Dhkp-C Operasyonu

Dhkp-C Operasyonu

Son dakika DHKP-C operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DHKP-C operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DHKP-C operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dhkp-C Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dhkp-c operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 dhkp-c operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm dhkp-c operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyon: 8 şüpheli yakalandı
İstanbul'da terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyon: 8 şüpheli yakalandı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, DHKP-C silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde 8 şüpheli yakalandı.
24.05.2023 Gündem
Sultangazi'de DHKP-C operasyonu: 3 gözaltı
Sultangazi'de DHKP-C operasyonu: 3 gözaltı Sultangazi'de gece saatlerinde düzenlenen terör operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul’da DHKP-C operasyonu: 4 gözaltı
İstanbul’da DHKP-C operasyonu: 4 gözaltı İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri DHKP-C bölge sorumlusu olduğu belirtilen bir kişinin sansasyonel eylem yapacağı istihbaratı üzerine çalışmaya başladı.
29.09.2021 Gündem
'Salak bir  savcının  önüne gelir!...'
'Salak bir savcının önüne gelir!...' ÇHD'li avukatların sorgulandığı geceye ilişkin fıkra gibi detay...
29.09.2021 Gündem
Fransa’yı ayağa kaldıran Türk kızı
Fransa’yı ayağa kaldıran Türk kızı Sevil Sevimli, DHKP-C’li olmakla suçlandı
29.09.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere müjde vererek, "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz" dedi.
21.05.2023 Gündem
DHKP/C'li Gülten Matur'a 22,5 yıl hapis istemi
DHKP/C'li Gülten Matur'a 22,5 yıl hapis istemi İstanbul'da silahlı terör örgütü DHKP/C'nin Türkiye Merkez Komitesi Üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklanan Gülten Matur hakkında "Silahlı Terör Örgütü Kurma veya Yönetme" suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
3.01.2023 Gündem
Pençe-Kilit'te 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit'te 3 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
11.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi duyurdu: Talimatı verdim!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi duyurdu: Talimatı verdim! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan yüksek fiyatla mücadele ilgili olarak, "İnşallah 1 Mart'tan itibaren beklentileri karşılayacak adımları atacağız. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin saysını 180'den 500 çıkarma kararı aldık. Gerekirse daha sonra bu sayıları 1000'e kadar arttıracağız. Devletin görevi bu. " dedi.
24.02.2021 Siyaset
Terör örgütü DHKP-C'nin sözde Türkiye sorumlusu Caferi Sadık Eroğlu yakalandı
Terör örgütü DHKP-C'nin sözde Türkiye sorumlusu Caferi Sadık Eroğlu yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Sarıyer'de bir adrese düzenlenen operasyon ile DHKP-C terör örgütünün sözde Türkiye sorumlusu Caferi Sadık Eroğlu'nu gözaltına aldı.
12.02.2021 Gündem
İstanbul merkezli 12 ilde DHKP/C'ye operasyonu! 93 gözaltı...
İstanbul merkezli 12 ilde DHKP/C'ye operasyonu! 93 gözaltı... İstanbul merkezli 12 ilde, terör örgütü DHKP/C'nin sözde yönetici kadrosuna düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı olan 120 kişiden 93'ü yakalandı.
29.10.2020 Gündem
Ömer Çelik'ten son dakika önemli açıklamalar
Ömer Çelik'ten son dakika önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu keyfi değildir bir zorunluluktur!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu keyfi değildir bir zorunluluktur! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ortaya çıkan tablonun, Türkiye'nin S-400 hava savunma sistemi tedarikinin tamamen kendi toprakları içinde ve bölgesinde barışı koruma amaçlı olduğunu gösterdiğini belirterek, "Biz, S-400'leri alarak savaşa hazırlanmıyoruz. Barışı ve kendi milli güvenliğimizi garanti altına almaya çalışıyoruz. Savunma sanayimizi geliştirmeye yönelik diğer tüm atılımlarımızın da amacı budur." dedi.
14.07.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi yanılma yaşayacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciddi yanılma yaşayacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Meydanların diline baktığımızda, bu seçimde çok ciddi bir yanılmayı anket şirketleri yaşayacak. Gerçek anketi pazar akşamı göreceğiz' dedi.
28.03.2019 Siyaset
Bakan Soylu açıkladı: O teröristler sığınakta yakalandı
Bakan Soylu açıkladı: O teröristler sığınakta yakalandı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, "İstanbul’da emniyetimiz, DHKP/C Türkiye sorumlusu dahil, biri yeşil listeden, ikisi gri listeden, 7 teröristi sığınakta ele geçirdi" dedi.
26.02.2019 Gündem
Asıl büyük hamleler daha sonra yapılacak
Asıl büyük hamleler daha sonra yapılacak Afrin operasyonu için “Şu ana kadar yaptıklarımız ısınma turları bile sayılmaz” diyen Cumhurbaşkanı, İdlib’in de çözüleceğini ve Suriyeli göçmenlerin döneceğini söyledi: 3,5 milyonu burada ilanihaye saklayacak halimiz yok
8.02.2018 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'dan önemli açıklamalar
Bakan Çavuşoğlu'dan önemli açıklamalar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bir televizyon kanalında katıldığı programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
6.02.2018 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ünal: Münbiç'e de gireceğiz Allah'ın izniyle
AK Parti Sözcüsü Ünal: Münbiç'e de gireceğiz Allah'ın izniyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Suriye'nin Afrin kentinde terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na değinerek, "Biz, Fırat Kalkanı'ndan sonra Afrin'e başlayınca önce 'Afrin'i yapamazsınız' dediler. Şimdi bize diyorlar ki 'Münbiç'i yapamazsınız.' Münbiç'e de gireceğiz Allah'ın izniyle" dedi.
4.02.2018 Siyaset
AK Parti bombacısı tutuklandı!
AK Parti bombacısı tutuklandı! Yunanistan’da DHKP-C’ye yönelik operasyonda tutuklanan 9 Türk’ün kimliği açıklandı. Yakalananlar arasında 2013’te AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı’na LAW’lı ve bombalı saldırının faili Hasan Biber de var
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Bayram tatili 10 gün!
Son dakika: Bayram tatili 10 gün! Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Bekir Bozdağ açıklama yaptı. Bozdağ, bayram tatilinin 10 gün olacağını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarları hakkındaki dava başladı
Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarları hakkındaki dava başladı Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarları hakkında "PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DHKP/C'ye müzahir oldukları" iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda firari sanıklar Can Dündar ve İlhan Tanır ile aralarında Akın Atalay, Kadri Gürsel, Ahmet Şık ve "jeansbiri" hesabının sahibinin de bulunduğu 12'si tutuklu 19 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması yapılıyor
29.09.2021 Gündem
FETÖ ABD'nin terör raporunda!
FETÖ ABD'nin terör raporunda! Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ABD Dışişleri Bakanlığı'nın 2016 terör raporuna girdi. Daha önce PKK ve DEAŞ'ın yer aldığı raporda FETÖ ilk kez bulunuyor.
29.09.2021 Gündem
DHKP-C'nin üst düzey ismi İstanbul'da öldürüldü
DHKP-C'nin üst düzey ismi İstanbul'da öldürüldü İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda terör örgütü DHKP-C'ye büyük darbe vuruldu. DHKP-C'nin üst düzey ismi Sıla Abalay ölü olarak ele geçirildi
29.09.2021 Gündem
Dilek Doğan davasında karar verildi
Dilek Doğan davasında karar verildi Dilek Doğan davasında sanık polis memuru, "Bilinçli taksirle ölüme sebebiyet vermek"ten 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
Terörist babası açlık grevine başladı!
Terörist babası açlık grevine başladı! Öldürülen DHKP/C'li oğlunun cesedi göçükte kaldı diye açlık grevi başlattı
25.02.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dhkp-C Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dhkp-c operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.