Galatasaray Haberleri

Galatasaray Haberleri

Son dakika galatasaray haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galatasaray haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galatasaray haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 715 galatasaray haberleri haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni transfer Galatasaray'a bela oldu! Erden Timur'un pişmanlığı, takıma veda ediyor
Yeni transfer Galatasaray'a bela oldu! Erden Timur'un pişmanlığı, takıma veda ediyor Galatasaray'da gidecekler netleşiyor. Büyük umutlarla transfer edilen yıldız isim veda etmeye hazırlanıyor. Ara transfer döneminde yapılacak takviye adına çalışmalara hız veren Galatasaray'da ayrılacak isimler de belli oluyor. Sarı-Kırmızılılar, yıldız ismiyle vedalaşmaya hazırlanıyor.
17.11.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu depremi! Ayrılmaya karar verdi, işte yeni takımı
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu depremi! Ayrılmaya karar verdi, işte yeni takımı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'dan ayrılmayı düşündüğü ifade edildi. Alman basını yıldız oyuncunun bonservis bedelini de duyurdu. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
14.11.2023 Galatasaray
Süt yerine yoğurt almıştı! Yeni transfer bela olacak, Okan Buruk kadrodan çıkardı
Süt yerine yoğurt almıştı! Yeni transfer bela olacak, Okan Buruk kadrodan çıkardı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray erteleme maçında bu akşam İstanbulspor'la kozlarını paylaşacak. Sarı kırmızılılarda erteleme maçından sonra kadrosuna kattığı yıldızlar ise statü gereği Sarı-Siyahlılar karşısında forma giyemeyecek. Bu doğrultuda kadroda değişiklikler yapacak olan Okan Buruk kararını verdi. Öte yandan yeni transfer edilen yıldız isim ile ilgili gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...
26.09.2023 Galatasaray
Pep Guardiola'ya transfer çağrısında bulundu: Ben olsam Galatasaray'ın yıldızını asla kaçırmam
Pep Guardiola'ya transfer çağrısında bulundu: Ben olsam Galatasaray'ın yıldızını asla kaçırmam Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın eski forvetlerinden Ümit Karan 'Extra Futbol' kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un öğrencileriyle çok iyi anlaştığına dikkat çeken Karan, Zaniolo'nun gördüğü kırmızı karta değinirken, genç teknik adamın sezon sonunda Sarı Kırmızılı takımdan ayrılacak yıldız ismi açıklaması ise camiada bomba etkisi yarattı.
22.05.2023 Galatasaray
Dursun Özbek ve Okan Buruk haberi duyunca şok oldu! Yıldız futbolcu elden kaçtı
Dursun Özbek ve Okan Buruk haberi duyunca şok oldu! Yıldız futbolcu elden kaçtı Galatasaray haberleri... Bafetimbi Gomis'le yollarını ayırmaya hazırlanan, İcardi için PSG'le görüşmelerini sürdüren Galatasaray forvet arayışlarına devam ediyor... Sarı Kırmızılı yönetimin menajerini İstanbul'a getirdiği yıldız golcüyü elinden kaçırdığı öğrenilirken, 26 yaşındaki futbolcunun Marsilya, E.Frankfurt ve Napoli ile masaya oturduğu bildirildi.
16.05.2023 Fenerbahçe
Galatasaraylıların canını yakacak 8 ayrılık! Eğer Dursun Özbek elini cebine atmazsa...
Galatasaraylıların canını yakacak 8 ayrılık! Eğer Dursun Özbek elini cebine atmazsa... Galatasaray haberleri... Süper Lig'de şampiyonluğa giden ve 33.hafta itibariyle ezeli rakiplerinin 5 puan önünde olan Galatasaray'da 8 ayrılık yaşanacak. Sarı Kırmızılı kulüple sözleşmeleri sona erecek oyunculardan İcardi ve Rashica'nın durumları henüz netleşmezken, 6 futbolcunun ise daha şimdiden yeni kulüp arayışlarına geçtiği bildirildi.
10.05.2023 Galatasaray
Dursun Özbek Igor Tudor'un prensini elinden kaçırdı! Muslera derin bir 'oh' çekti
Dursun Özbek Igor Tudor'un prensini elinden kaçırdı! Muslera derin bir 'oh' çekti Galatasaray haberleri... Muslera'nın alternatifini arayan ve bunun için Serie A'ya yönelen Galatasaray'a İtalya'dan kötü haber geldi. Daha önce Igor Tudor'la birlikte çalışan 27 yaşındaki kalecinin sezon sonunda Leicester City'e gideceği ortaya çıkarken, İngilizlerin de bu anlaşmayı doğruladığı belirtildi.
2.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'da büyük kriz! Okan Buruk yıldız futbolcuyu antrenmana almadı
Galatasaray'da büyük kriz! Okan Buruk yıldız futbolcuyu antrenmana almadı Galatasaray haberleri... Süper Lig'in 32.haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'la Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor... Sarı Kırmızılı kulübün muhabirlerinden Savaş Çorlu Florya'nın nabzını tutarken, ünlü yorumcunun Futbol Plus programında Gomis krizinin perde arkasını aralaması ise büyük dikkat çekti.
28.04.2023 Galatasaray
Galatasaray camiasını ayağa kaldıran takas! 3 yılda 14 gol atan forveti teklif ettiler
Galatasaray camiasını ayağa kaldıran takas! 3 yılda 14 gol atan forveti teklif ettiler Galatasaray haberleri... Devre arası transfer sezonunda 15 milyon euro'ya alınan ve Sarı Kırmızılı formayla 6 maçta 3 gol 1 asistlik performansıyla dikkat çeken Zaniolo için Serie A devinden ilginç bir takas teklifi geldi.
20.04.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'ten 3 transfer birden! 7 milyon euro'ya anlaşma sağlandı
Dursun Özbek'ten 3 transfer birden! 7 milyon euro'ya anlaşma sağlandı Galatasaray haberleri... Yaz ayı transfer sezonunu erken açan ve özellikle 3 yıldızla yakından ilgilenen Galatasaray haziranda bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Bonservisi elinde olan 2 futbolcuyla prensip anlaşmasına varan Cimbom, Rashica için de İngiliz ekibiyle masaya otururken, İcardi'nin durumu ise Roma'nın resmi teklifi sebebiyle henüz netleşmedi.
18.04.2023 Galatasaray
Ozan Kabak'ın yerine Liverpool'a transfer olmuştu! İşte Cimbom'un yeni stoperi
Ozan Kabak'ın yerine Liverpool'a transfer olmuştu! İşte Cimbom'un yeni stoperi Galatasaray haberleri... Victor Nelsson'un takımdan ayrılma ihtimalini hesaplayan Galatasaray aradığı stoperi buldu. 2021 yılında Leipzig'den 40 milyon euro karşılığında Liverpool'a transfer olan Mali asıllı futbolcu için girişimlere başlayan Sportif AŞ yönetimi oyuncuyu kiralamak isterken, İngiliz devinin de bu teklife sıcak baktığı bildirildi.
17.04.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan 3 transfer bombası! Menajeri Florya'ya geldi
Galatasaray'dan 3 transfer bombası! Menajeri Florya'ya geldi Galatasaray haberleri... Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına daha şimdiden start veren Galatasaray 3 yıldız oyuncuyu gündemine aldı. Sol bek, orta saha ve forvet hattını güçlendirmek için kolları sıvayan Dursun Özbek ve Sportif AŞ yöneticileri Fransız futbolcunun menajerini İstanbul'a getirdi.
13.04.2023 Galatasaray
Okan Buruk'tan 8 futbolcuya talimat! 'Kendinize yeni kulüp bulun'
Okan Buruk'tan 8 futbolcuya talimat! 'Kendinize yeni kulüp bulun' Galatasaray haberleri... Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir'e 3-2 yenilerek elenen ve yönünü tamamen Süper Lig'e çeviren Galatasaray'da 8 ayrılık yaşanacak. Yaz ayı transfer dönemi çalışmalarına şimdiden başlayan Okan Buruk'un takımda istemediği oyuncular ortaya çıkarken, yönetiminin de bu ayrılıklara onay verdiği bildirildi.
6.04.2023 Galatasaray
Galatasaray'a 'yahşi' sol bek! Dursun Özbek Abdolbari Gozal ile görüşmelere başladı
Galatasaray'a 'yahşi' sol bek! Dursun Özbek Abdolbari Gozal ile görüşmelere başladı Galatasaray haberleri... Yıllardır süre gelen sol bek problemini artık çözmek isteyen ve çalışmalarına devam eden Galatasaray sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin Karabağ'da oynayan 21 yaşındaki futbolcuya talip olduğu ortaya çıkarken transferde Kayserispor ile Eyüpspor'un da devreye girdiği bildirildi.
28.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'a 'Sabıkası kabarık' golcü! Bir sezonda 18 sarı 5 kırmızı kart gördü
Galatasaray'a 'Sabıkası kabarık' golcü! Bir sezonda 18 sarı 5 kırmızı kart gördü Galatasaray haberleri... Yaz ayı transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve özellikle hücum hattına yatırım yapmak isteyen Galatasaray iki yıldızın peşine düştü. Ada ekibiyle sezon sonunda kontratı bitecek olan kırmızı kart canavarı golcü için görüşmelere başlayan Sarı Kırmızılı yöneticiler 34 yaşındaki sağ kanatla da masaya oturmuş durumda...
27.03.2023 Galatasaray
Mertens gerçekleri ortaya çıktı! Herkes sakat biliyordu ama değilmiş
Mertens gerçekleri ortaya çıktı! Herkes sakat biliyordu ama değilmiş Galatasaray haberleri... Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarında forma giyemeyen Belçikalı yıldız hakkında ortaya atılan iddia Galatasaray cephesinde şok etkisi yarattı. Ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler Vole programında Mertens'le ilgili çok çarpıcı ifadeler kullanırken, Çelikler'in Yusuf Demir sözleri ise camiada ciddi ciddi tartışılmaya başlandı.
21.03.2023 Galatasaray
Önce Fatih Terim ardından Mancini'nin korkulu rüyası olmuştu! Süper Star Galatasaray'a geliyor
Önce Fatih Terim ardından Mancini'nin korkulu rüyası olmuştu! Süper Star Galatasaray'a geliyor Galatasaray haberleri... Süper Lig'in 26.haftasında Konyaspor'a 2-1 kaybeden ve şampiyonluk yarışında morali bozulan Galatasaray'ın 14 maçlık galibiyet serisi sona ererken Sarı Kırmızılı yönetimin İtalya turuna çıktığı ve Dursun Özbek'in bazı yıldız futbolculara imza attırmak için yoğun çaba sarfettiği ortaya çıktı. Listede bulunan 4 futbolcunun içinde Arjantinli süper starın daha önce Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın karşısına çıkması ise akıllara Fatih Terim ve Mancini'yi getirdi.
18.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'da inanılmaz transfer sürprizi! Kümeye oynayan takımdan oyuncu önerdi: Sakın kaçırmayın
Galatasaray'da inanılmaz transfer sürprizi! Kümeye oynayan takımdan oyuncu önerdi: Sakın kaçırmayın Galatasaray haberleri... İcardi'nin durumunu henüz netleştiremeyen, Mostafa Mohamed içinse Nantes'ın vereceği kararı bekleyen Galatasaray forvet arayışlarına başladı. Driens Mertens'in menajerliğini üstlenen Stijn Francis'in Sarı Kırmızılı yöneticilere Belçikalı bir golcü teklif ettiği anlaşılırken, Mertens'in de oyuncuya kefil olduğu bildirildi.
17.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk depremi! 3 yıldızla birlikte gidiyor
Galatasaray'da Okan Buruk depremi! 3 yıldızla birlikte gidiyor Galatasaray haberleri... Daha önce Başakşehir'de şampiyon olan ve Şampiyonlar Ligi arenasında boy gösteren Okan Buruk'un Galatasaray'da yakaladığı başarı Avrupa devlerinin dikkatinden kaçmadı. İtalya basını genç teknik adamın yeni adresini duyururken, Buruk'un anlaşmanın kağıda dökülmesi halinde 3 yıldızı da yanında götüreceği bildirildi.
15.03.2023 Galatasaray
Okan Buruk 2 futbolcunun hesabını kesti! 'Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz'
Okan Buruk 2 futbolcunun hesabını kesti! 'Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz' Galatasaray haberleri... Süper Lig'in 25.haftasında NEF Stadı'nda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen ve dişli rakibini İtalyan yıldız Zaniolo'nun golüyle deviren Galatasaray'da Nelsson'un yerine Kaan Ayhan forma giymeye hazırlanırken, Okan Buruk'un Haziran ayını görür görmez iki futbolcusuyla yollarını ayıracağı öğrenildi.
13.03.2023 Galatasaray
Galatasaray menajer Carlos Leite ile görüşmelere başladı! Dursun Özbek'in aklı fikri 10'da
Galatasaray menajer Carlos Leite ile görüşmelere başladı! Dursun Özbek'in aklı fikri 10'da Galatasaray haberleri... Pogba, Di Maria, Firmino gibi süper starları gündemine alan Galatasaray'ın aslında bambaşka bir yıldızla ilgilendiği ortaya çıktı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin 29 yaşındaki 10 numaranın menajeriyle bir araya geldiği öğrenilirken, Okan Buruk'un da gelişmeleri anbean yakından takip ettiği bildirildi.
9.03.2023 Galatasaray
Fenerbahçe maçı öncesi Galatasaray'da kriz! Okan Buruk yıldız futbolcuyu haşladı: Kendine gel
Fenerbahçe maçı öncesi Galatasaray'da kriz! Okan Buruk yıldız futbolcuyu haşladı: Kendine gel Galatasaray haberleri... Yarın NEF Stadı'nda Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek olan ve Fenerbahçe derbisi öncesi kötü bir sürprizle karşılaşmak istemeyen Galatasaray'da Okan Buruk'un bazı oyuncularıyla sık sık mini toplantı yaptığı öğrenilirken, başarılı teknik adamın 32 yaşındaki futbolcusuna 'Artık kendine gel' uyarısında bulunduğu bildirildi.
3.01.2023 Galatasaray
Okan Buruk 'Yeni Visca'yı' buldu! Dursun Özbek'ten flaş transfer hamlesi
Okan Buruk 'Yeni Visca'yı' buldu! Dursun Özbek'ten flaş transfer hamlesi Galatasaray haberleri... Süper Lig'in 13.haftasında evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı 2-1 yenen Galatasaray'da her ne kadar İcardi'nin attığı goller konuşulsa da Sarı Kırmızılı takımın derbinin gizli kahramanı için harekete geçtiği ve Dursun Özbek'in İngilizlerle masaya oturduğu bildirildi. İşte Cimbom'da yaşanan sıcak transfer gelişmesi...
7.11.2022 Galatasaray
Galatasaray'a 'Yeni Abdul Kader Keita' geliyor! Seferovic eşyalarını topladı
Galatasaray'a 'Yeni Abdul Kader Keita' geliyor! Seferovic eşyalarını topladı Galatasaray haberleri... Yaz ayı transfer döneminde büyük umutlarla transfer edilmesine karşın Süper Lig'de kendisinden beklenen patlamayı yapamayan, hatta Okan Buruk'un 'antrenmanlarda bile iyi gözükmüyor' diyen Seferovic'in geri gönderileceği öğrenilirken, Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldız bir golcüyle prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.
2.11.2022 Galatasaray
25 milyon euro'luk yıldız bedavaya imza atabilir! Galatasaray'dan 2023'ün ilk transferi
25 milyon euro'luk yıldız bedavaya imza atabilir! Galatasaray'dan 2023'ün ilk transferi Galatasaray haberleri... Haris Seferovic, Gomis ve İcardi ile sezon sonunda büyük bir ihtimalle yollarını ayıracak olan Galatasaray şimdiden forvet avına çıktı. Sarı Kırmızılı kulübün Haziran ayında Barcelona ile sözleşmesi sona erecek olan dünya yıldızıyla ilgilendiği ortaya çıkarken, Erden Timur'un Monchi'yle amansız bir yarışa girdiği bildirildi.
30.10.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.