Derb

Derb

Son dakika derb haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derb ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derb haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derb gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 derb haberi bulunmuştur. Tüm derb haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derbi erteleniyor mu? İki kulüp ve TFF'den flaş açıklama
Derbi erteleniyor mu? İki kulüp ve TFF'den flaş açıklama Pazartesi NEF Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde olumsuz hava koşulları sebebiyle sarı kırmızılı yöneticiler maçın ertelenmesi için TFF'ye başvurdu. TFF topu Beşiktaş'a atarken, Emre Kocadağ'dan flaş bir açıklama geldi.
11.03.2022 Galatasaray
İhbar yine Almanya'dan
İhbar yine Almanya'dan Derbinin ertelenmesine Almanya’dan gelen bir e-posta ihbarının neden olduğu belirlendi. Yapılan incelemede tek kullanımlık bir mail adresi tespit edilirken, kullanıcısı ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.
22.03.2016 Galatasaray
Derbinin tüm biletleri satıldı
Derbinin tüm biletleri satıldı Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi için tüm biletler satıldı.
5.03.2015 Galatasaray
Ünal Aysal'a şok cevap!
Ünal Aysal'a şok cevap! PFDK'ya sevk edilen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal hakkındaki karara yapılan itiraz reddedildi.
18.10.2014 Galatasaray
G.Saray'ı kızdıracak sözler!
G.Saray'ı kızdıracak sözler! 'Hazırlık maçlarında isterse 10 gol atsınlar...'
17.08.2012 Futbol
Derbiye kan bulaştı
Derbiye kan bulaştı DERB‹DE takımlarını yalnız bırakmak istemeyen G...
24.10.2010 Futbol
10 kişiyle bile F.Bahçe
10 kişiyle bile F.Bahçe Selçuk’un atılmasıyla 76 dakika eksik oynayan Kanarya, geleneği yine bozmadı.. F.Bahçe’yi 810 gündür yenemeyen G.Saray, kaderine razı oldu
22.07.2010 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Derb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.