Depem

Depem

Son dakika depem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan depem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını depem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Depem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan depem gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 depem haberi bulunmuştur. Tüm depem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Verileriniz depremde yok olmasın! Kale gibi korunuyor
Verileriniz depremde yok olmasın! Kale gibi korunuyor Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerin ardından dijitalleşmenin ve veri merkezlerinin önemini bir kez daha gündeme geldi. Yıkıcı depremlere hazırlıklı olan, izolatör ve güç kaynaklarıyla donatılan bu veri merkezleri yedeklenen bilgileri kale gibi koruyor, kesintisiz erişim sağlıyor.
28.02.2023 Gündem
Depremzedeler ödemeyecek! Vergi istisnası için harekete geçildi
Depremzedeler ödemeyecek! Vergi istisnası için harekete geçildi Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar ile ilgili yeni düzenlemeler yapılıyor. Depremzedelerin veraset ve intikal vergisi ödemesi için Meclis’te yasal düzenleme yapılması da bekleniyor. Ayrıca; deprem bölgesinde yer alan çalışanlara, işverenlerinin yapacağı 50 bin liraya kadar olan nakdi yardımlar için yasal düzenleme ile vergi istisnası tanınması gündemde.
28.02.2023 Ekonomi
Son dakika... Datça'da korkutan deprem
Son dakika... Datça'da korkutan deprem Datça'da 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
11.08.2021 Gündem
Malatya'da 4.0 büyüklüğünde deprem!
Malatya'da 4.0 büyüklüğünde deprem! Malatya'nın Hekimhan ilçesinde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi deprem haberini son dakika olarak duyurdu. Hekimhan'da meydana gelen depremin büyüklüğü ise 4.0 olarak açıklandı. Saat 08.33'te meydana gelen depremin derinliğinin ise 5.00 km olarak açıklandı.
31.07.2020 Gündem
Manisa'da korkutan deprem!
Manisa'da korkutan deprem! Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi.
29.03.2020 Gündem
Kıbrıs'ta 4,1 büyüklüğünde deprem
Kıbrıs'ta 4,1 büyüklüğünde deprem Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
Deprem bulutlarını NASA’ya anlatacak!
Deprem bulutlarını NASA’ya anlatacak! BURAK KARA / bkara@gazetevatan...
6.12.2014 Arşiv
Buldan'da 4.5 büyüklüğünde deprem
Buldan'da 4.5 büyüklüğünde deprem Denizli'nin Buldan İlçesi'nde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depem ilk belirlemelede göre can ve mal kaybına yolaçmazken, hissedilen bölgelerde kısa süreli endişe yarattı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Depem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki depem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.