2-1 yendiği maçtan önce iki takım taraftarları arasında çıkan çatışmadan 1 kişi yaşamını yitirdi.
13.02.2017 Futbol
Diego Ribas sürprizi! Geri döndü...
Diego Ribas sürprizi! Geri döndü... Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya Ligi takımlarından Flamengo'ya imza atan Diego Ribas, tekrar Brezilya Milli Takımı'na seçildi.
23.09.2021 Futbol
Diego'ya Zico'nun forması verildi!
Diego'ya Zico'nun forması verildi! Flamengo'da Fenerbahçe'dekinin tam tersi bir görüntü ortaya koyan ve şov yapan Diego'ya, kulübün efsane ismi Zico'nun 10 numaralı forması layık görüldü.
24.09.2021 Fenerbahçe
F.Bahçeli yıldızın ardından Melo ile anlaştılar
F.Bahçeli yıldızın ardından Melo ile anlaştılar Sezon başında Fenerbahçe'de dikiş tutturamayan Diego Ribas'ı kadrosuna katan Flamengo kulübü, şimdi de Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo ile anlaşmaya vardı.
24.09.2021 Galatasaray
'Beni Kjaer kadar dinlemediler'
'Beni Kjaer kadar dinlemediler' Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'dan olay sözler!
24.09.2021 Fenerbahçe
Diego Ribas, Brezilya'yı sallamaya devam ediyor
Diego Ribas, Brezilya'yı sallamaya devam ediyor Fenerbahçe'den sezon başında ayrılan Diego Ribas, yeni takımında şov yapıyor. Ülkesinin Flamengo takımında forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Diego Ribas, çıktığı maçlarda başarılı bir performans ortaya koydu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ara transferin bütçesi hazır!
Fenerbahçe'de ara transferin bütçesi hazır! Fenerbahçe, yaz transfer döneminde tam 11 futbolcuyla yollarını ayırdı. Bu operasyon sonrası maaş bütçesinde 76 milyon TL’lik yer açıldı. Yeni gelenlere rağmen yaz dönemi kârlı kapatıldı, ocak ayına bütçe kaldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Ayrılık Diego Ribas'a iyi geldi!
Ayrılık Diego Ribas'a iyi geldi! Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen ve taraftarla yıldızı bir türlü barışmayan Diego, eski günlerine Flamengo'da dönüyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Josef de Souza antrenmanlara çıkmıyor!
Josef de Souza antrenmanlara çıkmıyor! Fenerbahçe'de Dick Advocaat'ın gelişinin ardından Josef de Souza kayıplara karıştı.
21.08.2016 Fenerbahçe
Van Persie'ye büyük jest!
Van Persie'ye büyük jest! Fenerbahçe'de Diego'nun ayrılmasının ardından 10 numaralı formanın yeni sahibi belli oldu. Hollandalı yıldız Robin van Persie, yeni sezonda 11'e veda edip 10 numarayı taşıyacak.
24.09.2021 Fenerbahçe
10 numaraya 3 aday
10 numaraya 3 aday Monaco yenilgisi sonrası gündemin ilk sırasını Vitor Pereira’nın gönderileceği iddiası aldı. Ancak yönetim, 10 numara transferinden vazgeçmiş değil. Sarı-Lacivertliler, en uygun ismi bulmak için çalışıyor.
11.08.2016 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası!
İşte Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası! Porto'nun Kolombiyalı yıldızı Quintero Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Diego ilk 3'e girdi bile!
Diego ilk 3'e girdi bile! Fenerbahçe ile yollarını ayırmasının ardından, ülkesinin Flamengo ekibi ile el sıkışan Diego Ribas, transfer piyasasına damga vurdu.
24.07.2016 Fenerbahçe
Diego Ribas'a muhteşem karşılama!
Diego Ribas'a muhteşem karşılama! Brezilya takımlarından Flamengo ile sözleşme imzalamak için ülkesine giden Diego Ribas'ı binlerce taraftar karşıladı
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Diego Ribas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diego ribas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.