Dev Anlaşma

Dev Anlaşma

Son dakika dev anlaşma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dev anlaşma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dev anlaşma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dev Anlaşma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dev anlaşma gelişmeleri de dahil olmak üzere 608 dev anlaşma haberi bulunmuştur. Tüm dev anlaşma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan dev anlaşma! 25 milyon euro gelir
Galatasaray'dan dev anlaşma! 25 milyon euro gelir Galatasaray, Puma ile 2024-2025 sezonunun başından itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı.
20.11.2023 Galatasaray
Baykar ve Ukrayna arasında dev anlaşma!
Baykar ve Ukrayna arasında dev anlaşma! Ukrayna Savunma Bakanlığı ve Baykar arasında Ukrayna'da insansız hava araçlarının (İHA) bakım ve onarımı için bir merkez inşa etmek üzere anlaşma imzalandı.
31.07.2023 Ekonomi
Galatasaray'da 3 yıllık dev anlaşma
Galatasaray'da 3 yıllık dev anlaşma Galatasaray, SOCAR ile 3 yıllık Sponsorluk Reklam ve Tanıtım Hakları sözleşmesi imzalandığını açıkladı. Azerbaycanlı enerji markası, sarı kırmızılıların UEFA organizasyonlarında forma göğüs sponsoru olarak yer alacak.
11.07.2023 Galatasaray
Dev anlaşma KAP'a bildirildi! Galatasaray’ın yeni projesi hayata geçiyor
Dev anlaşma KAP'a bildirildi! Galatasaray’ın yeni projesi hayata geçiyor Emlak Konut, Florya arazisindeki Galatasaray'a ait olmayan 40 dönümlük arsanın Sarı Kırmızılı ekibe satıldığını KAP'a bildirdi. Bu arazi için 1 milyar 171 milyon 800 bin TL ödeyecek olan Cim Bom, Kemerburgaz projesini hayata geçirebilecek.
2.03.2023 Galatasaray
Savunma sanayiinde dev anlaşma! Baykar ve ASELSAN imzaları attı
Savunma sanayiinde dev anlaşma! Baykar ve ASELSAN imzaları attı İnsansız Hava Aracı (İHA) teknolojinlerinde dünya markası haline gelen Baykar ve savunma sanayinin milli gücü Aselsan SAHA EXPO 2021’de el sıkıştı. İnsansız hava araçlarını ithal ürünlere bağımlılıktan kurtaran CATS Elektro-Optik Keşif, Gözetleme ve Hedefleme Sistemi’nde teslimatlar devam ederken iki tarafta yeni sözleşme için imza attı.
12.11.2021 Ekonomi
Dev şirket teklifi beğenmedi! 66 milyar liralık satış iptal oldu
Dev şirket teklifi beğenmedi! 66 milyar liralık satış iptal oldu Market zincirinden şaşırtan karar! 66 milyarlık dev anlaşma iptal edildi. İngiltere'nin en büyük dördüncü süpermarket zinciri Vm Morrisonms, Clayton ve Dubilier&Ricer'ın yaptığı 5.5 milyar sterlinlik satın alma teklifini reddettiğini duyurdu.
21.06.2021 Ekonomi
Türkiye ile İngiltere arasında dev anlaşma!
Türkiye ile İngiltere arasında dev anlaşma! İngiltere Brexit'le birlikte ticaret anlaşmalarını sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Avrupa Birliği'yle ticaret anlaşması yapan İngiltere Türkiye ile masaya oturdu. Türkiye ile Birleşik Krallık arasında Serbest Ticaret Anlaşması imzalandı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Birleşik Krallık ile Türkiye arasındaki Serbest Ticaret Anlaşması (STA) ile Gümrük Birliği'nin 25 yıl boyunca getirdiği kazanımları korurken, Birleşik Krallık ile ilişkileri daha da derinleştirme yönünde ilk adımı attıklarını bildirdi.
29.12.2020 Ekonomi
Türkiye ve Ukrayna arasında dev anlaşma! İmzalar atıldı!
Türkiye ve Ukrayna arasında dev anlaşma! İmzalar atıldı! Türkiye ve Ukrayna, uzun süredir görüşülen ortak korvet (savaş gemisi) ve SİHA (Silahlı İnsansız Hava Aracı) üretimi konusunda anlaşmaya vardı ve karşılıklı imzalar atıldı.
15.12.2020 Ekonomi
NATO'dan 1 milyar dolarlık dev anlaşma!
NATO'dan 1 milyar dolarlık dev anlaşma! NATO, erken uyarı ve gözlem uçakları (AWACS) filosunu modernleştirmek için Boeing International ile 1 milyar dolarlık anlaşmaya imza attı.
27.11.2019 Dünya
Türkiye ile Katar arasında dev anlaşma!
Türkiye ile Katar arasında dev anlaşma! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ve Katar Merkez Bankası arasında imzalanan anlaşma sonucu ikili para takası miktarı 5 milyar dolara yükseltildi.
26.11.2019 Ekonomi
ASELSAN ile MSB arasında dev anlaşma!
ASELSAN ile MSB arasında dev anlaşma! ASELSAN ile Milli Savunma Bakanlığı arasında Deniz Kuvvetleri Komutanlığının ihtiyacı olan keşif ve gözetleme sisteminin tedarik edilmesi amacıyla 54,5 milyon dolarlık sözleşme imzalandı.
6.11.2019 Bilim ve Teknoloji
OYAK, British Steel'i satın almak için ön anlaşmaya vardı
OYAK, British Steel'i satın almak için ön anlaşmaya vardı Ordu Yardımlaşma Kurumu, demir çelik sektöründe İngiltere başta olmak üzere Fransa ve Hollanda`da üretim faaliyetleri bulunan, İngiliz sanayi devi British Steel`i satın almak üzere ön anlaşmaya vardı.
16.08.2019 Ekonomi
Beyazıt Öztürk'ten dev anlaşma!
Beyazıt Öztürk'ten dev anlaşma! Ünlü içecek firması; dünyada Michael Jackson, Britney Spears, David Beckham, Jennifer Lopez, Beyonce, Lionel Messi, Muhammed Salah, Türkiye’de ise 2019 yılı için aralarında Beyazıt Öztürk'ün de bulunduğu isimlerle anlaştı.
15.03.2019 Magazin
Juventus'tan 408 milyon avroluk dev anlaşma
Juventus'tan 408 milyon avroluk dev anlaşma İtalyan ekibi, Adidas markası ile sponsorluk anlaşmasını 408 milyon avro karşılığında Haziran 2027'ye kadar uzattı.
21.12.2018 İtalya
Dolara karşı dev anlaşma
Dolara karşı dev anlaşma Çin ve Japonya merkez bankaları arasında ikili para takası (SWAP) anlaşmasının imzalandığı açıklandı.
28.10.2018 Ekonomi
Türkiye'den dev anlaşma
Türkiye'den dev anlaşma Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye ile Kazakistan arasındaki ticaret hacmini birkaç yıl içinde 5 milyar dolara ve ardından da 10 milyar dolar seviyelerine çıkartmayı amaçladıklarını belirterek, "Türkiye ve Kazakistan arasında 1,7 milyar dolarlık, 18'i ticari olmak üzere 22 anlaşmanın imzalanmasına hep birlikte tanıklık edeceğiz" dedi.
12.09.2018 Ekonomi
Vestel'den dev anlaşma! Manisa'da üretilecek...
Vestel'den dev anlaşma! Manisa'da üretilecek... Vestel, Daewoo Electronics ile iş birliğini güçlendiriyor. Artık Daewoo markalı çamaşır makinelerinin yanı sıra kombi, buzdolabı, bulaşık makinesi ve televizyon ürün grupları da Manisa’daki Vestel City'de üretilecek.
28.08.2018 Ekonomi
Türkiye'den alacaklar! Irak ile dev anlaşma
Türkiye'den alacaklar! Irak ile dev anlaşma Irak hükümeti, elektrik ithal etmek ve yurt içi iletim ve üretim kapasitesini geliştirmek için Türkiye ile bir anlaşmaya vardı.
21.08.2018 Dünya
3,5 milyar dolarlık dev anlaşma imzalandı
3,5 milyar dolarlık dev anlaşma imzalandı Finli cep telefonu üreticisi Nokia ile Alman telekomünikasyon devi T-Mobile arasında 5G teknolojisi için 3,5 milyar dolarlık anlaşma imzalandığı bildirildi.
30.07.2018 Dünya
THY'den dev anlaşma!
THY'den dev anlaşma! Türk Hava Yolları (THY) kurumsal seyahat anlamında dünyanın önde gelen acentelerinden biri olarak görülen American Express Global Business Travel (GBT) ile bir anlaşma imzaladı.
2.07.2018 Ekonomi
Müzik endüstrisinde 2,3 milyar dolarlık dev anlaşma
Müzik endüstrisinde 2,3 milyar dolarlık dev anlaşma Japonya merkezli müzik şirketi Sony'den yapılan açıklamada, müzik yapım ve yayım devi EMI'nin yüzde 60 hissesine sahip Birleşik Arap Emirlikleri'nden Mubadala Yatırım Şirketi ile Sony arasında anlaşma imzalandığı duyuruldu.
22.05.2018 Dünya
Türkiye, İran ve Katar arasında dev anlaşma
Türkiye, İran ve Katar arasında dev anlaşma Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Türkiye, İran ve Katar arasında kara yolu taşımacılığı anlaşmasının yakında imzalanacağını söyledi.
7.11.2017 Ekonomi
İtalyan devi Benelli, yatırım için Türkiye'yi seçti
İtalyan devi Benelli, yatırım için Türkiye'yi seçti Türkiye'de motosiklet sektörünün önde gelen markalarından Kuba Motor ile İtalyan kökenli ve dünya genelinde dev firmaların arasında yer alan Benelli anlaşma imzaladı. Buna göre Benelli, İtalya ve Çin'den sonra üçüncü üretim tesisini Gaziantep'te kuracak.
16.10.2017 Ekonomi
Son dakika haberi: Dev anlaşma! Rusya ile...
Son dakika haberi: Dev anlaşma! Rusya ile... Rusya Federal Askeri-Teknik İşbirliği'nden gelen son dakika haberlerine göre, Rusya ile Irak zırhlı araçlar konusunda büyük bir anlaşmaya imza attı.
24.08.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dev Anlaşma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dev anlaşma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.