Denizlide Deprem

Denizlide Deprem

Son dakika Denizlide deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Denizlide deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Denizlide deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Denizlide Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan denizlide deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 denizlide deprem haberi bulunmuştur. Tüm denizlide deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Denizli'de korkutan deprem
Denizli'de korkutan deprem Denizli'nin Çardak ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
14.08.2019 Gündem
Denizli'de şiddetli deprem! Birçok ilde hissedildi
Denizli'de şiddetli deprem! Birçok ilde hissedildi Denizli'de saat 14.19'da şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem Aydın, Antalya, Muğla, Burdur, Uşak ve Isparta'da da hissedildi. AFAD depremin büyüklüğünü 6 olarak açıkladı. Deprem büyük paniğe neden oldu. Denizli Valisi Karahan, can kaybının olmadığı bilgisini verdi ve bu gece artçı sarsıntıların devam edebileceği bu nedenle evlere girilmemesi uyarısı yaptı. AFAD, 23 kişinin hastanelere başvurduğunu duyurdu. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik yaptığı açıklamada, "Son durum can kaybı yok. Birkaç ufak yaralanma var, çöken evler var. Çöken evlerin altında kalanlar oldu” ifadelerini kullandı.
8.08.2019 Gündem
Denizli durmuyor! Peş peşe şiddetli sarsıntılar oluyor
Denizli durmuyor! Peş peşe şiddetli sarsıntılar oluyor Denizli'de dün meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremin ardından artçı sarsıntılar devam ediyor. Peş peşe gerçekleşen sarsıntılar bölgede yaşanan paniğin devam etmesine sebep oldu...
21.03.2019 Gündem
Denizli'de korkutan artçı deprem
Denizli'de korkutan artçı deprem Saat 15.45'te merkezüssü Denizli Acıpayam olan 4.1 büyüklüğünde artçı bir deprem meydana geldi.
20.03.2019 Gündem
Denizli'de şiddetli deprem! Art arda artçı sarsıntılar...
Denizli'de şiddetli deprem! Art arda artçı sarsıntılar... Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 09.34'te meydana gelen deprem İzmir, Isparta, Burdur ve Antalya'da da hissedildi.
20.03.2019 Gündem
Pamukkale'de korkutan deprem!
Pamukkale'de korkutan deprem! Denizli Pamukkale'de Richter Ölçeği'ne göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
29.09.2021 Gündem
Denizli'de çökme ihbarına gitti şaşkına döndü
Denizli'de çökme ihbarına gitti şaşkına döndü Denizli'de Bozkurt merkezli 6 büyüklüğündeki depremde "çatı çökmesi" ihbarına giden itfaiye eri, depremde zarar gören evinden eşini ve iki çocuğunu kurtardı. Ayrıca, Denizli’nin Bozkurt ilçesinde merkez üssü Tutluca olan 6 büyüklüğündeki deprem, felaketin yaşandığı ilk gecede, yıllarca aynı yastığa başkoyan Taşkın çiftini ayırdı. Çiftlerden biri evlerini terk etmezken diğeri evin önünde park halinde bulunan otomobilin içinde konakladı.
9.08.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Denizlide Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki denizlide deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.