Depremzedelere 15 bin TL ne zaman verilecek? Kira ve taşınma desteği başvurusu nasıl yapılır?
Depremzedelere 15 bin TL ne zaman verilecek? Kira ve taşınma desteği başvurusu nasıl yapılır? Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ili etkiledi. Depremden etkilenen milyonlarca insan için alınan yeni yardım kararlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Kira ve taşınma desteği olarak açıklanan yardımda depremzedele 15 bin TL yardım yapılacak. Deprem bölgesinden taşınacaklara verilecek kira ve taşınma desteği başvurusu nereye ve nasıl yapılacak?
10.02.2023 Ekonomi
Depremzedelere kira yardımı ne kadar? Kira yardımı kaç yıl yapılacak, depremzede istediği ilde kiraya çıkabilecek mi? Depremzede kira yardımı başvurusu nasıl yapılır?
Depremzedelere kira yardımı ne kadar? Kira yardımı kaç yıl yapılacak, depremzede istediği ilde kiraya çıkabilecek mi? Depremzede kira yardımı başvurusu nasıl yapılır?  Depremde can kaybı sayısı 18.991'e yükseldi. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremzedelere kira yardımı yapılacağını duyurdu. Peki, Depremzedelere kira yardımı ne kadar? Kira yardımı kaç yıl yapılacak, depremzede istediği ilde kiraya çıkabilecek mi? Depremzede kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? 
10.02.2023 Gündem