Derince

Derince

Son dakika Derince haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Derince ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Derince haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derince

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derince gelişmeleri de dahil olmak üzere 686 derince haberi bulunmuştur. Tüm derince haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kocaeli'nde tadilat yapılan evde çöken duvarın altında kalan Muhammed, öldü
Kocaeli'nde tadilat yapılan evde çöken duvarın altında kalan Muhammed, öldü Kocaeli'nin Derince ilçesinde, tadilat yapılan evde çöken duvarın altında kalan Muhammed Enes Kahya (14), hayatını kaybetti.
30.03.2024 Gündem
Kira artışı kavgasında kiracısını bacağından vurdu
Kira artışı kavgasında kiracısını bacağından vurdu Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Z.T., kira artışı sebebiyle tartıştığı kiracısı S.Y.'yi tabanca ile bacağından vurdu. S.Y. hastaneye kaldırılırken, kaçan Z.T. bir süre sonra polise teslim oldu.
19.03.2024 Gündem
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim Kocaeli’de, ramazanda davul çalmasına izin vermediği Samet Ş.'nin tabancayla vurduğu Yeniyalı Mahallesi Muhtarı Metin Kaplan, “Başka mahallede ikamet ettiği için davul çalmasına izin vermedim. Alkollü olduğunu anladım ve olumlu konuşmaya çalıştım. Ortak çalmayı teklif etti, onu kabul etmedim. İyi geceler deyip, arkamı döndüm. Tam yürürken sağ bacağımda acıyı hissettim” dedi.
5.03.2024 Gündem
Limanda atık tankında patlama meydana geldi
Limanda atık tankında patlama meydana geldi Kocaeli'nin Derince ilçesindeki özel limanda, atık tankında patlama oldu. Patlama sonrası çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
4.03.2024 Gündem
Yaşlı adamı demir çubukla döverek öldürmüştü, "tecavüz" iddiasında bulundu
Yaşlı adamı demir çubukla döverek öldürmüştü, "tecavüz" iddiasında bulundu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde cezaevinden çıktıktan 4 gün sonra yaşlı adamı demir çubukla vurarak öldüren sanığın yargılanmasına başlandı. Olay tarihinde tinerin etkisinde olduğunu söyleyen sanık, maktulün kendisine henüz 13 yaşındayken tecavüz ettiğini, olay günü de karşılaştıklarında kendisine aynı şeyleri yapacağı korkusuyla olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.
21.12.2023 Gündem
Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı; ev hapsi tepkisi
Marketteki cinayetin görüntüleri ortaya çıktı; ev hapsi tepkisi Kocaeli'nde Mustafa Şişek, 19 yaşındaki oğlunun hayatını kaybettiği kazadan sonra otomobili kullanan Belfun Doğramacı ve eşi Sevda Doğmacı'ya markette silahla ateş açtı. Saldırıda Belfun Doğramacı hayatını kaybederken, Sevda Doğramacı yaralanmıştı. Dehşet anlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken, saldırı sonrası tutuklanan Şişek'in ise geçirdiği kalp ameliyatı sonrası ev hapsinde alındığı öğrenildi. Şişek'in ev hapsine tepki gösteren Sevda Doğramacı "O dışarıda dolaşıyor, benim eşim toprağın altında. O şimdi ailesiyle evinde otururken, ben evimde yalnız oturuyorum. Can güvenliğimden de korkuyorum" dedi. 
21.12.2023 Gündem
Türkiye Kupası’nda 3 maça oynadı… İlk yarının sonunda gelen golle 57 bin 994 TL kazandı!
Türkiye Kupası’nda 3 maça oynadı… İlk yarının sonunda gelen golle 57 bin 994 TL kazandı! Misli’de Türkiye Kupası heyecanı dolu dolu yaşanıyor. Süper oranlarla üyelerine daha fazla kazanma fırsatı sunan Misli’de bir üye, dün oynanan kupa maçları arasında 3’üne tercihlerde bulundu.
6.12.2023 İddaa
Liseli kıza sınıfta 'Çok güzel saçların varmış senin' diyerek dehşeti yaşattılar! Valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı...
Liseli kıza sınıfta 'Çok güzel saçların varmış senin' diyerek dehşeti yaşattılar! Valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı... Liseli kız öğrenci sınıfta dehşeti yaşadı. Kocaeli’nin Derince ilçesindeki bir lisede kız öğrenci, sınıf arkadaşı kızı, darbetti. O anlar başka bir öğrencinin cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığını bildirdi.
22.11.2023 Gündem
Muğla'da su seviyesi düşünce tarihi köy evleri ortaya çıktı!
Muğla'da su seviyesi düşünce tarihi köy evleri ortaya çıktı! Su seviyesi düşünce Muğla'nın Milas İlçesi'ndeki eski Günlük köyü yapıları gün yüzüne çıktı. Muğla'da 8 bin 300 dekar tarım arazisinin sulanmasını sağlayan Milas Derince Barajındaki su seviyesinin düşmesi ile birlikte, baraj kıyısında bulunan eski köyün yapıları gün yüzüne çıktı.
24.08.2023 Yaşam
TMO silosundaki patlamadan dram çıktı! Konteynerde yaşayan ailesine destek olmak için Kocaeli'ne gitmiş
TMO silosundaki patlamadan dram çıktı! Konteynerde yaşayan ailesine destek olmak için Kocaeli'ne gitmiş Kocaeli’nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) silosundaki patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ekrem Kalkan gözyaşları arasında baba ocağında toprağa verildi.
10.08.2023 Gündem
TMO silolarındaki patlamada yaralılardan 1'i yaşamını yitirdi
TMO silolarındaki patlamada yaralılardan 1'i yaşamını yitirdi Kocaeli'nin Derince ilçesinde TMO'ya ait silolarda yaşanan patlamada ağır yaralanan Ekrem Kalkan (20), hayatını kaybetti.
9.08.2023 Gündem
Bakan Koca'dan TMO silosundaki patlamaya ilişkin açıklama
Bakan Koca'dan TMO silosundaki patlamaya ilişkin açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli'nin Derince ilçesindeki TMO silosunda meydana gelen patlamanın ardından yaralıların tedavisinin sürdüğünü bildirdi.
7.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tek haneye indireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tek haneye indireceğiz Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Akbelen ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçici veya dönemsel sıkıntıların yol açtığı parçalı bulutlu havalara güvenerek fitne yelkenlerini şişirmek isteyenler yine hüsrana uğrayacaklardır" diye konuştu.
7.08.2023 Gündem
Derince Limanı'ndaki patlama kamerada!
Derince Limanı'ndaki patlama kamerada! Kocaeli'de Derince Limanı çevresinde patlama meydana geldi. Bölgede dumanlar yükselirken, çok sayıda ekip sevk edildi.
7.08.2023 Vatan TV
Kocaeli Derince Limanı'ndaki TMO'nun silosunda patlama meydana geldi!
Kocaeli Derince Limanı'ndaki TMO'nun silosunda patlama meydana geldi! Kocaeli'de Derince Limanı mevkiinde büyük bir patlama oldu. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
7.08.2023 Vatan TV
Kocaeli'nin Derince ilçesinde patlama! 12 kişi yaralandı
Kocaeli'nin Derince ilçesinde patlama! 12 kişi yaralandı Kocaeli'nin Derince ilçesindeki Toprak Mahsulleri Ofisi deposunda patlama meydana geldi. TMO silosunda meydana gelen patlamaya ilişkin açıklamalarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince’de TMO silosundaki patlamada yaralı sayısının 12'ye yükseldiğini, yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğunu söyledi.
7.08.2023 Gündem
Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptı
Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte iş bırakma eylemi yaptı HEKİMSEN, Türkiye genelinde 21 STK ile birlikte 2 günlük iş bırakma eylemi yaptı.
2.08.2023 Gündem
İzmit Körfezi’nin iki yakası bir araya geldi: 2 bin 650 metre kulaç attılar
İzmit Körfezi’nin iki yakası bir araya geldi: 2 bin 650 metre kulaç attılar İzmit Körfezi’nin iki yakasını bir araya getiren açık yüzme yarışında heyecan dolu anlar yaşandı. 600 sporcunun 2 bin 650 metre yüzdüğü yarışta, 16 yaşındaki Muhammet Yavuz Selim Oğuz birincilik madalyasını göğüsledi.
30.07.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Marmaray'ı 10 yılda 1 milyar kişi kullandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Marmaray'ı 10 yılda 1 milyar kişi kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Marmaray'ı 10 yılda tam 1 milyar kişi kullandı. Marmaray, 64 ülkeden oluşan 745 milyonluk Avrupa Kıtası nüfusundan daha fazla yolucuyu taşımış durumda. Bu bir yatırım ve işletme başarısıdır" dedi.
25.07.2023 Ekonomi
Dağ 200 yıldır hayat veriyor! Batmanlı su ailelerin geçim kaynağı oldu: 3 ayda 150 bin lira kazandırıyor
Dağ 200 yıldır hayat veriyor! Batmanlı su ailelerin geçim kaynağı oldu: 3 ayda 150 bin lira kazandırıyor Batman'ın Kozluk ilçesinde dağdan doğal olarak akan tuzlu suyu işleyerek kristal tuza dönüştüren 45 haneli Derince köyünde aileler, 3 ayda 150 bin lira kazanıyor.
19.07.2023 Yaşam
Metruk evde yıkım sırasında sundurma çöktü: 2 ölü
Metruk evde yıkım sırasında sundurma çöktü: 2 ölü Kocaeli'nin Derince ilçesinde tek katlı metruk evin yıkımı sırasında sundurmanın çökmesi sonucu göçük altında kalan Metin Akkaya (47) ve Ömer Faruk Yıldız (15) hayatını kaybetti.
26.06.2023 Yaşam
Freni tutmayan TIR, ağaca çarptı; dorsedeki 2 iş makinesi 100 metrelik uçuruma yuvarlandı
Freni tutmayan TIR, ağaca çarptı; dorsedeki 2 iş makinesi 100 metrelik uçuruma yuvarlandı Kocaeli’nin Körfez ilçesinde rampadan inerken frenleri tutmayınca sürücüsünün yavaşlatmak için yaklaşık 50 metre boyunca bariyere sürterek ilerlediği TIR, ağaca çarparak durdu. TIR’daki 1 kişi yaralanırken, dorsede yüklü olan 2 iş makinesi yaklaşık 100 metrelik uçurumdan yuvarlandı.
16.06.2023 Gündem
Uzmanı YKS öncesi uyardı: Dinlenin ve uyku düzenini oluşturun
Uzmanı YKS öncesi uyardı: Dinlenin ve uyku düzenini oluşturun Bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geri sayım başladı. yoğun ve yorucu bir hazırlık sürecinin ardından sınav heyecanı yaşayan öğrenciler ve ailelerine önerilerde bulunan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Nilüfer Şehriban Özabacı, dinlenme ve uyku düzenine dikkat çekerek son gün soru çözmeyin uyarısında bulundu.
12.06.2023 Eğitim
Oy verme işlemi bitimine dakikalar kala gelinlik ve damatlıkla geldiler
Oy verme işlemi bitimine dakikalar kala gelinlik ve damatlıkla geldiler Kocaeli’nin Derince ilçesinde Tuba-Kadir Marangoz çifti oy verme işleminin tamamlanmasına dakikalar kala sandığa gelinlik ve damatlıkla gelerek oy kullandı.
28.05.2023 Yaşam
Mahallede hamam böceği kabusu! Gece saatlerinde ortaya çıkıyor
Mahallede hamam böceği kabusu! Gece saatlerinde ortaya çıkıyor Kocaeli’nin Derince ilçesi İbni Sina Mahallesi'ndeki bir sokakta çok sayıda hamam böceği evlere girdi. Gündüz sayıları azalan hamam böcekleri, gece saatlerinde yeniden ortaya çıktı.
17.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Derince ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derince haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.