Deren Talu İnstagram

Deren Talu İnstagram

Son dakika Deren Talu instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deren Talu instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deren Talu instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deren Talu İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deren talu instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 deren talu instagram haberi bulunmuştur. Tüm deren talu instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deren Talu sevgilisi Baran Tınaz ile romantik pozlarını paylaştı
Deren Talu sevgilisi Baran Tınaz ile romantik pozlarını paylaştı Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, Instagram hesabından sevgilisi Baran Tınaz ile pozlarını paylaştı.
7.01.2022 Magazin
Deren Talu'dan Acun Ilıcalı açıklaması!
Deren Talu'dan Acun Ilıcalı açıklaması! Bugün eşi Şeyma Subaşı'dan tek celsede boşanan Acun Ilıcalı ile adı anılan Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu isyan etti. 22 yaşındaki Talu'nun ardından Defne Samyeli'den de açıklama geldi.
26.11.2018 Magazin
Deren Talu’dan bikinili paylaşım
Deren Talu’dan bikinili paylaşım Annesi Defne Samyeli'nin bikinili paylaşımlarının ardından sosyal medyada benzer kareler yayınlayan kızı Deren Talu (21), son paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
27.08.2018 Magazin
Deren Talu'dan cesur paylaşım!
Deren Talu'dan cesur paylaşım! Sunucu ve oyuncu Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, adından söz ettirmeye devam ediyor.
12.12.2017 Magazin
Deren'e rekor sayıda dizi teklifi!
Deren'e rekor sayıda dizi teklifi! Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, bu sezon yapımcıların yeni gözdesi oldu.
29.08.2017 Magazin
Deren Talu'nun pozu olay oldu!
Deren Talu'nun pozu olay oldu! Deren Talu instagram hesabından 3 kare fotoğraf paylaştı. Şort ve göbeğini ortada bırakan dekolteli bir kıyafet tercih eden Deren Talu'nun bu paylaşımına yorum yağdı.
27.08.2017 Magazin
Defne Samyeli ve kızı Deren Talu Bodrum'da!
Defne Samyeli ve kızı Deren Talu Bodrum'da! Defne Samyeli ile model kızı Deren Talu, önceki gün Bodrum'da böyle yakalandılar.
1.09.2017 Magazin
Defne-Deren aynı okulda!
Defne-Deren aynı okulda! Defne Samyeli, 2 ay boyunca kızı Deren'in eğitim gördüğü Amerika'daki okulunda oyunculuk kurslarına gidecek.
3.05.2017 Magazin
Deren Talu festivalde coştu
Deren Talu festivalde coştu Deren Talu, arkadaşı Melissa Nahcivan ile birlikte Coachella Müzik Festivali'nden fotoğraf paylaştı. Deren Talu'nun sosyal medya paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı...
18.04.2017 Magazin
Deren Talu'dan kardeşi Derin Talu'ya koruma!
Deren Talu'dan kardeşi Derin Talu'ya koruma! Deren ve Derin Talu kardeşler katıldıkları defilede görüntülendi. Deren Talu, kardeşine yaşadığı şiddet olayıyla ilgili soru sorulmasını engelledi.
4.05.2023 Magazin
Deren Talu mayo tercihiyle Instagram'ı salladı! 'Yerli Kendall Jenner'
Deren Talu mayo tercihiyle Instagram'ı salladı! 'Yerli Kendall Jenner' Ünlü sunucu, oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, sosyal medya pozlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımıyla gündeme gelen Talu, son olarak mayolu pozlarıyla dikkat çekti.
26.07.2022 Magazin
Deren Talu sezonu açtı! Çiçekli bikinisiyle poz verdi...
Deren Talu sezonu açtı! Çiçekli bikinisiyle poz verdi... Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu,sezonu Alaçatı'da açtı. Denizin ve güneşin tadını çıkaran Talu, önceki gün bikinili pozlarını da Instagram'dan hesabından paylaştı.
14.06.2022 Magazin
Defne Samyeli'den kızı Deren'e doğum günü mesajı
Defne Samyeli'den kızı Deren'e doğum günü mesajı Sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren, 23 yaşında bastı.
21.11.2019 Magazin
Deren Talu aşk kaçamağını kendi elleriyle ifşa etti
Deren Talu aşk kaçamağını kendi elleriyle ifşa etti Önceki gün Santorini'ye giden Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, aşk kaçamağını kendi elleriyle ifşa etti. Yanındaki gizemli erkeğin kolunu paylaşan Talu, panikle bu kareyi silse de iş işten geçmişti...
31.07.2019 Magazin
Deren Talu'dan yeni bikinili paylaşım
Deren Talu'dan yeni bikinili paylaşım Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren, iddialı Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
25.06.2019 Magazin
Deren Talu'ya babasından uyarı!
Deren Talu'ya babasından uyarı! Gerek fiziği olsun gerek Instagram paylaşımlarıyla olsun sık sık adından söz ettiren Deren Talu’ya babası Eren Talu’dan uyarı geldi.
22.04.2019 Magazin
Deren Talu'dan Cem Yılmaz paylaşımı!
Deren Talu'dan Cem Yılmaz paylaşımı! Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, Instastory'den Cem Yılmaz paylaşımında bulundu.
4.04.2019 Magazin
Deren'den kardeşine uyarı: Hemen taksiye bin
Deren'den kardeşine uyarı: Hemen taksiye bin Defne Samyeli'nin, 2011 yılında boşandığı Mimar Eren Talu'dan olan kızları Deren ile Derin Talu, İstanbul Bebek'teki bir gece kulübünden çıkarken görüntülendi. Deren, kardeşini, ''Dikkatli ol, hemen taksiye binin!'' diyerek uyardı.
29.10.2018 Magazin
Yılın aşk bombası! Defne Samyeli ile Ali Sunal...
Yılın aşk bombası! Defne Samyeli ile Ali Sunal... Güzelliği ile her dönem dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü haber spikeri Defne Samyeli ile oyuncu Ali Sunal aşk yaşıyor.
29.09.2017 Magazin
Bikinili Defne Samyeli nefes kesti!
Bikinili Defne Samyeli nefes kesti! İşletmeci Ayşe Kucuroğlu'nun, sosyal medya hesabından paylaştığı Defne Samyeli fotoğrafları dikkati çekti.
29.08.2017 Magazin
Deren Talu'dan Under the Table pozu!
Deren Talu'dan Under the Table pozu! Defne Samyeli ile Eren Talu'nun kızları Deren Talu, müzede çekildiği fotoğrafı Instagram'da paylaştı.
1.02.2017 Magazin
Küçük kızıyla ilk kez fotoğraf paylaştı
Küçük kızıyla ilk kez fotoğraf paylaştı O da en az ablası kadar güzel...
13.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deren Talu İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deren talu instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.