Saç dökülmesini önlüyor!
Saç dökülmesini önlüyor! Son yıllarda birçok hastalığın tedavisinde başarılı sonuç veren kök hücrenin saç dökülmesine karşı da güvenilir bir yöntem olduğunu belirten Doç. Dr. Filiz Topaloğlu Demir “Kulak arkasından alınan 3 adet saç köklerini içeren deri parçası özel bir cihazla 50 mikrondan daha küçük parçalara ayrılır. Bir çözelti haline dönüştürülerek, dökülmekte olan alanlara enjekte edilir. Bu işlemle ince ve hasarlı saçlar iyileştirilir, doğal saç uzaması desteklenir ve saç dökülmesi kontrol altına alınır” dedi.
2.10.2021 Sağlık
“Diyet ve stres akne oluşumuna etki edebiliyor”
“Diyet ve stres akne oluşumuna etki edebiliyor” Çok sık karşılaşılan cilt hastalıklarından birinin sivilce olduğunu söyleyen Dermotoloji Uzmanı Behram Danış, “Diyet ve stres akne oluşumuna etki edebiliyor” dedi.
16.04.2021 Sağlık
Akne deyip geçmeyin!
Akne deyip geçmeyin! Sivilce olarak bilinen akne sorunu, birçok yaştan insanın ortak sorunudur. Çeşitli tedavi yöntemleri olsa da akneler her zaman tedaviye cevap vermeyebilir. Dermatoloji Uzmanı Dr. Saliha Kırbaş, akne ve tedavisiyle ilgili bilgi verdi.
27.11.2019 Sağlık
Tırnak kırılması için uzmanından açıklama geldi
Tırnak kırılması için uzmanından açıklama geldi Dermatoloji Uzmanı Dr. Serpil Özyılmaz, sık ve kolay kırılan tırnakların çoğunlukla vücuttaki bir eksikliğin göstergesi olduğunu söyleyerek, "Sıvı sabunlar tırnak kırılmasına neden oluyor." dedi.
6.11.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri