DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? DGS ek tercih sonuç (yerleştirme sonuç) sorgulama ekranı…
DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? DGS ek tercih sonuç (yerleştirme sonuç) sorgulama ekranı… Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih merakla bekleniyor. 15 Ekim’de alınan ek tercih başvuruları 21 Ekim’de sona erdi. İki yıllık ön lisans programlarını dört yıllık lisans programlarına tamamlamak isteyen adaylar için ek tercihlerini de yaptı. Peki, DGS ek tercih sonuçları açıklandı mı? 2021 DGS ek tercih sonuçları sonuç sorgulama ekranı…
25.10.2021 Eğitim
DGS ek tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak, DGS ek yerleştirme ne zaman sonuçlanacak?
DGS ek tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak, DGS ek yerleştirme ne zaman sonuçlanacak? DGS ek tercih sonuçları açıklandı mı? 15 Ekim'de başlayan DGS ek tercih başvuruları sona erince adaylar, DGS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. DGS sonuçları ÖSYM ve e-Devlet sistemine giriş yaparak öğrenilebilecek. Peki, DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS ek yerleştirme ne zaman sonuçlanacak?
23.10.2021 Eğitim