DGS 2. ek tercih sonuçları açıklandı mı, ÖSYM DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? E-devlet DGS ek tercih sonuç sorgulama sayfası!
DGS 2. ek tercih sonuçları açıklandı mı, ÖSYM DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? E-devlet DGS ek tercih sonuç sorgulama sayfası! 2021 DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2 yıllık ön lisans programını 4 yıla tamamlamak isteyenlerin girdiği DGS sınavında ek tercih sonuçları bekleniyor. Ek tercih başvuruları 15 Ekim’de alındı, 21 Ekim’de sona erdi. Peki, ÖSYM DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? İşte DHS ek tercih sorgulama sayfası…
26.10.2021 Eğitim
DGS ek tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak, DGS ek yerleştirme ne zaman sonuçlanacak?
DGS ek tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM DGS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak, DGS ek yerleştirme ne zaman sonuçlanacak? DGS ek tercih sonuçları açıklandı mı? 15 Ekim'de başlayan DGS ek tercih başvuruları sona erince adaylar, DGS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. DGS sonuçları ÖSYM ve e-Devlet sistemine giriş yaparak öğrenilebilecek. Peki, DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS ek yerleştirme ne zaman sonuçlanacak?
23.10.2021 Eğitim