Önce Fatih Terim ardından Mancini'nin korkulu rüyası olmuştu! Süper Star Galatasaray'a geliyor
Önce Fatih Terim ardından Mancini'nin korkulu rüyası olmuştu! Süper Star Galatasaray'a geliyor Galatasaray haberleri... Süper Lig'in 26.haftasında Konyaspor'a 2-1 kaybeden ve şampiyonluk yarışında morali bozulan Galatasaray'ın 14 maçlık galibiyet serisi sona ererken Sarı Kırmızılı yönetimin İtalya turuna çıktığı ve Dursun Özbek'in bazı yıldız futbolculara imza attırmak için yoğun çaba sarfettiği ortaya çıktı. Listede bulunan 4 futbolcunun içinde Arjantinli süper starın daha önce Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın karşısına çıkması ise akıllara Fatih Terim ve Mancini'yi getirdi.
18.03.2023 Galatasaray
Bu transfer Rashica ve Yunus Akgün'e eşya toplatır! Galatasaray süper starla görüşmelere başladı
Bu transfer Rashica ve Yunus Akgün'e eşya toplatır! Galatasaray süper starla görüşmelere başladı Devre arasında Uğur Çiftçi'yi kadrosuna katmak istemesine karşın Emre Taşdemir engeliyle karşı karşıya kalan ve Sivasspor'la aradaki krizi çözmeye çalışan Galatasaray'ın aslında dünyaca ünlü bir süper starla görüşmelere başladığı öğrenilirken, transferin gerçekleşmesi halinde Rashica ve Yunus Akgün'ün Sarı Kırmızılı takımdan ayrılabileceği belirtildi. İşte Galatasaray'da yaşanan sıcak gelişmeler...
23.01.2023 Galatasaray
Ali Koç '4 Avrupa devinden flama bile alamadı' dedi canlı yayında Galatasaray'ın 2 bombasını duyurdu
Ali Koç '4 Avrupa devinden flama bile alamadı' dedi canlı yayında Galatasaray'ın 2 bombasını duyurdu Süper Lig'in 19.hafta maçlarının ardından Youtube'da yayınlanan 'Son Raund' programında yaptığı açıklamalarla özellikle Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yaratan Serdar Ali Çelikler Galatasaray'ın iki bombasını duyurdu. Ali Koç hakkında 'Başkan HT'de katıldığı programda Arsenal, Tottenham, Barcelona ve Juventus'la aramız çok iyi dedi bu takımlardan daha flama alamadı ama Galatasaray 2 yıldızı bitirdi' sözlerini sarfeden Çelikler Sarı Kırmızılı taraftarları heyecanlandırırken, Ali Ece'nin Jorge Jesus eleştirileri ise bir hayli dikkat çekti.
17.01.2023 Galatasaray